הכישלון היחיד (?) של הביטלס

i am lucy

New member
../images/Emo46.gifלא!!!!!!!!!!! פוליס100 כנס!

למה אתה אומר דברים שאתה לא יודע הא?! אתה טועה וזה היה הדבר הכי טיפשי ששמעתי בחיי! פול בכלל לא מרושע! הוא סה"כ רצה שעל האלבום שלו יהיה תמונה שלו באבי רוד בלי שום קשר לביטלס! וה"כלב הלבן" הזה היא הכלבה של פול מרתה!!!! ואין פה שום ירידות על ג'ון! מה הקשר בכלל????!??!?!?!?!? ונכון שאין שם שום קברן או כומר או אלוהים! זה אלבום סולו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוווו הצלחת לעצבן אותי!!
התפוז המכי זועם!

100police

New member
בעע...

אין צורך להתעצבן, בקשר לעטיפה של אבי רוד זה הכל קונספירציה, והעטיפה השנייה זה מה שזה *נראה לי*. לא חייבים לשחרר כזאתי עצבנות.

i am lucy

New member
../images/Emo24.gifטוב סליחה

אני עדיין משוכנעת שיש טעות בידך אבל סורי פשוט הייתי מעוצבנת...

The Walrus

New member
יכול להיות...

לדעתי פול לא יורד על ג'ון בעטיפה. ובקשר לזה שסתרתי את דבריי, נכון שזה קצת סותר, אבל אני מכיר בעובדה שאם אני ארצה או אם לא, ג'ון ופול הם צמד מושלם, ושניהם ביחד הם אחראים לרוב הלהיטים של הביטלס, יחד עם ג'ורג'. פשוט נדהמתי לראות מה ג'ון כתב על פול, שהוא המועדף עלי מהארבעה, אז באופן טבעי קצת שנאתי את ג'ון בגלל זה... אבל אני מכיר בעובדה שהוא המוזיקאי הכי טוב שהיה אי-פעם. זה הכל.

דקלה9

New member
אנשים יקרים

אני שוב מפצירה בכם-תקראו, תלמדו, תדעו! (או לפחות תקשיבו לשירים) אני איתך, לוסי. בעיני זה מרתיח שאנשים אומרים דברים לא נכונים לחלוטין. Walrus יקר, בלבלת לגמרי בין 2 דברים שונים: אלבום ההופעות Paul is Live שהיה מחווה משועשעת לאגדת Paul is Dead והאלבום "אבי רואד" שעליו "הולבשו" מלכתחילה האגדות המשונות הללו. ובקשר לשיר שהזכרתי ואתה התייחסת אליו- ברור שלא הקשבת לו מעודך. השיר Dear Friend נכתב כדי לפייס את ג'ון אחרי המריבה. לפחות תקרא את המילים בקישור ששמתי שם.

The Walrus

New member
טוב, נו...

באמת לא הקשבתי לDEAR FRIEND, אבל את המילים קראתי... אגב, מי שבילבל בין אייבי רוד לפול איז לייב זה לא היה אני, אני אמרתי שאין קשר בין השתיים, מלבד המקום שבו צולמה התמונה, וודאי שפול לא משווה את ג'ון לכלב, חס וחלילה...

100police

New member
אוכס נו תקשיבו

לא אמרתי שככה זה, אמרתי שיש כמה מקורות שאומרים את זה. איזה אחד פה, איזה אחד שם, סה"כ שמועות. אז טועים. זה לא סיבה לקטול\לירות\לצלוב\לקרקף\לגרום למחלת נפש למישהו.

Dungpai

New member
מה יש לשנוא אותו?

טוב שלא הגזמת.. בגלל שיר כזה? נכון שג'ון היה די מעצבן בכמה קטעי (גם עם ג'ורג') אבל אין מה לשנוא אותו.

100police

New member
יש לי כבוד לביטלס...

זה די לא קשור אבל עכשיו אנחנו קצת בעניין כבוד לביטלס. אז רק שתבינו- כל הקטע הפסיכודלי שלהם שהתחיל ב-srg. pepper lonely peaple club, ממש לא מעצבן אותי. אבל תהרגו אותי... אני בעצמי לא מבין את הקטע הזה. טיפה של אמונה (ורק טיפה) ירדה, בגלל שהם החליפו מהתספורת הרגילה שלהם לתספורת המוזרה והמבולגנת... כן כן, מוזר הא? כלומר, בהתחלה הם היו דומים אחד לשני שלא יכלתי להבדיל ביניהם, ואז הם שינו את התספורות שלהם... תספורות פרועות ומוזרות כאלה. אני חושב משום מה שהם היו יותר טובים אם היו נשארים איך שהיו. עכשיו אתם כבר יכולים לסקול אותי.

100police

New member
אופס, נכון,

אני אדיוט, עכשיו תהרוג אותי ותחסל אותו, תצלוב אותי ואז תגיד "וואלק איזה יופי הרגתי אותו, ככה שרפתי יום... ואותו".

tin ker bell

New member
כל היופי ברבולבר...

זה שהוא סימן מעין תקופת מעבר בשביל הביטלס-בין הרוקנרול הישן והטוב לבין ה"קטע" החדש-הפסיכודליה. רבולבר בעצם סימן את תחילת הפסיכודליה

shimr31

New member
גורג האריסון הגדול!!!!

הרבה מאוד אנשים חושבים אחרת הרבה חושבים שפול או גון הטובים מהארבעה אבל אני חושב שגורג הוא הגדול מכולם דווקא הנחבא אל הכלים הוציא בקרירה שלו שירים גדולים כמו:משהו,כשהגיטרה שלי מייבבת בעדינות,my sweet lord המופע שלו למען בנגלדש זה היה השיא. מצפה לתגובה.

Dungpai

New member
../images/Emo13.gifנכון

גם אני אוהבת במיוחד את ג'ורג', וזה לא בגלל כל הקטע של "ג'ורג' יפה, ג'ורג' מושלם.." לא בכלל לא. בהתחלה בכלל לא אהבתי אותו וזה אפילו גבל בשנאה, אבל כשגיליתי שהוא כתב ושר את HERE COMES THE SUN התחלתי לאהוב אותו ומאז זה יותר ויותר כי הוא כותב ושר מדהים. אגב, למה נראה שהקול שלו התחלף? קחו לדוגמא את קול החציל ב-I WANT TO TELL YOU ואת הקול המדהים ב-SOMETHING.. איך זה קרה (אגב שלא תחשבו שאני לא אוהבת את קול החציל. זה כל כך חמווווווווווווד)

i am lucy

New member
ג'ורג' לא שר את SOMTHING

הוא רק רשם אותו והוא בדרך כלל בכלל לא שר את השירים שהוא רושם!

למעלה