הלב עם שדרות ב
אנשים

Lex 1

New member
ליטל י'נוטשת ../images/Emo11.gif.

חחחח סתם מיי לאב, תהני המונהמון! שתהיה לך אחלה של שנה והצלחה וכאלה בצבא
אני יהיה באילת עוד חודשיים.. טחחח [טיול שנתי אחרון]. מממ וזהו.

kelly7i

New member
תקשיבו, אני מתרגשת.

אני שמה את הקליפ של ההופעה חיה של מקפליי בשיר THE HEART NEVER LIES [פאק, עשכיו שאני כותבת פה את השם במחשב, אני נזכרתי שהיום כתבתי את השם הזה ביומן בתור the hurt, יווו אני כל כך עילגת, ידעתי שזה לא זה אבל לא היה לי רעיון טוב יותר!!] קיצור, אני רואה את זה, ככה שרים, ומה שאני אוהבת בקליפים, בהופעות, זה שרואיםאותם שרים את זה, מנגנים את זה, אני שומעת את השיר, מקשיבה למילים, רואה אותם, וזה מחלחל בי ואז בהתחלה יש קטע שזה רק טום והפסנתר, ואז נכנסות הגיטרות וזה כל כך מרגש! ויש חלק עם דני, שזה גם ממש מרגש! קיצור, אני מרוגשת.. וכל הכבוד למי שיצליח להבין אותיXD

שוליטה

New member
זה תמיד קורה לי!

בכל מיני הופעות שראיתי או אפילו שירים! זה כל כך מרגש אותי עד שאני יושבת עם יד על הלב ובוהה במסך (וכמה פעמים גם בכיתי
) חשבתי שרק אני כזאת... טוב לדעת שלא :)

YuvalJones

New member
אני הצלחתי! ייאי לי !#$@

חחח סתם ^^" גמני מתרוגשת מהדברים האלה חח ^^" כיף להתרגש, במיוחד כשזה ממקפליי

Yu vi

New member
XD כן האמת שאני דיי מבינה אותך../images/Emo3.gif^^../images/Emo85.gif

זה מרגששששששששש לראות אותם מנגנים
ושרים
ולדעתי הדבר הכי מרגש זה טום מנגן בפסנתר. יש פעמים שישלי צמרמורות מזה [כןכן, אני בהגזמות^^] כי הוא מנגן מדהים .

kelly7i

New member
וגם שדני שר עם כל העומק של הקול שלו,

ורואים על הפנים שלו וזה..

butbut

New member
OMG כשדני שר..הלב שלי עומד דום נראה לי../images/Emo99.gif

כי הוא דוגרי מצליח לנגוע לי בלב,ואני לא מפלספת קלישאות. הוא אשכרה שר,וזה נוגה לליבי XDD יש לו קול כזה מיוחד,שכשאני שומעת אותו זה מרגיע אותי..הקול של טום הואיותר מחוספס כזה.. לא יודעת איך להסביר

kelly7i

New member
כן, שדני שר, הוא נותן את כולוו

ויש לו את העומק הזה, שזה נכנס בך עמוק עמוק וממלא אותי כזה בחום:(L) ואויל אני נשמעת מפגרת, לא יודעת חח אני הולכת עכשיו לראות אתזה עוד פעם את הסירטו, אולי זה יתן בי קצת מוטיבציה וכח לעשות שיעורים בערביתXD

Yu vi

New member
אההא../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

כשהם שרים מכל הלב .. אין רואים אתזה

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כשאני שמעתי את דני בפעם הראשונה נדהמתי ובפעם השניה התעלפתי
והוא באמת שר מכל הלב רואים את זה ושומעים את זה..... (כולם שרים מכל הלב...!)

למעלה