הלב עם שדרות ב
אנשים

T h a t G i r l

New member
אווויייי ../images/Emo201.gif

תמידד תמידד תמידד אמרתי שאין דבר כזה חברות. במיוחד לא הכי טובות >< תמיד איכשהו הן יריבו איתך\יתקעו לך סכין בגב. אני שונאת את זה. מי כמוני יודעת מה זה להרגיש לבד,כל החברות שלי הן מהאינטרנט. יש לי אחת בחיים מעבר למסך הזה וגם היא לא ממש שמה עליי... בכל אופן,זאת שנה אחרונההה...לא נשאר לך עוד הרבה.. אני אגיד לך מה שלי אומרים,בטח בצבא תכירי המון אנשים:S הרבה אומרים שמהצבא נוצרות החברויות הכי טובות.. אני לא מאמינה בחברויות הכי טובות,כבר אמרתי... אבל נחכה ונראה. בכל אופןן אני איתך! אם את צריכה משהוו אני פפהה
עד יום שלישי,לא הזה,הבא.
אני מתחיילת

../images/Emo201.gif איזה חארות!!!

אני מכירה את זה ...הייתה ילדה אחת בשכבה שלי שתמיד גרמה לי להרגיש מיותרת והיא גם כל הזמן "בצחוק" העליבה אותי ,וי רה קצת רחוק ממני אבל כל פעם שהיא באה לחברה שגרה קרוב אליי היא אף פעם לא אמרה לי והחלטתי פשוט התרחק ממנה.... אל תדאגי תנסי לדבר עם עוד אנשים בשכבה ותראי פתאום כמה אנשים חדשים את תגלי שהם נחמדים-והכי חשוב בלי מחויבות כל האנשים שאת מדברת איתם תראי אותם כמו אנשים שסתם כיף להעביר איתם את ההפסקה בכיף :)

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אל תדאגי בסוף יהיה טוב

O0NoNi0O

New member
../images/Emo24.gif

בע את יותר מידי נחמדה לאנשים כדי להסתובב עם בהמות כאלה! מה אני יגיד לך עם חברות כאלה לא צריכים אוייבים! פשוט תלמדי להתעלם וכול פעם תגידי להם כמה טוב לך והם יילמדו שאת לא צריכה אותם. נו זה ביצ'י אבל מגיע להם! שיקנאו קצת שרליל*ת!

kelly7i

New member
חח גמאני התחשק לי מערכת שעות מגניבה

אבל גם המדפסת שלי מפגרת ואל עובדת, ככה שאפילו פשוטה בוורד אני לא יכולה להדפיס! חח אבל תחשבו כמה דיו זה על דף כזה שלם, זה עושה דף מישמישי כזה XD

roni poynter

New member
אוו יופיי!! ובאיזה גודל התמונה צריכה להיות?

ותודהה ותודהה=] חולההה עליייךךךךךXDDD

roni poynter

New member
טוב בחרתיי..=]

מקווה שזה פסדר.. אם לא אז גם המערכת הזאת שהכנתתת יפה!!

roni poynter

New member
או זאתת

דיי נו זה קשההההה..את יודעת מה תבחרי אתתת.. מה שנראה לך טובב=]

butbut

New member
../images/Emo41.gifכמה טוב להיות דוב../images/Emo41.gif..לא אני סתם צוחקת..

תראו לווקאלייק של דני:] אני מעדיפה את ג'ונס..החתיכוס הזה:]] cool or what?

butbut

New member
חח אבל רואים שאין לו עינים מעלפות כמו לדני

=]]XDD

just Kaya

New member
לא נכון!

אני מתנגדת. -__- זה לא לוקאליק של דני. זה דני עצמו. חברה טובה שלי, אמה שמה.. D: קיצר.. היא פגשה את מקפליי ויש לי תמונה שהיא מנשקת את דני על הלחי. וזה בדיוק אותו דני שבתמונה פה, ואותו חיוך. תראו- http://a33.ac-images.myspacecdn.com/images01/110/m_186aaaa586db39bfa3193d331d487f78.jpg והיא פגשה את כל מקפליי, באותו יום. היא פגשה אום כמה פעמים. D: זה פשוט שפה דני לא נראה הכי כמו דני עצמו - זה הכל. זה לא לוקאליק!

למעלה