הכוון לעתיד

חסוי 29

New member
דבר ראשון זה כן חוקי ללכת ולשלם על מין

כשזה יהפוך לאיסור פלילי נתייחס לכך בהתאם. אפילו אשקול ירידה מהארץ אם זה לא יהיה חוקי רק כדי לא להשאר מסכן.
גם אבא שלי אמר לי את השטות שלך שרוב העולם בכלל לא עושה XXX. הוא אומר שתמיד יש את הילדים, הזקנים, חולות הסוכרת והאסירים שלא עושים את זה אז לטענתו זה ממש לא מדובר ברוב העולם. ואני יודע שרוב העולם כן חוגג ולא תשכנעי אותי אחרת.

חסוי 29

New member
עוד פרט " מעניין " לרעתי

יש גם הרבה זוגות נשואים שXXX רק עם קונדום. למרות שמבחינתי XXX עם קונדום לא נחשב XXX.
אבל גם זה לא מנחם אותי.

חסוי 29

New member
פרט נוסף לרעתי

אמא שלי פעם ציטטה מאיזה ספר שמי שמוצא סקס הוא בדרך כלל מי שלא מחפש סקס או רוצה סקס...
זה גם מה שקרה עם הנערות ליווי שלי.... עד יום לפני שהייתי אצלן לא האמנתי שאמצא את עצמי אצל נערות ליווי...

חסוי 29

New member
אני מוכן לצאת לדייטים אפילו כל יום

הבעיה שאין לי כל כך את מי להזמין לדייטים...
ובלי קשר אל תכעסי אבל קחי בחשבון שאף אחת בעולם לא תרצה לשכב איתי פרט לנערת ליווי...

חסוי 29

New member
תאמין לי שלא באתי לפה כדי למצוא חברה מהפורום הזה אלא רק

להתייעץ פה... זה הדבר האחרון שחשבתי עליו כשבאתי לפורום. עד כדי כך אתה חושב שאני ערמומי ?
דבר שני, אני מכה על חטא שלא הייתי רציני בעניין של הבנות בגיל הרבה יותר מוקדם מ- 28, כך גם הייתי אולי מבלה את כל שנות הזוהר שלי עם סקס ולא מתחיל עם זה רק חודש לפני גיל 29... מסכים איתי ?

חסוי 29

New member
אתה לא מבין איזה מריבות הולכות לנו בבית

ותאמין לי שאני לא מסתלבט :
אני אומר לאבא שלי שהוא חושב רק על חיי המין של עצמו. אני מבקש ממנו שיהייה אמפטי אליי ושלא יקיים סקס עם אמא שלי עד שאני לא ימצא את הסקס שלי לאות הזדהות... אני אומר להורים שלי שהם כבר לא צריכים לעשות סקס כי הם לא צריכים לעשות ילדים יותר...
ואני צודק שאני צריך לעשות יותר סקס ממנו כי אני בן 30 והוא בן 60 נכון ?
אח שלי שהוא בתול בן 31 גם מבין לליבי אבל אומר לי שמה אני יעשה שיש לי הורים כאלה.
אם היה את דוד שלי הסכיזופרן שהיה פותח לאחותו , כלומר לאמא שלי, את העיניים ואומר לה שזונות זה דבר נפלא...

חסוי 29

New member
שילוב של יחסי מין בתשלום לצד הנישואין

רק על זה שאמרתי לאבא שלי שאם אהייה נשוי ואלך בזמן הנישואין לסקס בתשלום הוא חושב שאני בן אדם לא נורמלי שצריך אישפוז.

חסוי 29

New member
הכוון לעתיד

אני הבחור עם התסמונת אספרגר ( אוטיזם בתפקוד גבוה ) מההודעה מלמטה שהדייט ( או לפי רובכם ה " כאילו דייט " ) שלו נכשל. קיבלתי הודעה מפסיכיאטר שהוא דווקא תומך בסקס בתשלום, שלדעתו זה דווקא כן נורמלי. אז לדעתכם הפיתרון היחיד עבורי הוא רק סקס בתשלום ?
אני יילך עם אמא שלי בקרוב לשדכנית שמתמחה בבעלי מוגבלויות. מה קורה אם השדכנית תאבחן אותי כאחד שלא יכול לקיים זוגיות נורמטיבית ? יש לציין שהוריי מסרבים שאפגש עם נערות ליווי, אבל מסכימים לכך רק אם אגור במקום אחר. במצב שאני מאובחן כאחד שלא יכול לקיים קשר רציני אז האם אתם ממליצים לי לעזוב את בית ההורים כדי לקיים יחסי מין קבועים בתשלום ללא הפרעה ?

sharpcookie

New member
יחסי מין הם לא חמצן ולא מים

כלומר אפשר לחיות בלעדיהם, לא מתים מזה.
&nbsp
למען הסר ספק, כותבת לך פה את דעתי האישית, לא טוענת שאני בהכרח צודקת או יודעת הכל. אני רואה את הפוסטים שלך בכל מיני פורומים כבר כמה זמן ומתעלמת כי מאוד דוחים אותי גברים שהולכים לזונות, לא משנה מה הנסיבות שלהם, אז מצטערת מראש אם אין בי יותר מידי אמפטיה. אספרגר או לקות אחרת ואפילו נכות אינה הצדקה לניצול ופגיעה באחר. רוב הזונות אינן עוסקות ב"מקצוע" הזה מרצונן, הן נשים שעוברות פגיעה מינית על בסיס יומיומי, רבות מהן באות מרקע בעייתי של אלימות, אינוס וסמים וממשיכות להיות כלואות במעגל הזה בגלל לקוחות כמוך, שחושבים שמגיע להם.
&nbsp
אם אינך מסוגל לנהל מערכת יחסית זוגית לטווח קצר או ארוך, לפגוש בחורה כלשהי שתסכים להעביר איתך זמן מרצונה החופשי, והברירה היחידה שלך על מנת לקיים יחסי מין היא לעזוב את בית הוריך ולפנות לזונות, אולי פשוט תוותר? לקיים יחסי מין זאת לא איזושהי "זכות בסיסית" שמגיעה לך מתוקף קיומך בעולם. יש המון פורנו באינטרנט ועד כמה שהבנתי, אינך מוגבל בידיך...

sharpcookie

New member
ממש לא

לא, לא הייתי מתאבדת. כמו שכתבתי, זה לא עניין של חיים ומוות. יש הרבה מאוד אנשים שלא מקיימים יחסי מין מכל מיני סיבות ועדיין חיים חיים טובים ומאושרים. תנסה לשנות נקודת השקפה ולהתמקד בדברים המהנים האחרים שיש לחיים להציע (אוכל טוב, טיולים, תחביבים). נשמע שהפכת את החוסר במין למרכז עולמך עד כדי כך שזה יוצר בעיות עם הוריך, וחבל. אתה לומד או עובד? אם לא, אולי תנסה להתנדב איפשהו? אולי אפילו במטה למאבק בסחר בנשים. או בעמותות אחרות, יש המון. עזרה לאנשים אחרים יכולה לעזור גם לך להרגיש יותר חזק ופחות מסכן, להרחיב אופקים ולהכיר אנשים חדשים.
&nbsp
בד בבד אתה יכול גם לחפש בת זוג, אבל אסור להתבאס ולהתייאש מכל דייט שלא צלח. גם אנשים נורמטיביים יוצאים לפעמים לעשרות דייטים כושלים עד שהם פוגשים את האדם הנכון עבורם.

חסוי 29

New member
לא היית מתאבדת כי את אישה ולא גבר

ראית אישה מתאבדת בגלל שאין לה גבר ? לא! ראית גבר שמתאבד בגלל שאין לו אישה ? כן !
אני עובד אבל רק 4 ימים וכל יום כזה רק 4 שעות בשכר מינימום. ואני עוד מעט מסיים תואר שני בהיסטוריה.

חסוי 29

New member
דיון פילוסופי- האם בגלל ההורים לוותר על תענוג החיים ?

זה אותו הדבר כמו שגבר ינתק את הקשרים עם הוריו רק כדי להיות עם הבחורה שהוא אוהב שלא אהודה על ידי הוריו. בדיוק אותו הדבר.
מה חשוב יותר ? קשר עם ההורים ? או תענוגות החיים ? אה ?
מה עוד שלדעתי אני מובטח עם הכסף והירושה שלהם כשימותו וכשיהיו זקנים הם יודעים שאני לא אתמוך בהם עקב מצבי ...

חסוי 29

New member
וזה לא רק לעזוב את בית ההורים וזהו

זה לנתק איתם שום קשר... ועל מה ? על העיקשות שלהם !

חסוי 29

New member
בזכות הזנות יש פחות אונס

אז את רוצה לשכנע לקוח שלה לעזוב אותה ?

sharpcookie

New member
לא נכון

אם לא היו זונות, היית הולך לאנוס נשים רנדומליות ברחוב?
בני אדם הם יצורים תבוניים בעלי שליטה עצמית ולכן אין הצדקה לאונס בשום מקרה.

חסוי 29

New member
עדכון

נראה לי שאני משלים עם העובדה שזונות זה לא בשבילי אבל עכשיו אני מפחד שלא ארצה בכלל יותר פרטנרית לסקס לחיי, מה לעשות ?

חסוי 29

New member
לכל יפי הנפש

תעמידו אתכם במקומי ולא תעשו XXX כבר חודש ו- 5 ימים ונראה אם הייתם מסוגלים להעביר את הזמן ככה.
וחוץ מזה אבא שלי גם אוסר עליי לקיים קשרים מיניים מזדמנים, לטענתו זה כמעט אותו הדבר כמו זנות וקשר לא אמין בכלל.

למעלה