הימין לא למד???

menax

New member
מה הם עושים בשטחים?

משחקים שש בש ומרביצים/רוצחים ילדים ערבים לא? מה נראה לך שהם עושים שם? הפלסטינים הם טיפשים מדי בשביל לשלוט בעצמם אז מזל שהצבא עושה את זה מאיפה יוצא הטרור אם לא משם? אני מבין שעכשיו הפכת מדובר החמאס לרמטכ"ל

יש לך בעיה

קשה.אתה מכליל קבוצות שלמות,ואני לא הרמטכ"ל! אני בשות אומר את מה שאמרו 4 ראשי השב"כ, אחרי שאמרתי לך על מי אני מסתמך אולי תאגיד לי אתה מאיפה המקורות שלך לכל הטענות האלה?בני אילון?ליברמן הוא כהנא ופדרמן?

menax

New member
הבעיה היא אצלך

אז מה אם 4 ראשי שב"כ אמרו שטויות? ממתי השב"כ שייך לצבא? עד שהצבא יחליט שאין צורך במחסומים (כלומר ברגע שהפלסטינים יפסיקו לרצוח) הפלסטינים יחיו בכלובים ההחלטה שלהם-תפסיקו לרצוח ותצאו מהכלוב והמכלאות מאיפה המקורות שלי? עובדה שבשנה האחרונה נתפסו עשרות מחבלונים שהתכוונו להתפוצץ בין אם זה במחסומים (הילד המכוער) ובין אם זה בשטחים עצמם

כמה אבל כמה

שטיות?ממתי הצבא מחליט אם יש או אין מחסומים?ממתי הצבא מחליט אם לישאר בשטחים או לצאת?לידעתך הממשלה מחליטה על המחסומים ואם לצאת מהשטחים או לא.ולידעתך השב"כ מנחה את צכ"ל ולא הפוך.הצבא רק מבצא הוראות.ואם לא היה כיבוש לא היה פיגועים.וסליחה כבוד הרמטכ"ל שכחתי שאתה מבין יותר מ4 ראשי השב"כ.

menax

New member
עוד בלבול מוח של המוח השטוף

לפני 67 לא היו רציחות ביד הערבים? טבח חברון מכיר? לך תלמד מאורעות תרפ"ט? לך תלמד ילדון זה בדיוק הטעות של משרד החינוך שהוא לא מלמד ציונות פלא שהתלמידים יוצאים בורים אחר כך?

כן נכון

הציונים לא הפעילו טרור אה,על דיר יאסין שמעתה על הפצצה בשוק בחיפה ביולי37 שגבתה 100 הרוגים שמעתה על מכונית התופת ביפו בינואר 48 שגבתה100 הרוגים שמעתה,אל הטרור היהודי במרד הערבי הגדול ולפני ואחרי קום המדינה שבמעלכה נהרגו אלפי פלסטינים חפים מפשע!!!הטבח בחברון ומאורעות תרפ"ט זה אותו דבר!ועוד אני לא יודע?בקשר למשרד החינוך אני לא לומד ממשרד החינוך פאשיסטי,גזעני,ימני קיצוני שמלמד אותך כאילו התנועה הציונית היא תנועה תמימיה שלא עשתה שום פשע,מספרים לך שהיה טבח בהר הצופים ב12 באפריל אבל לא מספרים לך ששלוש ימים לפני זה היה טבח בדיר יאסין!רוצה עוד דוגמא מספרים לך על המרד הערבי ועל מאות הרוגים יהודים אבל לא מספרים לך על הטרור שהפעיל האצ"ל במקביל שגבה אלפי הרוגים פלסטנים.משלמה בן יוסף עושים גיבורו קוראים על שמו רחוב זה פשוט בושה. הזבל הזה רצה להרוג בני אדם חפים מפשע רק בגלל היותם ערבים!

menax

New member
אז ממי אתה לומד?

ממשרד החינוך הדמוקרטי ןהשוויוני של החמאס? בסופו של דבר בן גוריון מיגר את ה"טרור" היהודי וערפאת? רק מחזק אותם-הסטייל החדש קייטנת חטיפת ורציחת מתנחלים לילדים בני 10 המטרה של ארגוני החירות מעולם לא הייתה לזרוק את הערבים מפה בעוד שערפאת וחבריו מצהירים בפומבי שהם לא יפסיקו לרצוח עד שאחרון היהודים ייצר מכל פלסטין

כמה

שטיות כמה?????הלח"י לא רצו לסלק ערבים?עם תקרא את עיקרי התחיה של הלח"י תראה שהם רצו לסלק את הערבים!האצ"ל לא רצו לסלק ערבים?תפסיק כבר להצחיק אותי,שכחתי שמדובר בשני ארגונים פצפיסטים,שלא הרגו ויזיקו לאיש.דרך אגב חבריך מהלח"י ניסו לשתף פעולה עם הנאצים ב41!לגבי ההגנה.ההגנה הרג ועשה טרור כנגד ערבים כמעט כמו האצ"ל והלח"י.דוגמא,הטבח בפרדס אבו לאבן.ואני לא לומד מהחאמס,אבל מעניין מאיפה אתה למדתה?שאתה מדבר דברים שאתה לא יודע או לא מבין,פחחחחח האצ"ל והלח"י לא רצו לסלק ערבים אחת הבדיחות.

menax

New member
הם לא רצו להשמיד את הערבים

והם לא רצו לסלקם לפחות לא את כל הערבים האצ"ל והלח"י נלחמו למען תקומת המדינה ולא למען השמדת הערבים וגם אם זה היה נכון בן גוריון הפסיק את קיומם של "ארגוני הטרור היהודים" היום אין אצ"ל ואין לח"י

אתה

מבזה את עצמך,שאתה משווה את החמאס לנאצים,המטרה של החמאס זה שחרור פלסטין, ולא חיסול כל היהודים!ותשאל היסטוריונים אם יש הבדל בפעולות שהחמאס והג'יהאד מבצעים לבין הפעולות שהאצ"ל והלח"י ביצאו.ארבעת הארגונים רצחו אלפי ילדים נשים נכים וטף רק בגלל מוצאם.ובלי קשר בן גריון היה טרוריסט כמו עראפת ההגנה גם ביצאו פעולות טרור כנגד הערבים חפים מפשע.

menax

New member
שוב דובר החמאס בפעולה

אתה מבזה את עצמך צא מזה!!!! רנטיסי אמר כמה חודשים לפני "מותו הטראגי" אחרי עוד טבח שבוצע ואני מצטט "לא נפסיק עד שאחרון היהודים ייצאו מפלסטין השלמה" באחד מציטוטיו האחרים הוא אמר ה"פעולות (הרציחות) לא ייפסקו ואם תרצו שייפסו תחזרו לאירופה"

רנטיסי

לא מייצג את החמאס!הרבה אירגוני טרור קובעים יעדים ובלחץ האוכלוסיה המקומית משנים אותה לאחר הסדר (ראה הנמרים הטמילים)

ותפסיק להיות

מושבע מהתקשורת,ועל תביא לי סיסמאות כמו הם לא רוצים אותנו וכדומה. תתחיל ללמוד על הסיכסוך,על החמאס עראפת והפלסטנים,שתכיר את ההסטוריה של הפלסטנים והסכסוך בכלל, תבין שיש סיכוי לשלום.

תאמין לי

שיש לי מושג,אבל אם תלמד היסטוריה תראה שארגוני שחרור מתפשרים בסופו של דבר.אפילו האצ"ל והלח"י יתפשרו בסופו של דבר.ואלטלנה לא גרם לכך אם יתפרקו בלי קשר למקרה.

menax

New member
בוא נשווה

אצ"ל לח"י לחמאס ג'יהאד תנזים פת"ח החזית העממית חללי אל אקצא אחמד ג'יבריל כוח17 הרשות וזה יכול להימשך עד מחר

אין הבדל

בין הטרור של האצ"ל לטרור של החמאס?אני עדיין לא ראיתי את החמאס נכנס לכפר שלו וטובח אונס ושודד מאות מאנשיו,והאצ"ל והלח"י עשו את זה.

menax

New member
כמה "רצח" האצ"ל

וכמה יהודים רצחו החמ אס אס? אתה בכלל יכול להשוות?

האצ"ל רצח

הרבה יותר ערבים, מאשר החמאס יהודים, הרבה יותר!!!רק במרד הערבי הגדול האצ"ל רצח קרוב ל1000 ערבים.

menax

New member
תשווה גם בין המטרות

החמאס-לזרוק את היהודים האצ"ל-למען הקמת המדינה

למעלה