היי חסוי
דבר ראשון, שתדע שקראתי את ההודעות הקודמות שלך
יש לי אח שהוא PDD, אז אני מכירה את העולם של הקשת ואת הקשיים שכרוכים בלחיות בתוכו.
אני הולכת לשים לך קצת מראה מול הפנים (שזה, אגב, מה שמטפל טוב צריך לעשות לך) ובוא בעת אני מבינה שהרבה מהקשיים נובעים מהיותך אספי
אנשים על הקשת, ככל (למעט אולי תסמונת דאון) סובלים מהעדר אמפתיה וסימפטיה. קשה לך לשים את עצמך בנעליים של אחר (אדם רגיל) ולהבין איך הוא תופס את ההתנהגות שלך. זה קושי אובייקטיבי שכלום חוץ מתרגול לא יפתור אותו. כל עוד לא מצליח לפתח אמפטיה וסימפטיה לא תצליח "להבין" מניעים של אנשים ויהיה לך מאוד קשה לשכנע אותם בעמדה שלך (ובאותה נשימה, להבין למה העמדה שלך היא לא נכונה ולמה הם מנסים לשנות את דעתך)
כפועל יוצא אני רואה בכל ההתנהגות שלך שאתה מחפש שאנים יבינו את המצב שלך וימצאו לך פתרונות לטעמך והעולם הוא כזה שברוב הפעם אתה לא מקגל את מה שאתה רוצה ונאלץ להשלים עם זה, או לעשות עבודה משמעותית עם עצמך כדי לשפר את מצבך. זו המציאות עם כמה שזה מבאס. השלמה או עבודה עצמית. הפיתרון לא יבוא מבחוץ כי מישהו מרחם עליך.
לגבי מערכות יחסים- ראיתי שכבר הפנו אותך לאס"י ואני חושבת שזה באמת המקום בשבילך. יהיה לך מאוד קשה לפתח יחסים עם מישהי "רגילה"/ לא אספית (יש לנשים המון ציפיות לא מילוליות שגם לגברים "רגילים" קשה להבין ולפענח וליישם בצורה הנכונה, אז בטח שלאספי יהיה קשה) ואני מציעה לך או לעבוד על זה או להשלים עם העובדה שתאלץ "להסתפק" ביחסים עם אספית/ אוננות/ הליכה לזונות.
לגבי הליכה לזונות- אתה חייב להבין שבעיניי שאר העולם דחף מיני, עם כמה שהוא חזק, הוא משהו שאפשר למתן ולהדחיק ולתעל אותה למקומות אחרים. זה שאתה לא מקבל XXXX לא אומר שכל העולם צריך להתנזר. אני יודעת שזה לא הוגן, אבל אלה החיים. אנחנו לא יכולים לקחת בכוח מה שלא קיבלנו ואנחנו לא יכולים לצפות מאנשים שיעשו קורבנות רק כי לנו קשה. אנשים מצפים ממך לתעל את הדחף הזה לאוננות, או למצוא לעצמך פרטנרית מרצון למין ללא מחוייבות או למצוא בת זוג קבועה. זה הדרך היחידה בה אתה לא פוגע באף אחד.
לומר לאבא שלך שיתנזר ממין רק כי אתה לא מצליח להשיג אותו/ יכול להשיג אותו רק עם זונות זה לא הוגן כלפי אבא שלך. המצב שאתה לא מקבל סקס הוא לא אשמתו.
לגבי זה שההורים שלך אוסרים עליך ללכת לזונות- זה כי הם דואגים לך ויודעים שללכת לזונה זה
א. משחית את הנפש (מין בתשלום הוא מאוד מכני ויכול להרוס, אם לא הרס כבר, את הגישה שלך למין שאמור להיות דבר נעים ומכבד *לשני הצדדים* ששני אנשים מגיעים אליו כי הם חושקים אחד בשני ולא כי צד אחד משלם והשני הוא נותן שירות)
ב. ניצול של האישה במצוקה (לא נכנס לעובי הדיון הזה, אבל בוא נסכים שאף אחד, אלא אם הוא במצוקה מאוד קשה כלכלית או נפשית, לא היה מוכן לתת לאנשים לחדור אליו ולהשתמש בגוף שלו). כנ"ל לגבי סרוגייט (היא פשוט זונה עם "כוונות טובות" שגובה פי 4, וכמו פסיכולוג, אין לה אינטרס שהטיפול יצליח ויסתיים אלא שתמשיך אותו, ולשלם לה, עד הנצח)
ג. שם לך מקלות בגלגלים בכל מה שקשור להתנהלות שלך מול נשים- אתה לא מכבד אותן כבני אדם אלא רוצה מהן רק סקס, והרצון הזה יכול להשפיע על ההתנהלות שלך מולן בצורה מאוד ברורה. אם אתה יודע שכל מה שאתה רוצה מנשים הוא סקס, אני מציעה לך לנסות למצוא מישהי שאלו גם הרצונות שלה.
קח בחשבון שהרוב הגדול של הנשים מחפשות סיפוק מיני עם מישהו שמאוד מושך אותן חיצונית או לחילופין, מחפשות מערכת יחסים עם מישהו שיכול לדאוג לצרכים שלהן.
אם אתה לא עומד באף אחת מהקטגוריות האלה, אל תצפה לניסים.

מה אתה כן יכול לעשות כדי לעזור לעצמך?
ללכת למטפל שיעזור לך לפתח אמפתיה וסימפטיה
לעבוד על המראה החיצוני שלך (לדאוג ללבוש, להגיינה אישית וללכת לחדר כושר) כדי שתוכל למשוך יותר נשים
לנסות להתמודד עם הדחף המיני שלך בעצמך (לאונן) במקום לפרוק אותו אצל זונות.
להמשיך לצאת לדייטים ולשכלל את היכולות שלך עם נשים.

בכל מקרה בהצלחה ואתה מוזמן לדבר איתי אם יש לך עוד שאלות.