הכי טובים בלייב

sapir lee

New member
../images/Emo45.gif

באמת הכי כיף שהלהקה מתפרעת על הבמה והכל, וגורמת לקהל לקפוץ (יותר שווה מאפקטים ואורות לדעתי)... ולינקין עושים את זה הכי טוב
וחבל שפראנק לא משתולל כמו פעם, כאילו זורק את הסטנד של המיקרופון ונופל על בובXD או מנגן על הרצפה...הוא עוד עושה את זה אבל פחות

Let it Bleed

New member
MCR הם הרבה דברים...../images/Emo217.gif

אבל טובים בלייב- הם לא! אני לא אומרת שהם חייבים להישמע בידיוק כמו במקור, אבל הם ממש ממש ממש ממש גרועים בלייב והם הלהקה שאני הכי אוהבת [בערך].

sapir lee

New member
../images/Emo2.gif

הם לא ממש ממש ממש ממש גרועים בלייב
הקול של ג'רארד ממש השתפר, והם נשמעים ממש טוב!

sha na na revol

New member
להיות בלייב,

זה להביא עוד דברים חוץ משירה ונגינה, למשל להראות התלהבות מהשיר ולעניין את הקהל איכשהו... אני אוהב שהוא עושה את זה ואני בהחלט לא מעריך שזה משהו קל.

Rose131

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

פעם הוא היה עושה את זה, עכשיו פחות.. [משום מה מאז שכתבנו את השרשור הזה האייטיונס עשה לי המון שירים של לייב של דה יוזד כששמתי את הפלייליסט שלהם על אקראי. זה מטריד-משהו.]

M a a y a n K

New member
../images/Emo31.gif

ממה שראיתי בלייב שלהם (וראיתי לא מעט...) הם די טובים, גם השירה של ג'ר טובה וגם ההופעה עצמה טובה, בכל זאת הם מוציאים המון אנרגיה ואין סיכוי שהם ישמעו כמו המקור...

SainTonix

New member
לא אמרתי שהם טובים בלייב,

אמרתי שאני אוהב את ההופעות שלהם, ואני מודע לעובדה שכל ההתפרעויות והכל זה מנוגד לכל ההופעה הטובה.. ז"א, אי אפשר גם לנגן טוב ולשיר טוב, וגם להתפרע (ויש יוצאים מהכלל , מיוז)

SainTonix

New member
לפי מה שראיתי הסולן שאני לא יודע את שמו

(ובטח לירון ושאר מעריצי מיוז יקפצו וירשמו איך קוראים לו.. בלאמי משהו..) חח בכל אופן, אז הוא גם שר כמו שצריך, גם מנגן ממש טוב וגם מקפץ לו מידי פעם ויודע לתת הופעה. אז אני מוסיף אותם לרשימת האמנים שעושים הופעות טובות =]

CitizenErased

New member
../images/Emo2.gif אלוהים!

כן זה השם שלו. והוא ידוע גם בתור השם האנושי שלו, מאט בלאמי. ולמי שרוצה לראות איך להתפרע בזמן שמנגנים בגיטרה ועדיין להשמע טוב... http://youtube.com/watch?v=vdrp0l2em-U ... חח סתם נו! אני אעלה וידאו שאני צילמתי שהוא מתחרפן לגמרי.

lestatgirl

New member
איך זה של דה סלאם מאן אין עדיין שם במה?

והאם כמישהי בעלת קשר אליהם תוכלי להציע לו את דה סלאם מאן כשם במה?.. במידע והוא יביע עניין באחד.

sapir lee

New member
אממ

אם את רומזת שלצ'סטר אין מספיק כשרון כדי לנגן על משהו אז את טועה, הוא מנגן על גיטרה ומלחין שירים לבד פשוט בלינקין פארק הוא לא מנגן, וחוץ מזה מייק כן מנגן על גיטרה בהופעות (וגם בקלידים) והוא גם מתפרע.. לא יודעת... יכול להיות שבשבילי להתפרע זה לקפוץ ולרוץ מצד לצד של הבמה, ככה לינקין הרגילו אותי
ומיוז עושים את זה בצורה אחרת...שאת רגילה אלייה

CitizenErased

New member
תסבירי לי איך מישהו שמנגן על גיטרה...

יכול לרוץ ולקפוץ לצד השני של הבמה יותר משבלאמי עושה את זה.. ועדיין להשמע טוב.. ואני אולי אסכים איתך

CitizenErased

New member
אממ לא.

תני לי לינק לוידאו של להקה שהסולן שלה מנגן על גיטרה ומתחרפן יותר מבלאמי
אני ברגע זה מעלה וידאו עצום שאני צילמתי שהוא רק של האאוטרו של סטוקהולם סינדרום מאחת ההופעות שהייתי שתראו איך הבן אדם מתחרפן

sapir lee

New member
אממ

כשאמרתי "לקפוץ ולרוץ מצד לצד על הבמה" התכוונתי לצ'סטר, ומייק כשהוא לא מנגן על גיטרה, האמת לא ממש ראיתי איך מאט מתפרע לו עם הגיטרה, אבל אני מתארת לעצמי שמייק בכלל לא עושה ככה, אבל קפוא הוא בהחלט לא ויש את ההופעה בניו יורק ששם הוא באמת זז הרבה עם הגיטרה, אבל אין אותה ביוטוב, אם אתה רוצה אני אתן לך לינק...אבל לא נראה לי שתרצי

CitizenErased

New member
אני דיברתי על

סולנים עם גיטרות. ברור שסולן עם גיטרה יהיה יותר מוגבל מסולן בלי גיטרה. ואני אישית מעדיפה שהסולן בלהקה שאני אוהבת גם ינגן, לדעתי זה מראה שהוא מוכשר. זה שכתוב לי על דף שהוא ניגן בזמן שהם הקליטו את האלבום או שהוא יודע לנגן זה ממש לא מעניין אותי, אני רוצה לראות את זה בהופעה ולראות כמה הוא באמת טוב בזה ואם הוא מצליח גם לתת שואו ולא רק לעמוד במקום ולנגן.

למעלה