הכר את חברי הפורום

הכר את חברי הפורום

לעומק
צ'אצ'אצ'אצ'אצ'אשלום! מה שלום כולם
שימו
היום מתחילה הפינה השבועית שלי, יאי :D כתבתי את הסדר של השמות שלכם וכל אחד בתורו יזכה ליחס המגיע לו, מי שלא נירשם בשרשור שפתחתי מוזמן לשלוח אליי מסר (ולא לשרשר לכאן את ההודעה
) אז ככה- שנתחיל באווירה טובה קבלו בדיחה (שאני מניחה שכולכם ת'כירו, אבל לא נורא): שלושה דובים חוזרים הביתה מטיול. פתאום אבא דוב צועק "מישהו אכל לי מהדייסה!" מיד אחריו שומעים את אמא דוב צועקת "גם לי אכלו מהדייסה!" לפתע שומעים את הילד צועק: "תשכחו מהדייסה, מי גנב את הטלוויזיה
???"
טוב, לפינה יש כמה חוקים- ואשמח אם תשימו אליהם לב:
תכתבו כמה שיותר שאלות מאאאגניבות, כאלה שיהיה כייף לענות. למי שאין אז לא נורא
וכן, עדיף לכתוב הרבה שאלות אבל לחלק אותן להודעות כי הריי לאף אחד לא יהיה כוח לקרוא איזה 50 שאלות ו-50 תשובות. אז נגיד שבכל הודעה יהיו מקסימום 20 שאלות, אבל זה נתון לבחירתכם.
על השואל לקרוא את התשובות לשאלותיו ולהגיב
המטרה היא להפגין תשומת
לאדם הנשאל ולהראות לו שלא סתם כתבת את השאלות אלא שאתה מעוניין באמת להכיר אותו יותר.
הנשאל לא חייב לענות על שאלות על כל השאלות, במידה ואינו רוצה
הכותבת היא לא רצינית (כאלו, ברור שהיא מכוונת למילותיה!!!), מגעילה, או כל דבר אחר
היא סתם רוצה שהפינה תצליח
יהיה נחמד אם תוסיפו תמונה להודעתכם, זה כייף..
על כל נשאל חובה לענות את השאלות הבאות: גיל: איזור מגורים: זמר\זמרת\להקה אהובה חוץ מגאנז: תחביב: תמונה של עצמך (לא חובה): *מסנג'ר: *אייסיקיו: *במידה ואת/ה מסכים/ה שאנשים יוסיפו אותך לרשימה שלהם. והפעם... ** ההודעה מנוסחת במין זכר, אך מתכוונת גם לנקבות שבייננו
בקיצור... והפעם: אלון [קקי מאסטר] קדימה, בלי רחמים
שאלו שאלות כאוות נפשכם האפלה והמיוזעת

עונה על השאלות שלך ../images/Emo3.gif

איזור מגורים: מודיעין זמר\זמרת\להקה אהובה חוץ מגאנז: קווין תחביב: גיטרה, אמנויות לחימה תמונה של עצמך (לא חובה): יש כבר, תבדקו בקישורים *מסנג'ר: [email protected] *אייסיקיו: 219408572

izzys

New member
../images/Emo105.gifאלון ../images/Emo140.gif

כמה זמן אתה מנגן על גיטרה?
מה גרם לך להתחיל?
מי הם חמשת הגיטריסטים המוערכים שלך?
פרט לגבי הציוד שלך (התכוונתי לגיטרה, מגבר וכו'
)
אתה אוהב כלבים?
מה דעתך על גידול החסה בשטחים?
האם אתה יודע ממה מכינים אמבה?
אתה אוהב בננות?
מה דעתך על מילקשייק בננות?
מה הבירה המועדפת עליך?
מאיפה נובעת השנאה העמוקה שלך לבריזר?
אתה אוהב אוגרים סיביריים?
מה דעתך על פיצה עם בולגרית ותירס?
יש לך מושג מה זה "סקיטלס"?
נכון זה מושי?
מה דעתך על רוסים?
ומרוקאים?
ותימניים בלונדיניים?
האם אתה מטיל ספק בגבריותו של קירק האמט (מטאליקה)?
נכון שאתה נהנה להצדיק את כל מה שיש לי להגיד?
ולסיום, היית עושה אותי מאושרת?
בוקר טוב

מור ../images/Emo108.gif

כמה זמן אתה מנגן על גיטרה? שנתיים :X מה גרם לך להתחיל? לא משהו מיוחד.. סתם.. אני גם לא לוקח את זה ברצינות כרגע
מי הם חמשת הגיטריסטים המוערכים שלך? ממ.. בוא נראה: סלאש
רנדי רוהדס, אדי ואן היילן, ג'ון נורום, ג'ק אי. יש עוד, אבל אמרת רק חמש :X פרט לגבי הציוד שלך (התכוונתי לגיטרה, מגבר וכו' ) אוי, זה עלוב כל כך: סילבר הד, מגבר ווקס, ומולטי אפקט של קורג.... לא משהו בכלל! אבל ברגע שאני אתחיל לעבוד (מתישהו :X) אני אדאג לזה. אתה אוהב כלבים? כן, חתולים יותר. מה דעתך על גידול החסה בשטחים? דעתי, שבסופו של דבר זה יביא לסוף היקום. האם אתה יודע ממה מכינים אמבה? מנגו D: אבל זה ממש טעים!!! אתה אוהב בננות? לפעמים... מה דעתך על מילקשייק בננות? טעים.. אבל מזמן לא שתיתי מילקשייק :X מה הבירה המועדפת עליך? מכבי! פחח.. את האמת, אם מדובר בחבית, כרגע הכי טובה זה טובורג, מבקבוק, יש גינס שהיא לא רעה אבל היא מאוד מאוד מרה - חזקה נורא, ויש את מרפיס או משהו כזה, שהיא הייתה ממש טובה. מאיפה נובעת השנאה העמוקה שלך לבריזר? LOL זה סתם... אתה יודעת בשביל "הצחוקים" -_- זה לא שאני באמת שונא אנשים ששותים בריזר. אתה אוהב אוגרים סיביריים? לא, הם מחרבנים כל כמה דקות. מה דעתך על פיצה עם בולגרית ותירס? אני מניח שטעים, אבל אני אוהב פטריות וזייתים עם בצק זיתים (את האמת זה חארטה, זה לא בטעם של זיתים בכלל) יש לך מושג מה זה "סקיטלס"? לא :Xמה זה? נכון זה מושי? אם זה מושי אני אשנה את דעתי, ואני מעדיף לא לדעת מה זה... מה דעתך על רוסים? אנשים טובים :X מצחיקים... ומרוקאים? אני מניח שגם הם אנשים טובים :X ותימניים בלונדיניים? "בלונדיניים"? זה מכוער. האם אתה מטיל ספק בגבריותו של קירק האמט (מטאליקה)? לא D: נכון שאתה נהנה להצדיק את כל מה שיש לי להגיד? רוב הזמן
ולסיום, היית עושה אותי מאושרת? לא. חעהחעחה. זה לא מה שרצית לשמוע ;| נכון? בוקר טוב

izzys

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מושי על שזה חבל

אם כבר סוכריות

היום אני וחבר הכנו משהו בשם "אנטי זין". זה ג'לטין עם המון סודה לשתייה וסוכר... ברגע שמקבלים התקף חרמנות, או זקפה בתוך מונית, אז לוקחים את זה ואז אפשר להיות עם ראש שקט ונקי :X אבל זה היה גועל נפש... ננסה להכין שוב פעם אבל יותר טעים.

אגב

אפשר להשיג ויאגרה בבית מרקחת? כי אני רוצה להכין סוכריות ויאגרה, ולהביא את זה לחברים שלי בטענה שזה סוכריות גומי רגילות.

Y035

New member
יהיה מצחיק לראות אותך

נכנס לשם ומבקש ויאגרה :D או כל בנאדם בין 18

ש נ י1

New member
.../images/Emo8.gifכן כן שמענו...

תודה שאתה צריך את הויאגרה לצרכים אישיים..

למעלה