הנה, בוס
1. תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? יש שם רק תמונות בעמוד הזה :X 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? כלום. אבל כדי לזרום עם השאלה אני עושה תנועות מוזרות באוויר ואני נוגע בגליל של נייר טואלט. 3. בלי להסתכל נחש מה השעה? 16:15? :X 4. עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 16:24 D: 5. תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? ספר 6. תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א`, מה הדבר? ארון 7. בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? ארתור??? 8. הסתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? צבי הנינג'ה!!! אפריל תשגלי אותי!! 9. בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? חמישי? :X 10. הסתכלו עכשיו.. איזה יום זה? ראשון 11. בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 10? 12. להסתכל- כמה מחוברים יש? 21! :X 13. בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג`ר? 10? -_- 14. להסתכל- כמה מחוברים יש? 15 -_- 15. הסתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק): פועל ערבי עובד בפארק מול הבית שלי 16. שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שאתם רואים שכתוב? עמוד אבן מהמרפסת. 17. מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? לא יודע :X 18. איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? שישי -_- אבל בגלל שאני אפס שמתייבש בבית כל היום ואין בית ספר יותר כל יום הוא אותו הדבר 19. מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו? להתקלח. אני ממש מסריח. 20. אתם אוהבים ספגטי? כן 21. בא לך לנסוע לאילת? בחום הזה?!!? 22. באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? מלון ליים :ס לא זוכר אבל לא ברמה טובה... הייתי שם רק כדי לפגוש את אחותי שגרה שם בזמנו 23. מה הגובה שלך? מטר שמונים בערך 24. מה הדבר הכי מושך לדעתך באישה? ממ... כל החלק של הישבן עם הרגל והירך. לא כף הרגל כמובן!! :-S 25. בלונדיניות או ברונטיות? ברונטית 26. בירה או וודקה? אני רוסי -_- אז וודקה זה יותר מגניב