הכל קורה...

• פותח הנושא jako5
  • פורסם בתאריך

jako5

New member
הכל קורה...

היי לכולם. אני יודע שנעלמתי קצת אבל הכל למטרות טובות . אני שמח שאתם עוד פה והפורום נושם בזכותכם תודה , אני אוהב אתכם . העבודה על התקליט מתרחשת לאט אך בטוח , והעסק זז . אני סוף סוף חוזר לחייך ולעסוק שוב במה שאני אוהב כל כך . נכון שאין הופעות וזה מאוד חסר לי אבל השיקולים הם הגיוניים , ולא ניכנס לזה עכשיו . בפורים הופעתי עם מישל בשכונת נווה עופר בדרום תל אביב היה חם ומרגש... אוירת פורים מחממת לב. מעבר לזה קראתי שראיתם את הקטע הקצרצר בנולד לירקוד , אז אחלה כי אני לא ראיתי ואשמח ליראות אז אם מישהו הקליט...חח... סתם סתם.. מה עוד .... מה עוד..... אהה.... המיפגש המדובר . מה יהיה ?? אני לא יודע מתיי אני רק יודע שהרצון שלי הוא ענק. צריך לארגן את זה ואירגון הוא לא הצד החזק שלי. עוד מעט כוכב 5. מעניין מה יהיה השנה ...? אני מחכה. בכל אופן אני מתגעגע להרבה אנשים מכאן , וקורא כל יום הכל . אוהב אוהב אוהב . ביי . ג'קו.

יו ג'קו../images/Emo6.gif הצלחנו להחזיר אותך לכאן

מה נשמע?? איזה יופי .. הייתי בדרך לישון וחזרתי לעוד שניה לסגור ו...
, כולן פה כבר בטח חורפות...
אז תקבל את כל התגובות כבר במלואן מחר
אני שמחה מאוד שנכנסת ושמחה על העדכון, ידעתי שאתה בטח עסוק וצריך רק קצת סבלנות ותחזור אלינו בגדול...
הופעת עם מישל בפורים?? איזה כיף , למה לא אמרת ... היינו באות בהמוננו, ובנווה עופר? אני מכירה,
עבדתי שם פעם בשכונה..אנשים חמים .. מעניין למי הייתה מיועדת ההופעה ? (אם תוכל.. תגיב..) ולגבי 'נולד' סורי לא הקלטתי. . (אולי יהיה בהמשך את הקטע באתר קשת..אם כן בטוח נעלה ) אבל אם אתה רואה כאן אני עושה מאמצים להעלות פה אייטמים חביבים והעלתי כבר מגיא פינס כל מיני אייטמים שלך ליוטיוב.. ודווקא יש כאלו , מקווה אגב שנהנית לך בכל החתונות /בר מצוות/ אירועים לאחרונה ומזל טוב לחוגגים....כן ירבו!!! לגבי המפגש, מאוד נשמח אם הוא יתרחש בסוף (וזה בטוח מוסכם על כל מי שדיברתי בשמה) רק תגיד מקום וזמן ואנחנו כבר נעשה את כל הסידורים הרלוונטים;- לגבי הדיסק, אני יכולה רק לחזק אותך ולקוות שהכל יצליח ב"ה וייקח כמה זמן שייקח העיקר שייצא מוצלח! ו...אתה יודע שאתה תמיד מוזמן כאן ויכול לדבר על מה שבא לך איתנו וגם על מה שיושב לך על הלב אז תבוא לעיתים יותר קרובות.... לילה טוב ובשורות טובות והמון הצלחה!

רנה6

New member
ג'קו....

לא תאמין...כמעט בוקר עכשיו...זה עתה חזרתי מהופעה של יום האישה באוניברסיטת ת"א...היה מקסים, באמת מקסים...וכמה שאני כבר אמא, רקדתי כמו משוגעת ופתאום כשהבן שלי רצה להראות לי איך נראה המופע מלמטה ועמדתי ממש ליד הבמה, צעקתי ג'קו...זה היה הרגע שהבן שלי החליט שכנראה ירדתי ממש מין הפסים...כלומר, יש לומר הבחורה הוזה לה... ואלוהים ג'קו, כל כך התפללתי שגם אתה תופיע שם...אתה עוד תופיע, אני יודעת...אני קצת מכשיפה.

רנה6

New member
אה, תוספת קטנה...וג'קו ג'קו ג'קו...

מוכנה לנדב את הבית שלי למפגש...לא ממש ברור לי איך זה יכול להסתדר עם כל מה שדרוש למיני הופעה, אבל מה זה חשוב בכלל...העיקר האוירה...אתה , אנחנו והמון המון אהבה....( אוף, מקווה שהבת שלי תחזור מהר, אחרת עלולה לכתוב עוד אי אלו שטויות...אה, גם שתיתי מעט:))

reviital

New member
כן...כמה פעמים הזכרנו

את ג'קו אתמול?? מאה? מאתיים?
אני רואה את מאור כהן, חושבת ג'קו, רואה את עברי לידר - חושבת ג'קו, אריק ברמן - ג'קו...... חחח מה יהיה איתנו?

eilati27

New member
חחח.. רנה...

הרגת אותי עם ההודעות שלך מאתמול בלילה... יחד עם זאת אני שמחה שנהנית... מה שמפליא ואתי הוא איך את ערה בשעה כזו אם הלכת לישון מאוחר כ"כ ומלאה באלכוהול? חחח...

shongold

New member
שיר...מה נשמע ואיך היה ולגבי חזרתו.

ובכן לי יש קצת השערות...ואם תרצי...בפרטי...

shongold

New member
ובכן אם האמת היא נר לרגליך..רויטל

כמו שאצלי היא הינה במקום הראשון - הסיבה לכניסתו של ג'קו הוא השרשור הבוטה משהו שפתחתי בו אתמול על דרך התנהלות 'טדי הפקות' כלפיו - דעי לך שגם בעבר מישהי מכאן העלתה נושא נוקב...ונוגע..לו - ומיד למחרת הגיב! התגובה שלו - היום - היא תוצאה - ואני רציתי כדרכי להרעיד את אמות הסיפים של הפורום השלו הזה - שמקבל דברים כפשוטם, ולא מנסה לראות מעבר לאפו - וכן באמת לקטרג על דרך ניהולו הקלוקל של האיש הנפלא והמוכשר הזה - ולגרום אולי..לדברים שיזוזו - עבורו!!! כתוצאה מכך תגובתו שלו לא אחרה להגיע -כפי שראית - והוא רוצה לומר לנו - שהדברים ..זזים ..משהו...בערך..ובסוף יהיה טוב..הרי ממש הוא לא שיתף אותנו בשום דבר. אבל לפחות הוא הראה אות חיים..ואמר כמה דברים ...זה כבר נפלא..

reviital

New member
כנראה יש אמת במה שאת כותבת

אני רק קצת פחות נכנסת ללחץ מזה שלא קורים הרבה דברים, ושיש דברים תקועים... כי לכל דבר יש את הזמן שלו, ודברים שצריכים לקרות (כמו למשל ההצלחה הענקית של ג'קו) יגיעו בדיוק מתי שהזמן שלהם צריך להיות. דברים לוקחים את הזמן שלהם.

shongold

New member
ללא ספק זו האמת אמנם...לא התכוונתי

לכתוב כאן אבל..אם ככה יצא אז לפעמים צריך לקום ולעשות דבר...ואם יצא מזה מה שיצא - כבר שווה. ומעבר לכך אני עדיין מצפה - שטדי הפקות - ירימו את הכפפה - ויטניעו מנועים למענו - כי עד עכשיו בשטח - לא נראה! אין לי שום בעיה של זמן..אבל יש לי בעיה אחרת...של לא לתת לאיש את מה שהוא זקוק לו...והוא זקוק...

רנה6

New member
גם מוני מושונוב חושב כמו שון

כהרגלי כל בוקר...שותה קפה, קוראת עיתון ( קוראת?!...כאילו:))....מחפשת את האותיות הקסומות ג.ק.ו....והנה אני מגיעה לראיון עם מוני מושונוב ב7 לילות בכותרת " ג'קו גייט"....: " דיברת קודם על הטוקבקים - גם הבן שלך מיכאל למד מה זה טוקבקים כשקראו לו משתמט?...מיכאל מאוד נפגע מזה. זה כמו שעשו לג'קו. מפחיד איך אנשים נהפכים פתאום לעדר" אני לא מצטטת את הכל , אלא מה שקשור לדבריה של שון...: אז אתה מזדהה עם ג'קו? " איזה מסכן ג'קו, איזה מסכן. מפריע לי שאנשים מגלים מידת רחמים על פושעים שנכנסים לכלא ולא על אנשים כמוהו. אתה יודע למה אני לא רואה 'כוכב נולד' ולא W רקדן נולד'? כשרונות זה יופי, אבל אסור לשכוח שזו תעשיה על גבו של אמן. זה ניצול. זה פיתרון לתעשית הדיסקים שנקלעה למשבר, והכסף שהם עושים בטלויזיה זה כלום לעומת הכסף מהמוצרים הנלווים. מזה הם מתעשרים, מעשנים סיגריות. למה המערכת של ג'קו למשל, לא הגנה עליו? איפה הם היו? ....."

שונית 7

New member
תודה שיר על ההפניה-בול מה שאני

מרגישה מילה במילה:בעצם איפה כולם היו???לא רק המערכת של ג'קו שזה ברור.פושעים קטנים וגדולים מקבלים בד"כ עונשים מזעריים לעומת העבירה שביצעו וג'קו קיבל עונש חמור על מה לעזאזל? למה אף אחד לא מתעורר להבין שנעשה פה עוול שמעבר למקרה הפרטי משקף מראה של עדריות צביעות וחוסר איכפתיות?מה נגמרו האנשים החושבים במדינההזו? נכון יש כמה צדיקים בסדום שלנו אבל גם הם נשמעים בענות חלושה ולא תוקעים בשופרות

רנה6

New member
ולכן...

אפילו שיש דברים שכביכול גורמים למצב רוח רע, אין להתנער מהם ומותר מפעם לפעם להזכיר אותם, מה גם שאנחנו פה ולא שומעות ולא יודעות אם חלה איזו התקדמות....וכל פעם צצה המחשבה, איפה כל המערכת הקרובה אליו, זו שצריכה לתמוך בו, זו שהבטיחה לו...ההתנהלות שלה, לא מוכיחה את גדלותה, נהפוך הוא....

שונית 7

New member
מודה מרגישה תחושות מעורבות בנושא

אבל לתשומת ליבך ושל שאר הבנותאני מרגישה שההודעה של ג'קו מלאה רמזים גם בקשר למפגש פורום,היעלמות שלו מהפורום,ההופעה בפורים וכוכב נולד 5!!!

shongold

New member
מצב רוח רע...את אומרת...

כן יש דברים שגורמים למצב רוח רע...מה לעשות אלה החיים. הלוואי והכל היה דבש ותמרים...אבל ה מ צ י א ו ת טופחת לנו על השכם מידי יום ביומו שבועות וחודשים, ובאין אומר ובדממה מוחלטת צוברים תאוצה, ומכאן התגבשותם של אותם הלכי רוח "פסימיים" והלוואי שמעשים בפועל היו מוחקים את אותם הלכי רוח. אך נבצר מאיתנו לראותם מפאת אימפוטנציה של כל המערכת הסובבת!

rifkin1

New member
גם שון וגם מוני מושנוב צודקים

היום בפעם ה - 1000 אמרתי לעצמי שג'קו בתור הזוכה של כוכב נולד 5 והתמודד המוכשר ביותר מכל בחינה אפשרית מכל מתמודד שהתמודד אי פעם בתוכנית לא אמור להיות איפה שהוא היום. אני תמיד אמרתי, שטעות הוא עשה אבל הלינץ' המטורף שעשו לו לא הגיע לו...וזה בלשון המעטה. ובתכלס? חוץ מצביקה הדר לא נראה שאף אחד מטדי הגן עליו...

shongold

New member
וואהו שיר..מוני ...למה לא היית כאן

לפני יומים..?! "למה המערכת של ג'קו למשל, לא הגנה עליו? איפה הם היו? ....." וזאת השאלה ששאלתי באמת מתחילה ועד היום היכן המערכת של ג'קו אייזנברג - היכן ההגנה שהוא כל כך היה זקוק לה אז - ולא פחות היום - בפועל אף אחד מהיישוב אינו רואה דבר - מבחינת ההמון אייזנברג - קבור!!! וכן מפתיע אבל לא כל 'העם' נמצא בפורום ג'קו אייזנברג - שחושב שיודע כמה דברים...ומבחינתו אייזנברג עדיין אותו משתמט עלוב.. ועוד ציטוט מרגש מפיו של אמן גדול ואישיות לא פחות: "כשרונות זה יופי, אבל אסור לשכוח שזו תעשיה על גבו של אמן. זה ניצול. זה פיתרון לתעשית הדיסקים שנקלעה למשבר, והכסף שהם עושים בטלויזיה זה כלום לעומת הכסף מהמוצרים הנלווים. מזה הם מתעשרים, מעשנים סיגריות." וסליחה שיר..שגנבתי לך כמה משפטים..כשאני רואה משהו נכון כל כך אני חייבת לחזור עליו!

למעלה