הימין לא למד???

גם האצ"ל והלח"י

רצו לסלק את הערבים מהארץ.אם אתה לא מאמין תקרא את האידיולוגיה של שתי המחתרות.

menax

New member
בסופו של דבר הם פורקו

ואי אפשר להשוות 2 "ארגוני טרור" לעשרות ארגוני רצח מהצד הפלסטיני בפרט והצד הערבי בכלל

האצ"ל והלח"י

התפרקו אחרי קום המדינה,שלפלסטינים יהיה מדינה אז אולי החמאס יתפרק.ותקרא את תולדות האצ"ל של דוד ניב, ותאגיד לי מי יותר גרוע האצ"ל או החמאס.תאמין לי אחרי שתקרא, אתה תגיד שהאצ"ל היו יותר גרועים מהחמאס.על הלח"י לא צריך להרחיב למה הלח"י ההיה ארגון יותר רצחני אפילו מהאצ"ל!!!

menax

New member
אולי החמאס יתפרק

ואולי לא וגם אם כן זה אומר שהג'יהאד יתפרק? זה אור שהתנזים יתפרק? זה אומר שהחזית תתפרק? זה אומר שערפאת ימות? אני יכול להמשיך עד מחר... אני לא מבין בשביל מה הפלסטינים צריכים כל כך הרבה ארגוני רצח יהודים הם עושים תחרות בינם לבין עצמם מי רוצח יותר?

בתחרות מי הרג הכי הרבה

צכ"ל מנצח בגדול!!!הרבה יותר מהחמאס, הג'יהאד,פת"ח,חזית,הועדות העממיות ושער הירקות.ויש כל כך הרבה ארגונים, כי כל ארגון מיצג משהו אחר,החזית את השמאל,החמאס את האיסלם הקיצוני וכולה.

menax

New member
כל ארגון מייצג משהו אחר

אבל כולם רוצחים יהודים צה"ל הרג הכי הרבה וטוב שכך לא ניתן לרוצחים לרצוח ולצאת מזה בשקט על אפך וחמתך צה"ל הוא לא ארגון פלסטיני

הצבא הרג

גם הכי הרבה ילדים, נשים, זקנים וטף,פי שלוש יותר מכל אירגוני הטרור הפלסטינים,אז מי האירגון הטרור הגדול בפלסטין???מי כובש ומדכא והורג אלפי ילדים פלסטינים?תבדוק כמה ילדים פלסטינים נרצחו על ידי צבא הכיבוש לפני שאתה מדבר על אירגוני הטרור הפלסטינים.

menax

New member
כמובן שהצבא שלנו (היהודים)

רוצח בכוונה תחילה כי הרי זאת אחת ההנאות הגדולות של העם היהודי לרצוח נכון? שקרים כאלה לא שמעתי גם לפני 60-70 שנה אם לא טוב לפלסטינים שילדיהם ה"תמימים" מוצאים את מותם השאהידי שיפסיקו לרצוח יהודים אתה יודע מה? אולי כדאי שצה"ל יתחיל לפעול באמת כמו ארגון טרור מה דעתך? מעניין מה אז תגיד

לא אבל

הוא רוצח, ולא מעניין את האבא שרואה את גופת בנו אם החייל יתכון או לא.וגם אם מחבל פלסטיני מבצא פיגוע, אז מותר לצבא להרוג תינוק פלסטיני בתגובה? וצכ"ל כבר פועל כמו ארגון טרור אז אל תדאג.

menax

New member
אולי כדאי שנפרק את צה"ל

ונקים ארגוני טרור כמו החמאס וכאלה מה דעתך? בעצם למה לפרק? לפלסטינים יש גם צבא וגם את האס אס (היינו חמאס וכד') אולי אנחנו צריכים להחזיר להם באותה מטבע? 30 נרצחים בנתניה? 30 נרצחים בעזה

מה הקשר?

ביו ההודעה שלי לבין ההודעה שלך?אני אמרתי שצריכים לפרק את הצבא? רק אמרתי שהצבא "שלך", לא יותר טוב מארגוני הטרור הפלסטינים.ועל כול הרוג ישראלי יש 4 הרוגים פלסטינים!אז אתה לא רק שמחזיר להם באותו מטבע אלא הרבה יותר חזק.

כמה מחבלים

אני כבר אבתי לך נתון אל זה.1 מכל 6 פלסטנים הרוגים הוא מחבל!חשבון פשוט מראה ש5 האחרים הם אזרחים תמימים שנרצחו בטרור שצכ"ל מפעיל בשטחים.

menax

New member
אתה יודע מה?

חבל שצה"ל באמת לא מפעיל את מלוא עוצמתו בשטחים מעניין מה אז היית אומר בטח היית בוכה כמו ילדה אתה לא יודע מה זה טרור אם צה"ל היה מפעיל טרור בשטחים כמו נגיד רוסיה היום היום 10000 פלסטינים (אם לא יותר) פחות

אם כבר מדברים על רוסיה

אז ראינו איך הם עזבו את אפגניסטן,ראינו איך הם מנצחים את הטרור בצ'צניה. אז אל תצחק אותי,הרוסים מפציצים,הורגים, טובחים, ועדיין הטרור בשיא עוצמתו,אז שווה לנהוג בכוח או לא?לא תצליחו לדכא עם שנמצא תחת כיבוש לא משנה כמה כוח תפעילו.

menax

New member
אני מאמין שאם

היינו ארה"ב ולא ישראל או רוסיה אז הטרנספר היה מבוצע כבר כמה שנים קודם לכן אם שווה לנהוג בכוח? אולי... הצבא עוד לא הראה רבע מהעוצמה שלו וחבל

תפסיק כבר לבלבל את המוח

כוח לא עוזר מתי תבין?תראה איך ארה"ב ברחו מסומליה,ומויאטנם.תראה איך רוסיה ברחה מאפגניסטן תראה מה הולך להם בצ'צניה ותבין שכוח לא מועיל אלא רק מזיק!

menax

New member
באמת?

ספטמבר השחור אומר לך משהו? בטח כלום כי אין לך מושג מכלום איך קוראים לך אתה בקושי יודע כוח לא עוזר? עד היום לא הפעלנו שום כוח אז תפסיק לדבר שטויות עד היום רק הגנו על עצמנו ולכן הנאצים בשטחים עדיין חוגגים עלינו אולי בשבילך לזרוק טיל על מחבל זה כוח בשבילי להרוג מחבל שהולך לפוצץ 30 איש זאת הגנה עצמית סלח לי אבל אתה איש טיפש

ספטמבר השחור

לא השיג את המטרה שלו,הפלסטינים הם השולטים "בירדן" ותוך 10-20 שנה ירדן תהפוך לפלסטין(כך לפחות טוענים גורמי מודיעין)אז תפסיק לבלבל את המוח בדברים שאתה לא מבין. לרצוח ילדים פלסטנים זה הגנה עצמית?תגיד לי אתה מטומטם? אתה יודע מה אתה צודק גם היטלר "הגן" על גרמניה.

menax

New member
אתה דפוק ואתה יותר גרוע מחמאסניק

אף אחד לא רוצח ילדים פלסטינים אז רצוי שתפסיק להשתמש במה שאתה משתמש אתה מסית נגד צה"ל כדאי שתיקח את בחשבון כי על דבר כזה נעצרים בדרך כלל וכבר ראינו לאן הסתה יכולה להגיע במלחמה מתים לידיתעך הפלסטינים הכריזו עלינו מסע רצח וציפו כנראה שלא נגן עלינו ואכן כך זה היה עד שברק נזרק מהכיסא שלו אם ירדן תהפוך לפלסטין לא צריך פה עוד פלסטין אחת

למעלה