הכי טובים בלייב

Runt

New member
זה כבר באמת שטויות

סולן לא צריך לנגן על משהו בשביל להחשב כמוכשר. זה לא התפקיד שלו, ואם אין צורך שינגן אז לא צריך.. נמאס כבר מהלהקות האלה עם שמונת החברים שחמישה מהם מנגנים על גיטרות. רק השירה עצמה זה כלי שקשה לתפעל במשך שעתיים בערב, ועוד לתפעל נכון. אל תשכחי את זה.

CitizenErased

New member
אני לא אוהבת שסולנים רק שרים...

אולי זו שריטה אצלי אבל אני לא חושבת שזו בעיה גדולה לעמוד ולשיר. בעיקר כשסולנים בימינו כל כך עסוקים בלהתפרע ולצעוק כשהם גם לא נשמעים טוב בכלל. אני לא אומרת שלהקה צריכה למנות 8 חברים ש5 מהם שרים. אני אומרת שבלהקה לא צריכים להיות 100 אנשים אלא כמה שפחות. ושהסולן ייקח על עצמו תפקיד נוסף ולא רק ישיר כי גם ככה הוא יהיה הפנים של הלהקה, בדרך כלל, ויקבל הכי הרבה צומי אז שיוכיח שזה מגיע לו

Runt

New member
בואי נסכים שזאת שריטה ../images/Emo3.gif

ושוב, לשיר זה ממש קשה, במיוחד בלייב ובמשך שעתיים רצופות. אבל רק אם הסולן אשכרה שר, ואם הוא לא שר אז זה בכלל אומר שהמוזיקה היא זבל ויש להכחיד את הלהקה. נכון שמת'יו סוס ואלוהים וחתיכת יצור נעלה יותר מכל המוזיקאים שיש פה כרגע, אבל כל סולן הוא שונה ואת לא יכולה למדוד את הכשרון שלו רק ע"פ זה. זה לא נחמד
תהיי אדם נחמד!!! את חייבת!!! זה מהמעט שאת יכולה לעשות!!!! עדיין רעבה. המ.

CitizenErased

New member
רוב הלהקות בימינו...

נשמעות פשוט רע בלייב.. לפחות אם הסולן היה מנגן אז היה אפשר להגיד שיש לו טיפת כשרון אז
ומאט הוא סוס.. אבל סתכלי בכללי על להקות אינדי.. או אפשר להגיד, רוב להקות הרוק הבריטי. ותסתכלי עכשיו על האמריקאי ותביני את הכוונה שלי.

sapir lee

New member
טוב

לי לא ממש אכפת עם הסולן מנגן או לא... העיקר שיתנו הופעה טובה וזה הכל :) ד"א, את הולכת להופעה של אוונסנס?

lestatgirl

New member
נו אבל לפעמים זה פשע לשמים אנשים מסויימים

מאחורי גיטרה. כמו ג'וני בורל..~מחכה להערות הציניות..לפחות תעשו אותן שנונות כן?~ אבל יש להקות נגיד כמו הרייקס שההופעה שלהם על הבמה הייתה נפגמת ביותר אם היית שמה את אלן מאחורי גיטרה.. ומה נגיד מת'יו לא היה מנגן בלייב זה באמת היה גורם לך לחשוב שהוא לא מוכשר?...

CitizenErased

New member
יס! מאוד

תשמעי, תמיד להקות שלסולן שלהם אין מספיק כשרון כדאי גם לנגן במשהו יוכלו להתפרע יותר. אבל בשביל להקה שהסולן שלה גם מנגן, הם מאודדד מתפרעים. בגלל זה הם כל כך טובים
והם עדיין נשמעים מושלם.

Rose131

New member
אז כמו שאמרו דה יוזד, ואח"כ HIM:

דוגמאות: הופעה ישנה יחסית וממש מדהימה של For You אבל בתוך סטודיו- http://youtube.com/watch?v=nSBxmpoXaKI שהיא פשוט מדהימה ועוצמתית וכלכך נותנת חשק להיות שם ולקפוץ ופשוט
[וחוצמזה, תראו את השיער של לינדה
] הופעה גם די ישנה של Gone With The Sin- http://youtube.com/watch?v=jvUMbxilzkE שהסולו של ליילי בהתחלה פשוט
וכל האווירה שיש שם וזה שיר כלכך מרגש והקול של וילה ופשוט הכל כלכך מושלם
והקול של וילה פשוט כלכך מרגש בהופעות והוא לא מזיף והכל פשוט מדהים.

אני פשוט חושב שזה די זלזול בקהל...

העניין הוא שבהקלטות אז מקליטים בערוצים... יענו הזמר שר לפי קטעים... ככה שהוא יענו מתכונן לכל איזה בית שהוא שר.. או פזמון... ובהופעה הוא שר את הכל בבת אחת. עכשיו יש להקות שזה פשוט נראה (כמו MCR למשל) שהאפקטים זה כל מה שעושה את השירה של ג'רארד. לג'רארד יש קול ענק והכל אבל בלייב הוא פשוט לא זה. הוא חותך את עצמו הרבה באמצע משפטים, מזייף בסולמות ועוד ועוד... זה נראה רע, מה לעשות. באתי לראות את הלהקה כלהקה... זה נחמד שמתפרעים וזה, אבל שלא ישפיע על האיכות, כי זה מסריח לשמוע. וזה גם מבאס... כשאתה שר עם הלהקה למשל ואתה שומע שהוא מזייף ומזלזל ככה בשירה.

sha na na revol

New member
שאלה נלווית../images/Emo35.gif...

למה לאנשים פה נשמע כאילו אכפת מאוד מזיופים
.... זה נשמע איזה משהו מבית המדרש של 'כוכב נולד', כל מה שיפה בלהקות קטנות זה שהם מתנהגים טבעי... וזה מה שמייחד המון להקות M2. בע.

Rose131

New member
And what about "For You"? it's awsome too!

But at least I got someone to agree with me
[I think there is something wrong with that sentence but I'm not sure
]

למעלה