הכישלון היחיד (?) של הביטלס

The Walrus

New member
אני הכי צחקתי שהם הולכים למועדון...

"סליחה, הכניסה רק לחברים ומוזמנים" *רואה שהם הביטלס ונותן להם להיכנס* *עוצר את המה שמו שליווה אותם* "I'm Ringo sister" משפט מנצח!!! אהבתי גם את הבור שרינגו ברח, את ההתחלה עם HARD DAYS NIGHTת את סצינת CAN'T BUY ME LOVE הראשונה ועוד... וכמובן את ההופעה בסוף עם השירים...

Dungpai

New member
לא, זה ג'ורג' אומר לו בהתחלה..

שזה לא סבא שלו.. תנסו לזהות לפי הקול המצונן שיש לו שם. אותי הסרט לא מפסיק להצחיק לרגע אותי הצחיק שסבא של פול מנסה לשכנע אותו לצאת קצת החוצה ומקנטר אותו על זה שהוא קורא כל הסזמן את הספר. אחר כך שרינגו יוצא אז זה כל כך מצחיק שג'ורג' בא אליו עם סיגריה וכובע מפגר ואומר לו "יודע מה קרה לי עכשיו?" ובא להתחיל לספר לו ורינגו אומר לו "לא" והולך.. חחחחחחחח.. גם הקטע של משתוללים בחוץ חמוד. שמנים שלי. *רצה לראות אותו בפעם האלף*

100police

New member
גם הקטע בשדות יפה, אכן...

וגם היה מצחיק כשהשוטרים תופסים את פול וסבא שלו וכולם יוצאים לחפש אחריהם... אבל הכי מצחיק היה אם האיש בארון....

100police

New member
חחחחחח התמונה ששמת...

היא מהקטע שהם מתיישבים בקרון עם איש זקן אחד והאיש הזקן אומר להם שהם מפריעים לו ושיש לו זכויות.. אז הם כזה יורדים עליו: "הו, הוא מהאנשים האלה שחושבים שהרכבת רק שלהם" "בטח בגלל שהוא בא לפה קבוע הוא חושב שהוא מנהל את הרכבת הזאת" ואז הם יוצאים מהתא ועושים לו פרצופים....

The Walrus

New member
כל הרכבת זה קטע קורע... נקודה!

הקטע שאותי הכי מצחיק ברכבת זה המשחק קלפים - שימו לב לשיטת הערבוב של רינגו!!! זה קורע מצחוק!!!

Dungpai

New member
אותי הצחיק הקטע שברכבת ש..

הם משחקים קלפים וג'ון מרמה ובכל זאת רינגו מנצח! אגב, איך קוראים לשיר שהם שרים שם?

Miss CB

New member
חחח ../images/Emo6.gif

Show some respect, I won the war for people like you! -I bet youre sorry youve won.

למעלה