הכר את חברי הפורום

PleZer

New member
אם סלאש היה נכנס לבית שלך, ערום

לגמרי, כשהוא צועק: "אלון, תעשה אותי!!!!!" מה הייתה התשובה? (כל כך ברור)

תראה...

זה לא יקרה בכל מקרה :X אבל, העצם העובדה שהיה נכנס אליך לבית גבר, ולא שחקנית פורנו, אז כנראה שהייתי לוקח פטיש שניצל ודופק לו בראש, וזורק אותו בחדר מדרגות. גם אם מדובר בסלאש! יש אינסטינקט אצל גברים, בשם "אינסטינקט אני לא מתכוון להכניס היום משהו לתחת", ואתה יודע איך גברים משתגלים אחד עם השני :-S.... אז עדיין, הייתי דופק לו פטיש שניצל בראש D:

אלון, אלון, אלון.....

מה החרוז האהוב עליך לשם שלך- בלון, חלון, או בריון?
וברצינות: הסרט הכי אהוב עליך? תכנית טלויזיה אהובה? עוד פורומים בתפוז שאתה משתתף בהם? ההופעה הכי טובה שהיית בה אי פעם? הופעה שהיית רוצה להיות בה [מכל הזמנים]?

בריון ../images/Emo66.gif

פחח. הסרט הכי אהוב עליך? יש הרבה. את האמת ראיתי לפני יומיים את שודדי הקאריבים 2, ואני חושב שזה הסרט של הקיץ! מאוד מאוד מומלץ. תכנית טלויזיה אהובה? אין כל כך.. :X אני חושב שאני נהנה לראות חדשות. פאק, הזדקנתי! עוד פורומים בתפוז שאתה משתתף בהם? כלי נגינה, והפלצת גרגרי חומוס למרחק. ההופעה הכי טובה שהיית בה אי פעם? אני לא הולך כל כך להופעה של להקות שאני לא אוהב בארץ ויש הרבה מאוד :X אז אני מניח שמן הסתם רק של הלהקה שאני תמיד הולך - קרוס פייר, וההופעה הכי טובה שלהם הייתה הופעה של 3 שעות... שעה חומר מקורי ושעתיים גאנז, וגם ההופעה של צביקה פיק במודיעין הייתה טובה, באמת! היה לו אחלה גיטריסט. הופעה שהיית רוצה להיות בה [מכל הזמנים]? יש הרבה... ההופעה של גאנז בטוקיו, אייס פסטיבל בשנת 83, לייב אנד לאוד של אוזי אוזבורן, ושל כל להקה שאני אוהב ולא יצא לי להיות כי הם כבר לא מופיעים... ושל קווין כמובן!!

היי../images/Emo70.gif מתאים לך החרוז ../images/Emo3.gif

אמרו לי, ויש ספויילר, לי שלא ראה- שג'ק מת בשודדי הקאריבים, זה נכון

../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ספויילר

בעיקרון אפשר לחשוב שהוא אכן מת, כי ככה זה נראה. אבל, גם זה בטוח שיש סרט שלישי, לפי סוף הסרט אפשר לדעת וגם כי דיסני הודיעו שהפ כבר בצילומים של הסרט השלישי. תכלס, כן הוא מת, אבל הם הולכים להחזיר אותו לחיים ואני חושב שבזה הסרט השליש יעסוק, ומצטרפת אליהם דמות מהסרט הראשון בשביל לעזור להם. אגב ג'ק כמו בכל סרט התנהג חרא אבל בסוף הוא תמיד יוצא גבר :X אני ממש אוהב את האופי של הדמות שלו. זה פשוט סרט טוב. הסרט הראשון היה סרט חביב, סרט פנטזיה נחמד כזה, אבל השני פשוט הרבה יותר טוב. אין רגע מיותר לדעתי בסרט אפילו שהוא כמעט שלוש שעות, אבל פשוט כיף לצפות בו. לא אפכת לי לראות אותו פעם נוספת בקולנוע :X

Lady in red2

New member
כן, גם ככה נכנסתי לפורום ג'וני דפ ו

קראתי בטעות שמישהו מת בסרט.
אבל לשים לב פעם הבאה!

../images/Emo58.gif

יש סרט שלישי... מה שאומר שהוא לא באמת מת
או שהוא יחזור לתחיה. ג'ק ספארו לשלטון

בטח כמו בשרה"ט

שהיה נראה (למי שלא קרא קודם את הספר) שגנדלף מת, ובסרט השני אפילו ראו אותו בכרזה.

אני מאמין ש...

פמלה.. אני חושב שיש לה גוף יותר טוב. או היה לה :-X היא כבר לא צעירה כמו פעם D:

למעלה