הכל קורה...

• פותח הנושא jako5
  • פורסם בתאריך

a d i d a s 2 1

New member
לילונת שילייייייייי

"אני יודע שעזבת ואיך שזה כאב באותו הרגע אני יודע שרצית וכמה את ניסית לשנות את הרקע אני יודע זה מוכר וכמה מנוכר אני ודאי נשמע קורא לה לילה אני שוב קורא לה לילה אני שוב קורא לה לילה למרות מה שעשיתי" איזה שיר הקדשת ליייי אחד היפים.... !!! אוהבת אותך מלא מלא

מה זאת אומרת אחד היפים?

הוא הכי יפה... יש שם את הקטע של הגיטרות... שזה הדבר הכי קרוב לאורגזמה...

a d i d a s 2 1

New member
ששש אני דכאונית...אין על לפעמים...

מלחמה שקטה... אבל שיהיה הכי יפה, אני אהיה לך להד... ג'קי מצאה לה איזה כלבב זרוק לו ברחוב אז לקחה אותו הביתה... ואני חולה על גניבה אז פעם הבאה נא להקדיש לי את גניבה....

בסדר... תבואי לבקר...

אני אחזור לעשן בגללך, תמיד כשאני מדברת איתך את מעשנת ואז את עושה לי חשק... השפעה רעה את בחיי... ולמרות זאת... "את לא נותנת לי ליפול"

a d i d a s 2 1

New member
אז לא מאוחר תרים תראש תראה פרפר

עף עד לירחחחח איזה לעשן סתם מגעיל, מסריח ועושה לי להשתעל... על איזה חשק את מדברת?! וחוצמזה אל תתני לאנשים לגרור אותך!! משפט מפתח, שמעת!??!?! אנחנו בסדר, העולם דפוק, יום טוב לך אני הולכת בינתים... כמעט הקדשתי לך היום את "תחזרי תחזרי בבקשה ממך אני לא מבקש את הכל אסטרולוגים אומרים שהעולם יתהפך אם לא תחזרי זה יהיה נכון תחזרי תחזרי זו היתה טעות כמה זמן עוד צריך לשלם חשבתי אתמול על הלילה ההוא על היום בו שמחנו יום שלם תחזרי אין עם מי לדבר..."

eilati27

New member
חחח... יפה שלי!!!

ברור... אני דורשת להיות המנהלת אם ייפתח (שייפתח) לך הפורום... מתה עלייך קרועית!

reviital

New member
היי דידוש, אני מוכנה לעמוד מאחורי

דברים שיאנה אומרת... אבל למה במקרה הזה אין לי מושג על מה מדובר?
יום עם חיוך גם לך!

a d i d a s 2 1

New member
גם לך יום מחוייך... בוביק

מה על מה מדובר....על זה שאני אהיה בכוכב נולד 5 ואתם תעשו לי פורום, ואילת תהיה המנהלת וקניה וללי יתעצבנו כי הכל יהיה איתי תקוע... והילדה של נטי תהיה לי שם השיר הראשון שיהיה לי בדיסק... אה ואם יהיה לי דיסק אני רוצה את גילי כחלון בדואט איתי!! הרבה חלומות יש לי..יוםטוב אני אכתוב בינתים שיר על המדינה...

reviital

New member
עם כל התוכניות היפות האלה רק שכחת

להכניס אותי בתפקיד "המאפרת"...

איזו הפתעה על הבוקר..../images/Emo6.gif

שמחות ממש שטוב לך..ותודה שנכנסת לעדכן..
והמון הצלחה בהכל..
אנחנו תמיד כאן בשבילך!
שיהי'ה יומקסים

kapit5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifמתגעגעים אליך ג'קו

אפילו החזק שאל אותי :"מה עם איזו הופעה של ג'קו?איפוא הוא נעלם???" עשית לי את היום עם ההודעה שלך. שמחה לשמוע שהשקט שב לחיוך הרחב..... לא הפסקתי להאמין לרגע שהדברים ממשיכים לכיוון הנכון. איך אפשר אחרת כשמדובר בכישרון ענק שכמוך.
זה שלא ידענו שיש הופעה-מחדל רציני בנותר
ורד הבטיחה לעדכן והיא איכזבה big time. בקשר למיפגש-תביא רק את הגיטרה ,את כל השאר נארגן בעצמנו.
מחכה בקוצר רוח לדיסק ולהופעות
אוהבת אוהבת ובעיקר מיתגעגעת

ת ט י ס

New member
בכלל התכוונתי לאחל לכן יום אשה שמח

סוג של פרסומת...
מן סבב פורומים שכזה
וזאת המחובקת, למה את לא מספרת שום דבר? לכל מקום שתגיעי את עושה בלאגן?... הנרי בנקבה.

חולית5

New member
ג'קו נשמה טהורה אתה- מתה עלייך ../images/Emo23.gif

היי ג'קו מתוק איזה כייף שנכנסת לעודד אותנו ולספר לנו קצת על המתרחש
. על פי הודעתך אני יכולה להבין שאתה נכנס דיי הרבה וכותב דיי מעט , טוב איך שבא לך ...
רק שתדע שאנחנו חושבות עלייך כל יום כל היום כמו שאומרים 24/7 ותאמין לי שכל דקה שווה.
אוהבות אותך מאד והיינו שמחות אם היית מעדכן אותנו על הופעה ציבורית כלשהי .. בטוח היינו מגיעות להופעה בפורים ואני חושבת שזה גם מגיע לנו מאד אחרי האכזבה שהייתה מההופעה שלא התקיימה בגהה חיפה . תדע שאין דבר שיותר משמח אותי מכך שאתה עובד על התקליט ושאתה מאושר ...
ומתוך השיר "תנענעי לי" -ואיך שלא תסתכל על זה החיים לוקחים אותך גבוה למקומות שלא הכרת. ניסית, חווית, טעית, עכשיו הכל זורם כמו שרצית - אזמה ? ואת ההמשך אתה כבר יודע בעצמך חחחחחחחחחח אז אוהבת אותך ומחכה לשמוע ממך ... רק טוב

למעלה