הכישלון היחיד (?) של הביטלס

nowhere woman

New member
בוודאי שהוא שר אותו!

ג'ורג'ייי
.. מי עוד שר ככה? זה בהחלט הקול של ג'ורג'! ללא כל ספק!

nowhere woman

New member
[אהה.. ואיזה שירים הוא כתב ולא שר?]

יכול להיות שיש ואני לא זוכרת.. וסליחה אם ההודעה הקודמת שלי יצאה מעט עוינת.

100police

New member
אני אגיד לכם את האמת...

אני לא ממש מת על SOMETHING... אבל שיר נייס

nowhere woman

New member
אני מבטיחה לך ששר אותו ג'ורג'..

100%. הקול לא מזכיר את קולו של ג'ון.[שאת הקול שלו אני אפילו יותר אוהבת
משל ג'ורג'..] ואם אפשר דוגמה לשיר שכתב ג'ורג' ושר מישהו אחר מהביטלס(אם כבר- יש בשנים הראשונות שלהם את ההפך..)

The Walrus

New member
יש המון שהיו הפוך...

למשל (אם אני לא טועה) לנון\מקרטני כתב את DO YOU WANT TO KNOW A SECRET? והאריסון שר אותו... ומי ששר את SOMETHING הוא אכן האריסון... דבר שתמיד היה מוזר בעיניי, הוא שג'ורג' קיבל רק סינגל אחד, ובקליפ של אותו סינגל (SOMETHING) הוא נראה מדוכא יותר מתמיד... רינגו שולח חיוכים טיפשיים, פול וג'ון שמחים מחברתם של לינדה ויוקו, אבל ג'ורג' נראה מדוכא אפילו יותר מקליפים אחרים... (כמו פני ליין... אבל האמת, אין פלא, כי בפני ליין יש קטע שהם אוכלים... וג'ורג' הוא די רעבתן... רק ניחוש לפי HARD DAYS NIGHT, שחלק נכבד מהסרט (הגזמתי, אבל רוב הקטע ברכבת, כולל הקטע שהם מנגנים בו) בולס לו לחמניה בהנאה...)

Dungpai

New member
נכון! ג'ורג' באמת גוש! הוא..

כל הזמן אוכל. בפני ליין הוא שועט על השולחן ובהארד דייז נייט הוא בולס לחמניה\נובר בשקית אוכל\עט על סנווידצ'ים\אוכל משהו בלתי מזוהה שהיה על אחד השולחנות בקרון המסעדה וכו וכו... יצר הג'ורג' טמון בכל אחד מאיתנו, והמיוחד באנשים שרעבים כל הזמן (אני)

charmingirl

New member
לא פול??

פול מקרטני כתב את something יש לי גם גרסה שפול שר בהופעה לייב,כבר לא עם הביטלס..

Another Girl

New member
ג'ורג' כתב וביצע.

ייתכן שיש לך הופעה בה הוא שר את זה כמחווה לג'ורג'.

Miss CB

New member
3.9 זה די נדיב למען האמת

הביטלס היו מוסיקאים מעולים, אין ספק, אבל בתחום הקולנוע, הממ... תחזרו למוסיקה וזהו, אם לנסח בעדינות: יוצא דופן הוא "לילה של יום מפרך" שגם הוא לא יצירת מופת, אבל בהחלט סרט חמוד מאוד, ושווה צפיה שכן גם אם העלילה שלו לא הכי מתוחכמת, הוא מתאר את חיי הביטלס, את כל השטיקים, הצחוקים, והשטויות שהם עשו להעביר את הזמן.. אבל המג'יקל הוא סרט חסר פואנטה, עם בדיחה פה ושם ולא יותר מזה, אמנם נחמד לצפיה אבל בואו נגיד שלא הייתי טורחת לראות אותו פעם שנייה - למרות שיש דבר אחד שמאוד מצא חן בעיני, והוא העיבודים הקלאסיים-משהו לשירי הביטלס שנשמעי םלהם מדי פעם ברקע...

100police

New member
בלילה של יום מפרך.. די ../images/Emo58.gif

מזכיר לי את הקטעים שאהבתי (שזה כמעט כל הסרט, אבל בכל זאת)- כשהם בורחים מהמעריצים תוך כדי השיר של hard days night, משהו מצחיק לאללה, וגם כשהם על הרכבת שפול מביא את סבא שלו, אז ג'ון מצטרף אליו לרכבת. ג'ון שואל: "מי זה?" ופול עונה: "זה סבא שלי." וג'ון: "אני מכיר את סבא שלך. סבא שלך גר אתכם. זה לא סבא שלך." אז פול אומר: "לא לא, זה הסבא השני שלי." אז ג'ון מסכים: "אה...". נכנס רינגו. "היי פול, מי זה?" פול עונה: "זה סבא שלי." ורינגו: "לא, אני מכיר את סבא שלך. זה לא סבא שלך." וזה היה ממש מצחיק בטירוף.... והיה גם את הקטע שהם מוצאים את האיש בארון... חחחח

למעלה