הכוון לעתיד

חסוי 29

New member
ההורים שלי גם לא מסכימים שאצא לפאב לנסות להכיר שם

הם אומרים שירצחו אותי שם. שאני עלול בטעות להתקל בבחורה שאני חושב שהיא פנוייה ואז יתברר שהיא נשואה והבעל שלה " יסגור איתי חשבון ".
הכל אצלם מונע מפראנויות סביבי.
וזה עוד לפני שאני מדבר על ההתנגדות המוחלטת שלהם לצריכת מין בתשלום שאני מבין שגם אתם מתנגדים לזה ואני יודע שאם אלך שוב בסתר לרכוש מין אז הם יעשו לי את המוות ( אני בטח יפלוט את זה אחרי יומיים גג ) כמו שאמא שלי קיללה אותי אחרי שהייתי אצל העובדת הראשונה היא אמרה לי " חיה " " חבל שהולדתי אותך " " הלוואי שתמות " נתנה לי מכות קלות...

חסוי 29

New member
חשבתי ש...

חשבתי שזה שאני מוכן להיות חבר של כל אחת בעולם ילמד אותכם עליי שאני לא מפונק. לפעמים אני לא מבין איך אני אספי...

Sugar Magnolia

New member
היי חסוי

דבר ראשון, שתדע שקראתי את ההודעות הקודמות שלך
יש לי אח שהוא PDD, אז אני מכירה את העולם של הקשת ואת הקשיים שכרוכים בלחיות בתוכו.
אני הולכת לשים לך קצת מראה מול הפנים (שזה, אגב, מה שמטפל טוב צריך לעשות לך) ובוא בעת אני מבינה שהרבה מהקשיים נובעים מהיותך אספי
אנשים על הקשת, ככל (למעט אולי תסמונת דאון) סובלים מהעדר אמפתיה וסימפטיה. קשה לך לשים את עצמך בנעליים של אחר (אדם רגיל) ולהבין איך הוא תופס את ההתנהגות שלך. זה קושי אובייקטיבי שכלום חוץ מתרגול לא יפתור אותו. כל עוד לא מצליח לפתח אמפטיה וסימפטיה לא תצליח "להבין" מניעים של אנשים ויהיה לך מאוד קשה לשכנע אותם בעמדה שלך (ובאותה נשימה, להבין למה העמדה שלך היא לא נכונה ולמה הם מנסים לשנות את דעתך)
כפועל יוצא אני רואה בכל ההתנהגות שלך שאתה מחפש שאנים יבינו את המצב שלך וימצאו לך פתרונות לטעמך והעולם הוא כזה שברוב הפעם אתה לא מקגל את מה שאתה רוצה ונאלץ להשלים עם זה, או לעשות עבודה משמעותית עם עצמך כדי לשפר את מצבך. זו המציאות עם כמה שזה מבאס. השלמה או עבודה עצמית. הפיתרון לא יבוא מבחוץ כי מישהו מרחם עליך.
לגבי מערכות יחסים- ראיתי שכבר הפנו אותך לאס"י ואני חושבת שזה באמת המקום בשבילך. יהיה לך מאוד קשה לפתח יחסים עם מישהי "רגילה"/ לא אספית (יש לנשים המון ציפיות לא מילוליות שגם לגברים "רגילים" קשה להבין ולפענח וליישם בצורה הנכונה, אז בטח שלאספי יהיה קשה) ואני מציעה לך או לעבוד על זה או להשלים עם העובדה שתאלץ "להסתפק" ביחסים עם אספית/ אוננות/ הליכה לזונות.
לגבי הליכה לזונות- אתה חייב להבין שבעיניי שאר העולם דחף מיני, עם כמה שהוא חזק, הוא משהו שאפשר למתן ולהדחיק ולתעל אותה למקומות אחרים. זה שאתה לא מקבל XXXX לא אומר שכל העולם צריך להתנזר. אני יודעת שזה לא הוגן, אבל אלה החיים. אנחנו לא יכולים לקחת בכוח מה שלא קיבלנו ואנחנו לא יכולים לצפות מאנשים שיעשו קורבנות רק כי לנו קשה. אנשים מצפים ממך לתעל את הדחף הזה לאוננות, או למצוא לעצמך פרטנרית מרצון למין ללא מחוייבות או למצוא בת זוג קבועה. זה הדרך היחידה בה אתה לא פוגע באף אחד.
לומר לאבא שלך שיתנזר ממין רק כי אתה לא מצליח להשיג אותו/ יכול להשיג אותו רק עם זונות זה לא הוגן כלפי אבא שלך. המצב שאתה לא מקבל סקס הוא לא אשמתו.
לגבי זה שההורים שלך אוסרים עליך ללכת לזונות- זה כי הם דואגים לך ויודעים שללכת לזונה זה
א. משחית את הנפש (מין בתשלום הוא מאוד מכני ויכול להרוס, אם לא הרס כבר, את הגישה שלך למין שאמור להיות דבר נעים ומכבד *לשני הצדדים* ששני אנשים מגיעים אליו כי הם חושקים אחד בשני ולא כי צד אחד משלם והשני הוא נותן שירות)
ב. ניצול של האישה במצוקה (לא נכנס לעובי הדיון הזה, אבל בוא נסכים שאף אחד, אלא אם הוא במצוקה מאוד קשה כלכלית או נפשית, לא היה מוכן לתת לאנשים לחדור אליו ולהשתמש בגוף שלו). כנ"ל לגבי סרוגייט (היא פשוט זונה עם "כוונות טובות" שגובה פי 4, וכמו פסיכולוג, אין לה אינטרס שהטיפול יצליח ויסתיים אלא שתמשיך אותו, ולשלם לה, עד הנצח)
ג. שם לך מקלות בגלגלים בכל מה שקשור להתנהלות שלך מול נשים- אתה לא מכבד אותן כבני אדם אלא רוצה מהן רק סקס, והרצון הזה יכול להשפיע על ההתנהלות שלך מולן בצורה מאוד ברורה. אם אתה יודע שכל מה שאתה רוצה מנשים הוא סקס, אני מציעה לך לנסות למצוא מישהי שאלו גם הרצונות שלה.
קח בחשבון שהרוב הגדול של הנשים מחפשות סיפוק מיני עם מישהו שמאוד מושך אותן חיצונית או לחילופין, מחפשות מערכת יחסים עם מישהו שיכול לדאוג לצרכים שלהן.
אם אתה לא עומד באף אחת מהקטגוריות האלה, אל תצפה לניסים.
&nbsp
מה אתה כן יכול לעשות כדי לעזור לעצמך?
ללכת למטפל שיעזור לך לפתח אמפתיה וסימפטיה
לעבוד על המראה החיצוני שלך (לדאוג ללבוש, להגיינה אישית וללכת לחדר כושר) כדי שתוכל למשוך יותר נשים
לנסות להתמודד עם הדחף המיני שלך בעצמך (לאונן) במקום לפרוק אותו אצל זונות.
להמשיך לצאת לדייטים ולשכלל את היכולות שלך עם נשים.
&nbsp
בכל מקרה בהצלחה ואתה מוזמן לדבר איתי אם יש לך עוד שאלות.

Sugar Magnolia

New member
אז תצא למסגרות שונות

התנדבות עם בעלי חיים/ חוגים/ מסגרות לאנשים על הקשת/ לימודים.
תכיר אנשים ונשים שם שם.

חסוי 29

New member
אני נמצא במועדון חברתי

אבל הם לא יתווכו שם בין גבר לאישה... זה מה שהם מצהירים...

Sugar Magnolia

New member
והם צודקים

זה מועדון חברתי, לא מועדון שידוכים.
הם גם לא רוצים לקחת אחריות על קשר שעלול להגמר בצורה לא טובה וההורים עלולים להפיל עליהם אחריות. מאידך, הם לא יכולים למנוע ממך מהתחיל שם עם בחורות.
גם כאן, שוב, אתה מצפה שהמועדון ישדך לך מישהי. זו אחריות *שלך* לשפר לעצמך את החיים! לא של אף אחד אחר! אף אחד לא יגיש לך בחורות על מגש כסף.
אתה זה שצריך לפנות לבחורות, להציג את עצמך ולשאול אם הן מעוניינות לצאת לדייט. אני בכוונה אומרת דייט ולא קפה/ בירה כי אתה חייב להבהיר את הכוונות שלך אם אתה מכוון למישהי על הספקטרום. אחרת יקרה לך מה שכבר קרה- יצאת עם מישהי והיא לא ידעה שזה דייט.
&nbsp
אם לא הולך לך במועדון החברתי תכנס לעוד מסגרות חדשות- לימודים נוספים, התנדבות או חוג למבוגרים. בכל מסגרת אפשר להכיר אנשים חדשים. אתה יכול גם להתעניין אם יש עוד מסגרות/ מועדונים חברתיים בעיר המגורים שלך וללכת גם אליהם.

Sugar Magnolia

New member
ללמוד משהו כדי להפוך את עצמך לאדם מעניין

אדם שיש לו עולם פנימי עשיר, שאפשר לנהל איתו שיחה מעניינת ויש לו תחומי עניין מעניינים.
על הדרך, בין שאר האנשים שיכנסו לך לחיים, אולי תגיע גם חברה.
אגב, חוכמה היא פקטור משיכה לא קטן. נשים בד"כ לא אוהבות להיות יותר חכמות מבן הזוג שלהן כי אז הן מרגישות כמו אמא שלו ולא כמו בת זוג שיכולה להשען עליו כשצריך.
זה בדיוק מה שדיבתי עליו- שאתה רואה את המטרה הסופית (סקס עם חברה) ולא את הדרך (להכיר מישהי, להתעניין בה ולגרום לה להתעניין בך, לפתח יחסי חברות, להנות מהחברה אחד של השני כמו כל חבר אחר ואח"כ לפתח את זה ליחסים זוגיים)

Sugar Magnolia

New member
ואני אשאל אחרת- אז מה התוכנית שלך?

לשבת, לא לשנות בעצמך ובהתנהלות שלך שום דבר ולחכות שתפול עליך חברה מהשמיים?
אתה ממש מסרב להבין שלהשיג זוגיות זו עבודה קשה **לכולם** (לא רק לאנשים על הקשת) ואם לא תשקיע בזה מאמצים ותצא מהאזור נוחות שלך ותנסה דברים חדשים- כלום בחיים שלך לא ישתנה ובחיים לא תשיג שום דבר. C'est la vie.
&nbsp

Sugar Magnolia

New member
אז מה אתה צריך אותנו?

תמשיך לעבוד על זה ובסוף זה יסתדר.
או שלא. אי אפשר לדעת.
מקווה בשבילך שכן. בהצלחה!

חסוי 29

New member
אני פשוט גם לא רוצה להיות פראייר אם את מבינה למה אני מתכוון

מתוך אותו מקום שאם אשקיע כל כך ואקרקר סביב הבחורה ובסוף היא לא " תיתן לי ", אז זה סוג של פראייר...

Sugar Magnolia

New member
סבבה, זה לגיטימי

אז אם אתה נכנס לתוך מערכת ואחרי שלב ההתחלה (נגיד, 2-3 דייטים ראשונים, בהם נהוג שהגבר הוא זה שיוזם, משלם ומחזר מתוך כוונה להרשים את הבחורה והבחורה בד"כ לא עושה הרבה) אתה רואה שהיא לא מתייחסת אליך באותה רמה שאתה מתייחס אליה, תחתוך.
&nbsp
ואתה שוב חוזר לסקס, אתה רוצה שהיא "תיתן לך" ואתה לא מבין שאם כל מה שתרצה הוא שהיא "תיתן לך" הדבר האחרון שהיא תרצה זה לתת.
אם הייתי יוצאת איתך וכל מה שהיה מעניין אותי הוא שתשלם עלי על כל דבר (בגדים, מסעדות, שכר דירה ורכב) ותסיע אותי ממקום למקום ולא הייתי מעוניינת במין בכלל וגם לא בנשיקות, היית נשאר? אני מניחה שלא, כי זה לא היחס והזוגיות שאתה מחפש.
אותו הדבר, אבל הפוך, זה עם נשים. אם אתה רק רוצה מהן סקס אין להן מה לחפש איתך (אלא אם אתה חתיך בטירוף והן מאוד מאוד נמשכות אליך, אולי אז הן היו מוכנות לסבול יחס כזה). הן בד"כ מחפשות מישהו שיהיה לו אכפת מהן, שידאג להן ויאהב אותן, וסקס הוא רק חלק מזה.
בכל מקרה תדע שבדרך כלל לא מגיעים לשלב של הסקס לפני דייט 4-5 ואצל האנשים עם הספקטרום זה גם יכול להגיע רק בדייט 20, אז אם תחכה רק כל הזמן שתגיעו לחלק של הסקס אתה במקרה הטוב תחכה מלא זמן ובמקרה הרע תבריח את הבחורה
אתה חייב להשתחרר מהאובססיה לסקס אחרת לא תוכל לבנות זוגיות עם אף אחת.
ועכשיו לשאלה הכי חשובה- אתה רוצה חברה רק בשביל הסקס או שאתה רוצה מישהי להנות איתה, לאהוב ולדאוג לה ושהיא תדאג לך? אתה צריך להבין עם עצמך מה התשובה לפני שתוכל להמשיך הלאה.

חסוי 29

New member
אני עושה חשבון - בתוך אספי...

לפי התיאוריה שלך - דייט 20 נכנסים למיטה.
אין סיכוי גם נגור עכשיו בשוויץ בעולם אוטופי שאני נפגש איתה 20 יום ברציפות.
כלומר האם אתה מתכוון , כך אני מבין , שרק לאחר כחודש וחצי אני נכנס איתה למיטה ? ואני סומך עלייך שאתה תידע להעריך את הזמן.

Sugar Magnolia

New member
לא. אי אפשר לדעת מראש כמה זמן זה יקח

ומי שאומר לך שהוא יכול- משקר לך.
זה תלוי אך ורק באישה וברצונות האינדיוודואלים שלה ובך- בכמה אתה מושך אותה (מאוד= תכנס איתך למיטה דיי מהר, בכלל לא= יכול להיות שזה יקח יותר זמן, או לזה לעולם לא יגיע כי תפרדו לפני שזה יקרה).
&nbsp
עדיין לא ענית לי על השאלה הכי חשובה- אתה רוצה חברה רק בשביל הסקס או שאתה רוצה מישהי להנות איתה, לאהוב ולדאוג לה ושהיא תדאג לך?
עד שלא תענה לי (ולעצמך) על זה אנ חלא רואה טעם להמשיך בדיון הזה.
&nbsp

חסוי 29

New member
אתה כבר מכיר אותי

אני מוכן לנסות גם בת זוג נורמטיבית

אני מוכן להשתעמם בפעילויות אפלטוניות עד השגת המטרה

Sugar Magnolia

New member
אם המטרה היא סקס

לא מתאים לך זוגיות.
לא תוכל להשיג את זה בלי לנצל זונות או לעבוד על עצמך עד שתהיה אטרקטיבי בזכות עצמך למין הנשי ואז אולי תוכל להשיג פרטנרית למין בלבד.
זה מעשה מכוער להשלות בחורה שאתה מעניין במערכת יחסים כשבעצם כל מה שמעניין אותך זה סקס. מכוער כמו להשלות אותך שהיא מעוניינת בסקס כשכל מה שהיא רוצה זה לנצל אותך.

חסוי 29

New member
אני מוכן לעשות הרבה דברים בשביל בת זוג

לבוא לעזור לה, לצאת איתה לכל מיני מקומות - בשמחה
להתגלח - מה שלא מובן מאליו
לשים אפילו דואודרט
אבל לא לסבול בשביל זה !

Sugar Magnolia

New member
אתה מוכן לאהוב ולדאוג לה?

להבין אותה אם לא תרצה לשכב איתך?
להיות איתה גם כשהיא חולה ולא כיפית?