הכר את חברי הפורום

Y035

New member
אלון

שק לי
בעיקרון, אני יכול לשאול אותך את הכל במסן, אבל הנה שאלה שאני מתבייש לשאול שם
על איזה פרטנר היית מוותר בסייבר שבצ'אט בכלי נגינה ונגנים? 1. אוריה 2. יותם 3. מוטי 4. אני 5. אבי 6. ערן X:

למה אתה מתבייש?

הרי רק אתמול ירדת לי דרך המצלמה :X בכל מקרה. בוא נראה... 1) אוריה: הוא לא כל כך זרם בסייבר בצ'אט :X אולי יש לו אשך אחד שהוא מתבייש? 2) יותם: הוא היה בסדר :X אין תלונות 3)מוטי: אני רוצה שהוא יעשה סייבר רק בשביל שאני אוכל למשוך לו בקוקו ולצעוק "הו יא הו איז יור פאדר ליטל בוי???" 4) אתה: אתה עשית עד עכשיו מה שביקשתי אז תכלס אתה בסדר. אתה יכול להשאר בסייבר 5) ערן: הוא כבר לא מוקיון כמו שהוא היה פעם בצ'אט :X אז אני צריך לעשות איתו סייבר בשביל לשחרר אותו קצת :X נראה לי הייתי מוותר על אוריה!

Cloudy Now

New member
../images/Emo97.gif

1. תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? 3. בלי להסתכל נחש מה השעה? 4. עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 5. תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? 6. תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א`, מה הדבר? 7. בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? 8. הסתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? 9. בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? 10. הסתכלו עכשיו.. איזה יום זה? 11. בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 12. להסתכל- כמה מחוברים יש? 13. בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג`ר? 14. להסתכל- כמה מחוברים יש? 15. הסתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) 16. שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שאתם רואים שכתוב? 17. מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? 18. איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? 19. מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו? 20. אתם אוהבים ספגטי? 21. בא לך לנסוע לאילת? 22. באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? 23. מה הגובה שלך? 24. מה הדבר הכי מושך לדעתך באישה? 25. בלונדיניות או ברונטיות? 26. בירה או וודקה? אללה.

הנה, בוס

1. תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? יש שם רק תמונות בעמוד הזה :X 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? כלום. אבל כדי לזרום עם השאלה אני עושה תנועות מוזרות באוויר ואני נוגע בגליל של נייר טואלט. 3. בלי להסתכל נחש מה השעה? 16:15? :X 4. עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 16:24 D: 5. תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? ספר 6. תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א`, מה הדבר? ארון 7. בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? ארתור??? 8. הסתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? צבי הנינג'ה!!! אפריל תשגלי אותי!! 9. בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? חמישי? :X 10. הסתכלו עכשיו.. איזה יום זה? ראשון 11. בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 10? 12. להסתכל- כמה מחוברים יש? 21! :X 13. בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג`ר? 10? -_- 14. להסתכל- כמה מחוברים יש? 15 -_- 15. הסתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק): פועל ערבי עובד בפארק מול הבית שלי 16. שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שאתם רואים שכתוב? עמוד אבן מהמרפסת. 17. מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? לא יודע :X 18. איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? שישי -_- אבל בגלל שאני אפס שמתייבש בבית כל היום ואין בית ספר יותר כל יום הוא אותו הדבר 19. מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו? להתקלח. אני ממש מסריח. 20. אתם אוהבים ספגטי? כן 21. בא לך לנסוע לאילת? בחום הזה?!!? 22. באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? מלון ליים :ס לא זוכר אבל לא ברמה טובה... הייתי שם רק כדי לפגוש את אחותי שגרה שם בזמנו 23. מה הגובה שלך? מטר שמונים בערך 24. מה הדבר הכי מושך לדעתך באישה? ממ... כל החלק של הישבן עם הרגל והירך. לא כף הרגל כמובן!! :-S 25. בלונדיניות או ברונטיות? ברונטית 26. בירה או וודקה? אני רוסי -_- אז וודקה זה יותר מגניב

ממך D:

כמובן שלא. בעיקרון יש לי חבר שכל הזמן צחקנו על המילה קקי, והמצאנו שטויות עליה. בקשר לכינוי, אין לו שום משמעות, סתם חשבתי על המילה קקי ומאסטר - לא יודע למה :X אבל נראה שזה מצחיק אנשים והם אוהבים את זה, אז בכיף :X

crazy monkey

New member
גם לי יש שאלה

עפ"י כינויך "קקי מסטר" זה אומר שאתה הוא מלך הקקי או מלך החירבונים? האם זה אומר שאתה המבין הכי גדול באחד מהשניים הנ"ל? ואם כן, לפי מה נקבע התואר שלך? האם ע"י השוואה למחרבנים אחרים או שפשוט השתלטת על התואר הנכסף באמצעים דקטטורים?

crazy monkey

New member
תוספת לשאלה

בעצם יכול להיות שאתה הוא "אדון הקקי"? האם זה אומר שכל הקקים של כל האנשים נתונים בעצם לשליטתך? וואי איזה עוצמה יש לך...

תראי

מבחינה תחבירית זה לא נכון להגיד קקי מאסטר, זה סתם צירוף דפוק של "קקי" ו"מאסטר". אם מישהו רוצה לחשוב שאני שולט בכל הקקי שבעולם... בבקשה, זו מחמאה, כי תכלס אין מישהו ששולט בזה, אז זה גם משהו ;| אני מבין משהו בקקי... יש מדריך לסוגי קקי.. אני לא יודע איפה הוא. התואר שלי נקבע על ידי אנשים כמוך שהחליטו שאני שולט בכל הקקי בעולם :X

אז כדי לברר אם אתה עשיר,

איפה אתה גר? וילה או דירה? כמה חדרים? יש לך שמפניה וקוויאר במקרר? דברים שנואים: דבר שאתה שונא בכללי? להקה שנואה? זמרת שנואה? זמר שנוא? מנחה שנוא בערוץ הילדים?(אתה אוהב ארתור!) וכדי שיהיה רלוונטי: מה אתה חושב על המלחמה? מה היית עושה לנסראללה אם היית פוגש אותו? נכון התפתחה לך שנאה כלפי החדשות בזמן האחרון? נכון צבי יחזקאלי(הפרשן לענייני ערבים בערוץ 10)סקסי?

../images/Emo72.gif

איפה אתה גר? מודיעין וילה או דירה? דירה. כמה חדרים? 5 יש לך שמפניה וקוויאר במקרר? קאוויאר לפעמים... אבל האדום, שהוא לא יקר וזה די מגעיל. דברים שנואים: מחוייבות, שעמום, חוסר תכלית, צביעות, רחמים עצמיים, אנשים שרוצים שירחמו עליהם סתם. דבר שאתה שונא בכללי? אנשים שחצנים - מותר להתגאות במשהו, אבל לא לחשוב שאתה מלך העולם
להקה שנואה? הנסון - לא יודע למה הזונות הרוויחו כסף על כלום זמרת שנואה? נינט זמר שנוא? שי גבסו. הבן אדם שר גרוע, דוגרי. מנחה שנוא בערוץ הילדים?(אתה אוהב ארתור!) תום אבני LOL... ראיתי אותו בעזריאלי וצעקתי לו שיעשה לי ילד והוא חייך!! תום אבני חייך בגללי!!! וכדי שיהיה רלוונטי: מה אתה חושב על המלחמה? אני חושב שהיא נחוצה, לאו דווקא כדי לפרק את החיזבאללה, אלא לחשוף את הפנים האמיתיות של אירן וסוריה, אבל אירופה נשארת בשלה. שאננים כמו במלחמת העולם השניה... מה היית עושה לנסראללה אם היית פוגש אותו? בודק מה יש לו מתחת לכובע נכון התפתחה לך שנאה כלפי החדשות בזמן האחרון? לא ממש :X אבל זה כבר משעמם נכון צבי יחזקאלי(הפרשן לענייני ערבים בערוץ 10)סקסי? כל כך!! גמרתי רק מלראות את השם שלו.

חח מהכבר יכול להתחבא לו מתחת לכובע?

וולדמורט?...
בכל מקרה אכזבת אותי ציפיתי לתשובה יצירתית ואכזרית

עונהההההה

גיל:15 איזור מגורים:עפולה זמר\זמרת\להקה אהובה חוץ מגאנז: מטאליקה גרין די רד הוט תחביב:לישון *מסנג'ר:p[email protected] *אייסיקיו:232272764

למעלה