הכל קורה...

• פותח הנושא jako5
  • פורסם בתאריך

a d i d a s 2 1

New member
אוו אוו ברוך מי בא... צריך להוריד

בפניך את הכתר, על כך שעשית לכמה מפה רטט ולפחות לתקופה קצרה וקרובה הן יתעודדו יותר... זה היה ברור וידוע מלכתחילה שהשיקולים המקצועיים הם לא בידיך... אבל אתה עובד על הדיסק... אז אין בשורה משמחת יותר שיכולה היתה להגיע ממך... אל תפסיק לחייך אף פעם, יש לך את זה, וכמעט אמרתי יותר ממה שאתה חושב, אבל מצד שני, יש לך את זה בדיוק כמו שאתה יודע... דש למישל...שים ת'ראש בצד מותק... תעשה מה שאתה צריך ויודע לעשות a man got to do what a man got to do מה זה מה יהיה בכוכב נולד חמש?! אני אהיה!! להת' וכל טוב, ורק אהבה, אושר, שמחה והגשמההההההה

ברורררר שתהיי אוחתיה....

בכוכב נולד 5.... יאללה זזתוששש... מואה מואה.... אפרופו ברי סחרוף הבת ימי בדיוק עכשיו ב - 24.... אני מפנה מקום בפה לנשיקות שלך מפנה מקום מסביב לשתיקות שלך ביוששש יום ארוך....

a d i d a s 2 1

New member
יום האישה שמח...

או מה שלא אומרים.... אני הולכת לעשות דברים מעניינים...איפה לילה תגידי לי1?!?

אני אתקשר אל לילה...

ואחזיר לה את החיוך חזרה לפנים.... תודה גם לך יום האישה שמח.... זה היום? וואלה....

a d i d a s 2 1

New member
כן הביאו לי פרחים, אחרת לא הייתי

יודעת בעצמי... אולי כי אני גבר גבר... כפרוני על האבא שלי הזה...

reviital

New member
yaaaaaa!!! ג'קו איזה כייף לקרוא

עשית לי את היום! אני חושבת לעצמי -בטח אכנס לפורום ואקרא עוד שרשור דכאון וחוסר סבלנות... והנה הפתעה! משמח מאד לדעת שהכל בסדר ודברים זזים - למרות שאני תמיד בטוחה שהכל מסתדר בסוף... רק השאלה כמה ארוכה הדרך עד הסוף. אנחנו כאן בשבילך, ובגללך, ובכלל היום סובב הרבה סביבך, כי המוזיקה והשירה הכובשת שלך מלוות אותי לאורך כל היום. בנות, עכשיו יש עוד חודש אופטימי באויר... נא לחמם מנועים...

reviital

New member
ולגבי כוכב 5, הדבר היחיד שמענין זה

כמה פעמים תופיע שם

a d i d a s 2 1

New member
אז זהו...שיאנה אמרה לי

שאתן מתכוננות להכין לי פורום:) יום טוב רוויטלוש..

לדושה שלי באהבה...

"ואני זה לא מסתדר לי מעולם לא תכננתי לגדול אני רוצה להאמין אבל אתה לא עונה לי עד שנמאס לי נמאס לי לשאול אבל את את לא נותנת לי ליפול את לא נותנת לי ליפול ושתי עיני דומעות עד שאני לא יכול לראות עוד" וזה רק את וג'קו יכולתם להחזיר אותי... טוב ועוד כמה... תכף חוזרת אלייך..

eilati27

New member
ללי...

ירושלמית שלי,בוקר טוב מלא קנאה בך... לא יודעת למה אבל משום מה אני כל הערב אתמול חשבתי על ירושלים... אולי בגלל שכ"כ קינאתי בשוטרים שעצרו את שייח סאלאח בוואדי ג'וז... אחחחחח וואדי ג'וז... חחח... את מבינה את רמות הגעגועים לעיר... (ולתפקיד...)

eilati27

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif במה זכיתי לחיבוק?

a d i d a s 2 1

New member
חחחח סטלנית את...

צורכת סמים קשים מאוד! אילתי, אני אתן לך את הזכות להיות לי למנהלת... בפורום הוירטואלי שלי...

למעלה