הכוון לעתיד

Sugar Magnolia

New member
אם אתה הולך לענות לי רק על השאלות שבא לך

אז נספיק את הדיון כאן.
או שתענה על כולן או שלא תענה בכלל.
אני מנסה לעזור לך כאן.

חסוי 29

New member
ועוד משהו

אתה ואתם מבינים שאם אני נכנס לזוגיות אז בעצם אני עושה טובה להורים שלי.
הם מכריחים אותי לחשוב שאני צריך להיות בזוגיות נורמטיבית, ולא בקשרים מזדמנים בכסף או בחינם.

Sugar Magnolia

New member
הם צודקים במובן שזו הדרך היחידה לקיים יחסים בלי לנצל אף אחד

אם אתה לא רוצה להכנס לזוגיות זו זכותך המלאה
אבל קח בחשבון שזה אומר שאם תממש את הצרכים שלך עם זונות תזכה לבוז מהחברה ומההורים שלך (ובצדק)
האופציה האחרת היא לאונן בלבד, בלי יחסי מין.
אין בעיה עם קשרים מזדמנים בחינם כל עוד זה נעשה בהסכמה של שני הצדדים, הבעיה היא שאני מבינה ממך שאתה לא כ"כ מושך חיצונית ואין לך הרבה מה להציע לאישה, כך שהסיכוי שזה יקרה הוא מאוד נמוך.
הם גם רוצים דבר חיובי עבורך, שתחווה מערכת יחסים בוגרת ואוהבת. זה משהו שמאוד מעשיר נפש של בן אדם, לדעת שאדם אחר (לכאורה זר) בעולם הזה בחר להיות איתו ולדאוג לו. זאת הרגשה מאוד מיוחדת ומאוד טובה (איפלו יותר טובה מסקס, לדעתי)

חסוי 29

New member
שקול מילים

אתעלם מההערה שלך על היופי שלי ! יופי הוא בעיני המתבונן רק שתידע !

ותאמינו לי שהבחורה שדחתה אותי בדייט לא אטרקטיבית. חבר שלי אמר לי שאני צריך להלחם על מישהי הרבה יותר איכותית ממנה. אמרתי לו שהיא קצת טיפשה שהיא לא לקחה אותי כי אף אחד אחר חוץ ממני לא היה לוקח אותה. ותאמיני לי שזה לא רחוק מהמציאות.

Sugar Magnolia

New member
זה מה שאתה העדת על עצמך

וזה שהבחורה כביכול "מתחת לרמה שלך" ולא אטרקטיבית לא אומר שהיא חייבת להסכים לסקס איתך ולא הופך אותה לטיפשה.
בדיוק להפך, היא חכמה מאוד. היא הבינה שלא תקבל ממך את מה שהיא רוצה ושאתה רק רוצה לנצל אותה למין ולא הסכימה למצב הזה.
אנשים חכמים יודעים שעדיף להם שום דבר מזילזול וכאב לב.

חסוי 29

New member
לא אמרתי לה בשום דרך שאני רוצה לשכב איתה

רק אמרתי לה שאני מעוניין בה לדייטים נוספים. והיא סירבה. אולי היא רוצה להיות א-מינית, לא צוחק.

Sugar Magnolia

New member
לנשים יש תקשורת לא מילולית

אתה לא צריך לומר לה שאתה רוצה רק לשכב איתה, היא יכולה להבין את זה משפת הגוף שלך ומההתנהגות.
תאמין לי שאם היא הייתה נמשכת אליך היא לא הייתה מסרבת.

חסוי 29

New member
טרדות החיים משגעות אותה

וגורמות לה לחשוב שהיא לא יכולה לבלות עם גבר...
למרות שהיא בת 27...

חסוי 29

New member
אבא שלי אמר לי לפני כחודש שבת זוג תנצל אותי

ולא אני אותה... שהיא תיקח לי כספים וכל זה...
לפחות הוא התבגר

חסוי 29

New member
אשאל את זה אחרת

ראיתם מישהו שלא חווה מגע כל ימיו בגלל ביישנות יתר - ביישנות קיצונית ?

הנה למשל עכשיו ירדתי עם הכלב שלי שיעשה את צרכיו וראיתי בחורה יושבת ליד הפח השכונתי. בחורה צעירה לדעתי. רציתי להתחיל איתה ולא יכולתי. תאמינו לי, לא לשכב איתה ממש עכשיו ולא ידעתי איך. אולי גם חוסר ביטחון שהיא לא תבין מאיפה נחתתי עליה.

אתם לא רואים שאני זקוק לתיווך של מישהו או מישהי עבור בת זוג ?

חסוי 29

New member
הוספה על המקרה

ושאמא שלי לא תנסה לשגע אותי עכשיו...
סיפרתי לה ביקשתי ממנה שתירד למטה שתתחיל איתה בשבילי...
מעבר לך היא אומרת שזה לא נורא שלא התחלתי איתה. היא אפילו שאלה אותי
" מאיפה לך לדעת מה היא מו היא " כלומר שוב היא עם הפראנויות שלה לא נותנת לילד שלה לנשום. אמרתי לה שלא יכול להיות שמדוברת במחבלת פה בישוב שלי...

חסוי 29

New member
ומה עכשיו עם התאקל ביני לבין אח שלי ?

אני בן 29 עם תסמונת אספרגר ( אוטיזם בתפקוד גבוה , הפרעת תקשורת ). אתמול אני אמרתי לאח שלי, שהוא סכיזופרן בן 31 שאם אני יבקש ממנו לשמור סוד מאוד קשה ביניינו ולא לספר על זה להורים שלנו אז לדעתי הוא לא ישמור עליו וכן יספר להורים שלנו ( שאנחנו גרים אצלם ), גם אם אאיים להרוג אותו יספר... "... מדובר בסוד שעלול לפגוע במקומי בבית ולגרום לי לנתק עמוק ביני לבין ההורים שלי.
כנראה שמחלת הסכיזופרניה משבשת לו את החשיבה והוא חושב שאני מאיים עליו כבר עכשיו ברצח והוא אף שוקל לפנות למשטרה. אני מסביר לו שהוא לא מבין את המשפט הזה שאמרתי לו. מה לעשות ?

למעלה