הכוון לעתיד

חסוי 29

New member
אתם יודעים מי עודד אותי לשלם על מין ?

הרבה אנשים : כל המכרים שלי מהאינטרנט והצ'אטים, עובדת סוציאלית, פסיכיאטר מאתר אינטרנט, חונך שלי, חונך של אח שלי , בקיצור הרבה...
אז כולם טועים ?

סיגלית 2014

New member
מנהל
אם אתה באמת מעוניין בהכוונה

השאלות ובמיוחד התגובות שלך מעוררות תהיות האם מדובר באדם אמתי שנמצא במצוקה או סתם ילדותי שמנסה לצחוק. לא משנה מה התשובה, עדיין התגובות שלך מעוררות תחושות של זעזוע ואפילו קצת גועל.
אתה שואל שאלה, מקבל תשובה עניינית, אבל מסרב לקבל אותה כחומר למחשבה, מתווכח וממשיך לשרשר הודעות שאין ביניהן שום קשר ומתפלסף לנושאים שלא ברור למה אתה מעלה אותם אלא אם אתה באמת צוחק על המגיבים.

והתשובה כל שאלותיך היא שאתה לא צריך להתייעץ עם כל אלו שציינת. אתה צריך להיפגש עם פסיכולוג, או איש מקצוע אחר שמבין, על בסיס קבוע, עד שתבין ותפנים מהן הטעויות והתפיסות השגויות שלך.
בהצלחה

חסוי 29

New member
וחוץ מזה את חלק מהאמירות שלכם אני מקבל

שימי לב למה שכתבתי לפעמים " יש משהו במה שאתה אומר "... " יש גם נתון לרעתי "...

חסוי 29

New member
תאמיני לי...

דוד שלי ( אח של אמא שלי ) שייעץ לי על זונות הוא סכיזופרן שמאושפז כרגע במחלקה סגורה. הנה, אני לא מתבייש להגיד את זה. אבל הוא אמר לי ללכת לזונות לפני כ- 9 שנים בתקופה שהוא עוד גר בבית לבד. הוא הרבה יותר מבין מכם בחיים, הוא אמר , אז , כלומר שהייתי בן 20, שאני צריך לעשות מין כל יום. אולי רק טעיתי כשלא הקשבתי לו שהוא אמר שלא טוב לאבד את הבתולין לנערת ליווי וכך איבדתי עם נערת ליווי...

חסוי 29

New member
זה ניצול ?

נערת הליווי מסכנה וגם אני מסכן, וחוץ מזה ההורים שלי מנצלים את הרצון שלי להמשיך את הקשרים איתם כדי לממש את מטרתם ( שלא אהייה אצל נערת ליווי ).
בזכות הנערת ליווי הזו לא הייתי מחכה ללא XXX עד גיל 50 ואולי אף מת בלי לחוות XXX.
היחסים שלי עם ההורים שלי מאוד מסובכים כרגע : הוא שואל אותי " מה תשלם על מין 2000 ש"ח בחודש מתוך ה- 4000 שאתה מרוויח ? ", הוא מתוודה שהוא דואג לחיי המין של עצמו בלבד, ואמרתי לו שלאות הזדהות איתי הוא ואמא שלי צריכים להפסיק לקיים יחסי מין.
גם לסרוגייט הוא לא רוצה שאגיע.

רזאי

New member
אם אתה מחפש יחסי מין

ללא מערכת יחסים, כנראה שתצטרך לשלם עבורם כל חייך.
גם אני חושבת שללכת לזונות זה לא מוסרי, אבל אין לי כוח לויכוח מייגע ולהמוני הודעות כמו שראיתי שאתה נוהג לשלוח.
מצד שני, ניסית לצאת לפגישה עם בחורה, אז אולי אתה בכל זאת מעוניין בבת זוג, שמערכת היחסים איתה כוללת גם מין. נראה שהדייט התפקשש, כנראה בגלל כמה וכמה סיבות. לאחר קריאת התאור של הדייט, נראה שאתה זקוק להכוונה שתאפשר לך לבנות מערכת זוגית.
אני יודעת על אוטיסטים בתפקוד גבוה שהקימו משפחה, כך שזה בהחלט אפשרי.
מכיר את אס"י? זאת קהילת אנשי הספקטרום האוטיסטי בישראל.
http://www.acisrael.org/
אני ממליצה לך ליצור איתם קשר. יש שם אנשים שיוכלו להביו ולהזדהות עם הבעיות שלך, וכנראה גם להציע פתרונות.
בהצלחה.

חסוי 29

New member
מה מתאים לי יותר ? שדכנית או סרוגייט ?

האם ללכת על סרוגייט או לחכות לשדכנית ? כי סרוגייט מצד שני זה תהליך ונערת ליווי זה מהיר יותר...
אבא שלי עדיין חושב שגם סרוגייט לא מתאים לי למרות שהתקשרתי עכשיו לסרוגייט והיא אמרה שיש להם מטופלים חולי אספרגר למרות שהרופאה נותנת את חוות הדעת הסופית אם זה מתאים לי או לא.

רזאי

New member
גם איש מקצוע רציני, לא היה מאבחן

דרך הפורום. זה לא התחום שלי, ואני לא אתיימר לתת עצות מקצועיות.
יכול להיות שצריך שדכנית וגם סרוגייט. כדאי ללכת לרופאה כדי לקבל חוות דעת סופית.

רזאי

New member
הדעה שלי לא ממש משנה.

כדאי להתייעץ עם איש מקצוע.
יכול להיות שתרגול של קשר זוגי, לא רק סקס אלא גם התנהלות בדייט, יעזרו להצליח בבניית קשר. אם השדכנית תמצא מישהי מתאימה לך, אבל ההתנהגות שלך אליה תגרום לה לא להיות מעוניינת בך, חבל על עבודת השדכנית.

חסוי 29

New member
כן אבל אתה לא חושב שיכולה להיות קצת בעיה ?

הרי עם סרוגייט כנראה תיכנס למיטה בסוף הטיפול ( כנראה, רוב הסיכויים בעלי עין הרע ) ואז אם אני נכנס עם המשודכת למיטה לפני שאני נכנס עם הסרוגייט למיטה אז מה אז אני עושה ? " עוזב " את הסרוגייט ?

חסוי 29

New member
תיכנס רזאי וכולם תיכנסו רגע לפה !

את בטוחה במה שאת אומרת ? העו"ס ממשרד הרווחה העירוני נתנה לי את התחושה שאני צריך להימנע מלהביא ילדים לעולם. מזכירה לי גם שיחה עם אבא שלי אמרתי לו " בגילי יש זכות , כמובן יותר אם ארוויח 10 אלף בחודש , להביא ילדים בעולם בלי שתסכימו כי זה כבר לא כמו בשואה שאסרו על בעלי מוגבלים להתרבות ... " הוא עונה לי " מה אתה משוגע אתה רוצה להביא ילדים לעולם כשאתה בעצמך ילד ?! " אז סיכמתי את העניין" נו נכון אבל אתם עושים עניין אפילו מסתם XXX מסכן... "

רזאי

New member
אני בטוחה שיש אוטיסטים שהקימו משפחה.

זה לא אומר שכל אדם על הספקטרום האוטיסטי יכול וצריך להביא ילדים לעולם.
כדאי קודם כל לראות איך להצליח לקשור קשר זוגי. אין טעם לחשוב על ילדים לפני שיש בת זוג.
אני באמת ממליצה לך לפנות לאס"י.

חסוי 29

New member
אין לדעתי קשר בין הכימיה בין ההורים לטיפול בילדים

זה תלוי יותר איך כל הורה מטפל בילד שלו גם כשהוא בלי ההורה השני. זאת דעתי.

חסוי 29

New member
לא פירטת יותר מדי על כך

האם מדובר בילדים ביולוגיים שלהם ? או שהם ילדים מאומצים ?
כי אם כן זה הבדל של שמיים וארץ ! ילד מאומץ לפחות לא יקבל בתורשה את האוטיזם.
וגם אם כן ילדים ביולוגיים, אז הסבים לעתיד ( הורי חולי האספרגר ) מקבלים זאת בשמחה ולפחות לא מרימים על כך גבה ? אה ?

חסוי 29

New member
רזאי עוד משהו וכולם כנסו

רק נערת הליווי הראשונה שהייתי איתה היא אמרה לי כזה " בגיל 40 יהיו לך ילדים "...
אבל אתם אומרים שנערת ליווי היא מסכנה אז מה יש להתייחס אליה

למעלה