הכר את חברי הפורום

LimiMimi

New member
:)

מניינים? אם היו נותנים לך אופציה לאיזה הופעה שאתה רוצה (כולל להקות שכבר התפרקו/מתו/וכו') - אבל רק אחת. איזה היית בוחר? איזה סרט אתה הכי אוהב? מה הרחבת בביציפר? במבט חטוף על הדיסקים שלך - איזה אתה הכי מרוצה מהקניה שלו? ועל איזה אתה הכי מתחרט? איזה סלבריטאי הכי היית רוצה לפגוש עכשיו? (ומה היית עושה לו? נו, סתם.];) מה אתה מעדיף - רצינות או ציניות? ועכשיו לג'וסי סטאף כי אני בת ומותר לי. יש לך חברה? ומתי הקשר האחרון שלך היה?:) ולא עולה לי יותר. אבל אם יעלה אני אשאל

../images/Emo8.gif

מניינים? לא זכיתי עדיין בלוטו אז אני מניח שסביר כמו כל בן אדם שמתייבש בבית. אם היו נותנים לך אופציה לאיזה הופעה שאתה רוצה (כולל להקות שכבר התפרקו/מתו/וכו') - אבל רק אחת. איזה היית בוחר? קווין, אני פשוט מת על פרדי. איזה סרט אתה הכי אוהב? אמרתי שאני ממש אהבתי את שודדי הקאריבים2, אבל אני גם מאוד אוהב את כל הסרטים של קווין סמית, ומביוחד ג'יי ובוב השקט מכים שנית. העניין הוא, שאנשים יחשוב בהתחלה שזה סרט שטחי, אבל העניין שהוא גאוני כל כך!! מה הרחבת בביציפר? מגמות? ביולוגיה. ויש תעשייה וניהול, שעזבתי בשנה האחרונה. במבט חטוף על הדיסקים שלך - איזה אתה הכי מרוצה מהקניה שלו? לייב הארה. ועל איזה אתה הכי מתחרט? הופעה חיה של ואן היילן. הוא לא דיסק רע, פשוט לא ידעתי בזמנו שזה עם סמי הגר שאני לא סובל. איזה סלבריטאי הכי היית רוצה לפגוש עכשיו? (ומה היית עושה לו? נו, סתם.];) אנג'לינה ג'ולי. הייתי אומר לה שאני אתיופי עם מחלת עור נדירה, ויש לי 1000 מחלות שונות, ואולי היא הייתה מאמצת אותי. מה אתה מעדיף - רצינות או ציניות? זהו שאצלי זה שניהם. אני נראה אדם רציני, ואני גם קצת אדיש לפעמים... אבל משום מה אני ממש ציני, וזה מעצבן כי לפעמים כל מילה שניה שלי היא צינית -_-. אבל אני אוהב את זה D: ועכשיו לג'וסי סטאף כי אני בת ומותר לי. יש לך חברה? לא ומתי הקשר האחרון שלך היה?:) זהו שמזמן לא היה לי קשר רציני.
כמעט היה והכל התפוצץ, לצערי. יש למישהו מכונת זמן במקרה!?

מה פתאום מכונת זמן../images/Emo70.gif (או ../images/Emo35.gif) לא

יודעת איזה סימן צריך.. בכל אופן, אתה רווק
יאי
קדימה בנות, מכירה פומבית: האם אני שומעת שקל
גם אני צינית לפעמים

אלונק'ה...

עכשיו אני שואלת, מוחעהעאהחעהעהעהצעחהחעחעחהאחעחלכגסצךדשף,התדש,דס: (כן.. זה היה צחוק קצת עילג, קצת הרבה
). אם היית שומע שיר כזה ברדיו או משהו כזה: "יש עוד 4 ימים מבחן, יש עוד 4 ימים מבחן, וחרשתי את התחת כן זהו מבחן עצום במתמטיקה.......................... מלא במספרים מזדרגגים ועוד משולשים תובעניים" ואז זה ממשיך... ואני מדלגת, כי אני מאוד מתחשבת
(האמת היא שאני לא זוכרת את המילים :p) "קקי של מורה... קקי של חיים.. קקי של יום.. קקי.. יאמי
"
ראית, השיר מעריץ אותך
בכל אופן.. איך היית מגיב
עכשיו- לפני שאתה עונה: אני וחברה שלי כתבנו וביצענו
(עם תופים של אוזי אוסבורן
וגיטרה מקורית) אז תיהיה עדין!| וההקלטה היא הכי מצחיקה שיש.. זה פשוט שלגר
נמנמ.. יש לך להקה
כי אם כן אני אשמח לשמוע אותה
למה אתה לא מאשר אותי במסן
? טוב נו.. אני מודה
כתבתי את השאלון הזה בהתחלה רק כדי לנפח לי את הרשימה במסן
אז תאשר אותי
כמה דיסקים יש לך
אתה אוהב גם פופ
ואין לי עוד שאלות לבנתיים.. כשיהיה לי זמן אני אמשיך D:

אורוש...

איך השיר? טוב, רק בגלל שכתבתן אותו עלי אז הוא נחמד ;| נמנמ.. יש לך להקה: לא. כולם פה במודיעין הם EMO כי אם כן אני אשמח לשמוע אותה: אם תיהיה לי אז בכיף :X למה אתה לא מאשר אותי במסן ? כי אני לא התחברתי >.> טוב נו.. אני מודה כתבתי את השאלון הזה בהתחלה רק כדי לנפח לי את הרשימה במסן: חשבתי שבגללי :X אז תאשר אותי: טוב... כמה דיסקים יש לך: לא הרבה, אני מניאק שמוריד מהאינטרנט. ברגע שיהיה לי כסף אני מניח שאני אקנה. אתה אוהב גם פופ: כן... אבל דברים ישנים כמו אלפאוויל, מן אט וורק, מייקל ג'קסון וכו'...

לא נכון../images/Emo70.gif

טוב נו.. גילית אותי
העניין הזה עם המסן, זה באמת בגללך
ועכשיו לעניין בכותרת.. א-ת-ה ש-ו-מ-ע מ-י-י-ק-ל ג'-ק-ס-ו-ן-
קשה לי להאמין
11111111111111111111111 אני כל כך מעריצה אותך
נכון שהוא כזה מלך??!?!?!?!?!?111111
חחחחחחחחחחחחחחחח תודה על המחמאה על השיר, האמת, הוא חרא... סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם.

לא נורא...

יאאאאאא הורס מסיבות מלומד
עדיין, אתה שומע, אתה לא פוסל אותו בשל "התנהגותו" ואני מעריכה את זה, בשמו

Dug E

New member
אלון../images/Emo9.gif

תודה שהשרשורי שטות בלעדי הם לא אותו הדבר.

למעלה