הכל קורה...

• פותח הנושא jako5
  • פורסם בתאריך

talytal

New member
ג'קו, כל כך טוב שבאת! ../images/Emo24.gif

הגעגועים כאן מעבירים חלק מאיתנו לספקולציות ומחשבות שליליות, אז כל כך טוב לשמוע ישירות ממך שהכל בסדר ושדברים זורמים בכיוון הנכון! זה חיזוק שהיינו זקוקים לו, בלשון המעטה!
אוהבים אותך ותומכים בך תמיד!
ולבנות - אתן קולטות שהייתה הופעה ואף אחת מאיתנו לא ידעה על זה? נחוץ שיפור במערך המודיעין!
אה, ומצטרפת לבקשה של ג'קו - אם למישהי יש הקלטה של הקטע שלו מהערב, אני אשמח לעזור בהעלאה...

שלום ג'קו ../images/Emo13.gif

שמחה לשמוע שהעסק כן זז, שיהיה בהצלחה! אגב
, יצא לך לראות את המצגת של בית יאנהפקות ? שמתי אליה לינק באינטרנט עכשיו (ללא צורך בהורדה): http://www.actcom.co.il/~keren/matzeget.html (צריך ללחוץ על התמונות כדי להתקדם).... קרן

Nova5

New member
קרן, תודה על הקישור

באמת התמונות שם הרבה יותר נקיות. ואל דאגה - לא הייתי מרשה לעצמי לעלות את המצגת בפני הפורום והצופים הנסתרים לפני שהייתי מציגה אותה לפני הנשוא לפחות יממה לפני...

yila

New member
בקטע של נולד לרקוד היית כובש

כרגיל: הקול בגוון הייחודי, החיוך הספונטני עם העצב בעיניים, הנוכחות שלך שלא ניתן להתעלם ממנה, הפירגון הפונה אל הרגש... ג'קו אתה תמיד מרגש... מחכים לך... חשוב מאוד שהכל קורה...

Karina85

New member
ג'קו, אתה לא יודע כמה אנחנו אוהבים

אותך!!! איזה כיף שבאת... אני שמחה שהעבודה על הדיסק מתקדמת, בהצלחה
איך באמת פספסנו את ההופעה בפורים??? מחדל, רבותיי, מחדל!
גם אני לא ראיתי אותך בנולד לרקוד
אל תדאג זה בטח יעלה לאינטרנט בקרוב חחח... ואם אתה באמת קורא הכל... אז אני מקווה שאתה לא נבהל מהשרשורים הלא שפויים
, וכל מה שאומרים פה הוא תמיד מאהבה... בקשר למפגש... אין לך מה לתכנן ולארגן.. פשוט תבוא וזה יספיק לנו!
אני כבר ממש מתגעגעת אלייך... ומקווה שנתראה כמה שיותר מהר... אם בהופעה ואם במפגש... ותזכור שאנחנו באמת תמיד כאן בשבילך, ומאחוריך...
אני באמת באמת מאחלת לך רק טוב מכל הלב, אמרתי לך פעם באופן אישי (אם הצלחת לשמוע משהו חחח) ואני אומרת שוב, מגיע לך!!!
טוב, זהו, אני אפסיק לחפור, בהצלחה... אין כמוך, באמת... !
המון... קארין.

כתבתי לך על ההפתעה כשחרפת../images/Emo199.gif../images/Emo13.gif

ראית מי הראשונה להגיב לו ?? צחוקים ,הא ? מה היה.. סיימתי לקשקש במסג' עם כולם והיו לי עוד כמה עניינים ואז בדרכי למיטה נכנסתי לשניה לסגור את המסך והמחשב ונשארתי ככה
רק אני וג'קו היינו פה .. אני חושבת חחח
ועד שכתבתי ושלחתי כבר עברו דקות הוא כבר נעלם... חבל ,יכולנו לנהל שיחה אל תוך הלילה
, מייד כתבתי לך למסג' שמחכה לך הפתעה בפורום ואת בטח כבר היית בחלום השביעי.. וראית אפה היית הופעה??? כ"כ קרוב אלינו, היינו הולכות יחד, יותר טוב מעדלוידא ואני גם מכירה את המקום.... לא נורא, בפעם הבאה נפעיל מערך מודיעין יותר מוצלח,זה בטוח
ולגבי המפגש, צריך לעזור ב"התארגנות" חח (מזכיר לי קשתים נוספים.. כמוני וכמו עוד כמה..) אולי נציע מקומות - תאריך נוח לו מצידו, הוא ימסור ונארגן משהו, כי כבר מצ'עמם.. ופסח נושף בעורף חג בעע אז רוצה משהו קצת שימלא אותנו אנרגיות לפני.. ואותך לפני הbig test .. מה דעתך?

Karina85

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"רק אני וג'קו היינו פה" - כן, יש מצב
אבל אל תצטערי, ג'קו נוהג לכתוב ולברוח
בבוקר ראיתי מה שכתבת ואמרתי מעניין מה יכול להיות, באמת לא ידעתי, חחח אז הייתה הפתעה נעימה... באמת היינו הולכות יחדדד חבל שלא עדכנו אותנו אני בטוחה שהרבה היו באות... ואכן לפעם הבאה יש לשפר את מערך המודיעין הפורומי
ו... לגבי המפגש ג'קו יחליט... אני מקווה שזה יהיה אחרי שרותמוש תחזור מחו"ל... ואחרי הפסיכו... אבל אין לדעת... וגם אני גרועה בארגון אז את בחברה טובה...
צ'או נשמה

מה זה נהיית לי, יניב??../images/Emo6.gif

כן זה היה מצב מעניין.. אבל אני לא חושבת שהוא ברח.. יש מצב שהוא נשאר פשוט לא פתח פה פורום פתוח של שאלות (ובעיקר חקירות.
.)ותשובות.. הפעם האחרונה שהוא ענה online זה היה בפורום קשת והייתה הצפה חחח, אבל אנחנו עלינו ליגה מהפורום שם..that''s for sure וכן נכון, את גם קשתית שכחתי לרגע, אני מכירה הרבה קשתים טיפוסייים

shongold

New member
בוקר טוב לך ג'קו שמחה שהכל קורה...?

מחמם את הלב שלי במיוחד למידע זה שאתה בכבודך מספק לנו. ואני הכי שמחה בעולם שהעלמות שלך - למטרות טובות בלבד! כן אנחנו פה אפילו שלפעמים כבר לא...אבל עדיין כאן...בזכותך ובזכות אהבתי שלי אליך.... שמחה שהעבודה על התקליט מתרחשת לאט אתה אומר...אך בטוח אתה אומר..והעסק זז אתה אומר...ואני מאד מאושרת לשמוע מילים שלך...כאן ועכשיו זה עושה לי טוב באמת. והכי מחמם לי את הלב שחזרת...לחייך ולעסוק במה שאתה אוהב. אמרת שאין הופעות מסיבת שיקולים הגיונים...??? וחבל לי באופן אישי שאינך ניכנס לאותם שיקולים..כי אז היינו מבינים את הכיוון והדרך בה מתבצעים הדברים שם 'למעלה' - זה היה נותן לנו כאן..למטה - זוית הסכתלות שונה. כידוע מה שלא רואים משם ...לא רואים מכאן... לו הייתי יודעת שאתה מופיע עם מישל לא חשוב היכן, כולנו היינו מתארגנים ובאים הרי אתה יודע זאת...מה גם אזור ת"א מה שנקרא קל"ב - פורים תמיד עושה שמח בלב של כולנו. האמת שגם אני לא ראיתי את הקטע הקצקצר של נולד לרקוד וכמוך הייתי חפצה לראותו - ומכאן אני קוראת לבנות המוכשרות...להרים את הכפפה.. המפגש המדובר ...שאני עוד כן מייחלת לו..ואני יודעת שיש לך רצון ענק - זה היה ברור לי מתחילה - וגם יודעת שהצד האירגוני צריך להעשות ע"י מי שאמונים עליך...- ומהם הייתי מבקשת להרים את הכפפה..כי זה ר ק בידם!! - וזה לא בשמיים!!! דברת על כוכב נולד 5...ואתה שואל מה יהיה ..וזו שאלה שגם אני שואלת מה יהיה...אתך...במסגרת אותה תוכית. אם תוכל לשתף אנו יותר מנשמח..ואלי אפילו נקפוץ ונשתולל מאושר..! ואנו מחכים וכוססים ציפורניים...ומתגעגעים..לך. שמחה שאתה קורא כל יום ו ה כ ל - וטוב לי בכך..! ומכאן קוראת לך שאם תנוח עליך הרוח לידע קצת יותר במה שמתרחש..כיודע אינך אמן מופיע עדין לא הוצאת דיסקים - למרות הרצון העז הזה שלך..ומכאן הריק הענק שנוצר..והיה או לא היה נפער...מידי פעם מחדש...הדמות שהיא דמותך הולכת ומתשטשת - ואנו רק רוצות חיזוקים ממך - מידי פעם רק עד אשר תקבל התאוצה המיוחלת!!! אוהבת מעריכה ומתגעגעת אליך תמיד שון

eilati27

New member
אוהבים אותך נסיך שלנו...../images/Emo23.gif

תבוא יותר... אל תשבור אותנו... אנחנו פה בשבילך ורק בשבילך...

דנדה1

New member
ג'קו שיהיה לך המון בהצלחה! אני

כבר מחכה לדיסק.. אני בטוחה שהוא יהיה מצויין. אני לא מאלה שמרבים לקנות דיסקים.. אפילו בכלל לא... אבל לדיסק שלך אני מחכה :) טוב לשמוע שהעסק זז... ובכלל טוב לשמוע שאתה עושה מה שאתה אוהב! המון הצלחה :)

ברור שאנחנו עוד פה ../images/Emo23.gif

לא ברחנו לשום מקום....
אוהבים אוהבים אוהבים אותך ומייחלים לשמוע אותך וממך... אני מאד מקווה שאכן הדברים מתחילים להסתדר ושמחה שאתה חוזר סוף סוף לחייך.... ורק שתדע שיש עלייך תכנונים שחבל על הזמן אם העניינים לא יזרמו חלק.... אז אל תאבד קשר.... שתיקות ארוכות מדי לא בריאות... אפשר פאוזות קצרות אבל רק קצרות..... וכדברי המשורר: אוהבת אוהבת אוהבת.... תמשיך לחייך....

למעלה