היתכן לתת לי דו"ח כאשר שוטר מכוון אותי?...

mr dish

New member
מה רצית? ראית בן כמה הוא? מה, אתה בגילו, לא

פחדת מהשוטרים?

אני מניח שיש בסיס להשערתו. בנסיבות כאלה, כמעט כל נהג ונהגת מחסירים פעימה ונכנסים למצב של לחץ והתרגשות.

be_roo

New member
יש נבדל בין להסחיר פעימה לבין האימה שהוא מתאר

שלפי הודאתו גרמה לו להעתלם מכל דבר אחר בסביבה.

זה שהתופעה מוכרת, ידוע. זו לא סיבה לא לנסות ללמוד להגיב אחרת בפעם הבאה.

mr dish

New member
דוגמא מצוינת לשוטר רע שיקבל את מלוא התמיכה

ממתנדבינו היקרים...

אני ואפסי עוד...

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
צריך להיוט אדיוט מושלם

כדי לא להבחין בין חקיקה לאכיפה
אבל אל תתגאה - אין אנשים מושלמים, אפילו לא אדיוטים ...
-
אתה מלא טענות על ששוטרים ופקחים אוכפים את החוק כפי שאומנו לעשות, וכפי שלימדו אותם, אתה מלא טענות על שהם ממלאים את תפקידם ומבצעים את עבודתם כפי שנדרש מהם
במקום להפנות את טענותייך למי שחוקק את החוקים וקבע את התקנות
רק השנה ניתנה לך האפשרות לבחור מחוקק חדש שישנה את התקנות שמפריאות לך, יש לך כל יום אפשרות לפנות למחוקק בבקשה שישנה את החוקים - אבל למה שתעשה זאת, הרי הרבה יותר נוח לעלות לפורום אינטרנטי בצורה אנונימית ולפרוק את כל התיסכולים הרגשיים, השכליים והפיזיים על אנשים המבצעים מלאכתם, בדרך כלל נאמנה, וגם טועים לעיתים - עבודה שאינך מסוגל לבצע
איכסססס

gady18

New member
באמת כאילו אפשר לבחור מחוקק

או לשנות חוק ,
( ראה מאוכזבי לפיד )
בכל אופן המקרה הזה לא ברור כי הוראה של שוטר מבטלת כל חוק תנועה אחר.
בקשר לשוטרים יש אכיפה ויש שכל , כלומר לשוטר או פקח יש שיקול דעת .
ןלכן אם הוא מגזים אפילו אם החוק מאפשר לו או סתם מתוך רוע לב זה לא מראה על אופי טוב .
( דוגמא טובה עצר אותי שוטר על פנסי ערפל ולאחר שהסברתי לו שזה רכב חדש הוא ישב איתי עד שפתרנו את הבעיה ולא רשם דוח )
דוגמא רעה עצר אותי שוטר על אי מתן זכות קדימה ולאחר שהראתי לו כולל עד שזה לא נכון , הוא רשם לי דוח שלא אותתי שמאלה
למרות שפניתי ימינה )

mr dish

New member
ברזילי, שתה בקבוק נוזל בלמים והרגע...

כן, אני מלא טענות כרימון - לאירגון כושל שראשיו משקרים, למערכת שאינה מענישה ומרחיקה עובדים אלימים ופושעים שלה, תחת איצטלת אכיפת החוק...לגילדה שאינה מסוגלת להפנים שהיא מגזימה לכת בהגנתה על פרטיה מפני ביקורת הוגנת וצודקת, לאנשים כמוך, שלעולם ידעו טוב יותר, תמיד יהיו החכמים בכיתה ותמיד, אבל תמיד, ימצאו את העילה לנהל ויכוחים רק כדי לצאת צודקים...

נמאסת.

gady18

New member
אני מכיר שוטרים מתנדבים

חלקם די אדיליסטיים , אבל לא תמיד הם רואים את האמת , כי לא כל החוקים צודקים , ואם היו מקימים את חוק כבוד האדם וחרותו ללא מגבלות,
כולנו היינו נשכרים ,

mr dish

New member
אני מכיר הרבה מאד אנשים, בכל מיני מעמדות, משר

ות, עמדות כוח או תפקידים חשובים שאכן עושים מלאכתם נאמנה, בדרך ישרה וללא פניות או עצימת עיניים.

זה לא המיקרה של ברזילי. הוא רואה דרך משקפיים שונים. הוא לא מסוגל לראות מעשי נבלה מכוונים ומגמתיים של שוטר כנגד אזרח, כי זה לא ממש הגיוני, שהרי השוטר אוהב את האזרח...אז למה הוא תוקע לו דו"ח?

לא רק ברזילי מכיר מערכונים של הגשש...אבל את האבסורד של המשטרע גם הם ידעו להכניס למערכוניהם...למי שנהנה מהמערכון "השוטר ישעיהו".

gady18

New member
"דיג אוהב דגים "

הבעיה קשורה כנראה לסוג של הדחקה ,ולא כל השוטרים הם כאילו.
וכנראה הוא חושב שהוא עושה עבודה למען הציבור להוריד את הנבלות מהכביש, הבעיה תמיד שמי שנפגע זה דוקא האנשים הנורמטיביים.
כמובן שכח משחית ויתכן שהוא עושה דברים ללא מחשבה , יש סיפור על חיילים יהודים ברוסיה של צאר ניקואלי שנאלצו לאכול חזיר , שאלו את הרבי
והוא אמר אם אין ברירה תאכלו , אבל אל תלקקו את האצבעות . אותו דבר תקף כאן לא צריך ללקק את האצבעות .

mr dish

New member
לי אין כלל ספק במידותיהם החיוביות של כל מי שמ

נדב מזמנו, מרצו ויכולתו, למען הכלל.

לי גם אין כלל מחלוקת או ויכוח על דעתם וידיעתם את החוק. בודאי לא בנושא של הפורום. איני זוכר ויכוח כזה איתם.

מה שיכול להוציאני מדעתי זו הנחרצות, הזחיחות והשחץ בהם המתנדבים עושים פה כבשלהם, אין מקום למציאות, לעובדות מתועדות ובודאי לא לדעות חולקות...

אם יתקן אותי כבוד מנהל הפורום, איתו איני מתוכח על חוק. על דעות, כן, אלא שהוא, שלא כמותם, סובל דעות אלה בסבלנות ובהבנה.

דייג אוהב דגים

יש במשטרה שוטרים ומתנדבים שאני מצדיע לפעלם ואמינותם אך לצערי יש גם כאלה שהאמת רחוקה מהם מרחק רב
לא קל להבחין אך הוותק והנסיון עושים את שלהם ולעיתים
אנו " מסמנים" אחד שכזה

mr dish

New member
כבודו מכיר את השוטר ישעיהו?

אחד מגדולי המערכונים של הגשש.

ארצה !

mr dish

New member
אני, שלא כמוהם, נותן את הכבוד המגיע לדעה מנוג

דת לזו שלי, איני מכנה אותה "אידיוטית" או שלל הסופרלטיבים השחצניים שהועלו...

נכון הוא שאני מקפיד לענות לכל אחד כזה, כגמולו. בעיניך זה אולי טרחני, אבל לי חבר שאינך מתיחס לתוכנם של דברים...

גבע אבי

New member
איך שאתם מזינים זה את זה ומתלהבים כל כך אחד מ

רעהו עד שבא להקיא.
ואתה מר צלחת מדבר על כותש/מתיש?!
אתה מעז לומר נחרצות? הרי בכל הודעה שלך יש שפע מזה!
ציטוט מדבריך - "מה שיכול להוציאני מדעתי זו הנחרצות, הזחיחות והשחץ בהם המתנדבים עושים פה כבשלהם" - אז צא מהדעת !!!
זה לא פורום שלך ולא של אבא שלך.
זהו פורום ציבורי שלכל אדם , כולל אנשים כמוך יש הזכות לומר את דברם.
לא מוצא חן בעיניך? קישטא מכאן!!!

mr dish

New member
ITS UP TO YOU....להמנות על החלק הראוי של

האירגון, או לתמוך ולצדד בחלק הרע, זה שאנו מרבים להראות פה לאחרונה...

מה לעשות? היות ואתם נאמנים בצורה עיוורת לכל עבריין במדים, גם אם הוא מתועד כדבעי...דבריכם פאתטים וגישתכם רעה.

גבע אבי

New member
האם אתה כזה באמת או רק עושה את עצמך?

לי נראה שאתה באמת כזה. מה לעשות, יש זכות קיום גם לשונה ואני מקבל את השונה.
אני תומך בארגון היחיד במדינה שפועל למען בטחון הציבור כולל אנשים כמוך וכמו הגרורה שלך.
ואני ממקם את עצמי בחלק המשובח של הארגון כמו שאני ממקם שם את ברזילי , Creat11 , ואת דוד סהר (שלא פעם אחת התכתשתי אתו כאן) ועוד מאות שאינך מכיר.
עכשיו לאט:
כאשר יש, לדעתי, ואני מדגיש, לדעתי, כשל ביצועי, אהיה הראשון שאומר זאת
מה לעשות? דעתך ודעתי אינם עולים תמיד בקנה אחד (ובמאמר מוסגר טוב שכך)

החלק הרע שאתה קורא לו ומרבה להראותו, הוא בגלל שכמותך המאירים עליו בזרקור חזק מאוד (שמשאיר אותם עצמם בחושך...)
באופן מספרי יש יותר אזרחים עבריניים משוטרים בגלל הכמות. להערכתי האחוז זהה בגלל ה DNA
אותך, בשל דעותיך ואופן התבטאותך כאן, אני ממקם בחלק הפחות משובח באוכלוסיה.

ובכל זאת ואף על פי כן- שנה טובה, שנת בריאות, פרנסה והצלחה לך, לבני ביתך ולכל עם ישראל.

למעלה