הכי טובים בלייב

M a a y a n K

New member
טוב שמישהו הסביר את זה...

כבר פחדתי שאוצר המילים שלי יותר מדי קטן...

Shot To Pieces

New member
נאא... זה האוצר מילים של נועה שגדול מדי.

רוצים לדעת למה? כי את הרוב היא ממציאה חחחח ראו: פוצקי%$#@~!@Q&@!

Rose131

New member
לאלא, זה כי למדתי עם ליאת!XD

סתםנו;[ פוצקי זאת מילה גאוניתתתתתתתתתתתת

Shot To Pieces

New member
באמאשלך. עזבי את ליאת#$@!~!#$%

היא הקריאה לנו סיפור של דוק. סוס!!!! חחחחחחחחח LOL ופוצקי זאת לא מילה! זה כמו שאומרים "פוצי-מוצי" זה לא שילוב אמיתי של מילים, זה סתם... לא יודעת אפילו מה זה.

Rose131

New member
Dr. Sus(is that how you spell it?../images/Emo6.gif) Rulz!!1

I wish she would have read us his books
And Putzki(LOL) IS a word!!!1 you're just too stupid to realize how awsome it is. aha.

orw93

New member
פוצקי זאת לא זאת מאיתמר מטפס על הקירות?../images/Emo205.gif

נו זאת עם העפיפון

M a a y a n K

New member
נו באמת!

פוצקי זו מילה מוכרת וידועה... פעם מישהי שהייתה חברה שלי הייתה אומרת את זה...

Shot To Pieces

New member
איזה מוכרת ואיזה ידועה?!

בחיים לא שמעתי אותה ונועה דוחפת לי אותה בכל שיחה :(

M a a y a n K

New member
../images/Emo12.gifבאמת?

אני דווקא מכירה את המילה הזו ממזמן... פוצקי, פוצקיל'ה וכל אלה...

orw93

New member
כן..או משו בסגנוןXD../images/Emo205.gif

ואז איתמר נכנס לה לתמונה והיא אמרה לו שהיא שונאת שהוא ואבא שלו קוראים לה ככהXD אבל באמת קוראים לה שולמיתXD אני כזאת מכורה

M a a y a n K

New member
נכון...

בדיוק נזכרתי שהייתי בהופעה שלהם בקוקה קולה לייב וירד גשם בדיוק בשיר הזה: "זה כתוב בספרים, בשירים, במפות הכוכבים..." (לא זוכרת את השם) ויובל בנאי הקדיש את השיר לאבא שלו (יוסי בנאי ז"ל) כי הוא היה מדקלם איזה קטע בשיר וזה היה בדיוק אחרי שהוא מת, וירד גשם וזה היה כל כך מרגש...

orw93

New member
עכשיו עם פירוט../images/Emo205.gif

נכון הם לא להקה בערוץ, אבל אם אני לוקחת אותם ומשווה להופעה של אינקובס שהייתי בה-אין מה להשוות. הייתי ב-2 הופעות שלהם-אחת בקיסריה ואחת אנפלגד והם פשוט הכי מדהימים שיש. הכימיה עם הקהל, הריקודים של יובל
, הזיקוקים באין מקום אחר (שעד היום הסרטים תלויים אצלי בחדרD:), הכימיה בין הלהקה על הבמה-הכל. בהופעת אנפלגד גם יצא לי להכנס מאחורי הקלעים לפני וההופעה וזה הכי סטלה שיש, הם יושבים עם הרגליים על השולחן ופשוט מדברים. ולמרות שנורא נהניתי באינקובס היה נורא חסרה לי הכימיה בין הקהל, הם באו-הופיעו-הלכו. משינה באו-הופיעו-דיברו-המשיכו להופיע-סיפרו בדיחה-המשיכו להופעי וכו'.

למעלה