הלב עם שדרות ב
אנשים

יעליקק

New member
כנסו ..

אני ממש ממש ממש ממש ממש מכירה את ההרגשה שמציקים לך מכיתה א'-ו' [מיקי סורי שאני חוזרת עלייך] אבל יותר מדי, שאתה כבר רגיל לזה.. זתמורת - הא הינה הוא, טוב הינה באה ההצקה. בקיצור אני הייתי ילדה שפשוט מה שיש לאנשים לעשות בחיים זה לצחוק עליה. לא משנה בכיתה ז' זה ממש ממש השתפר. עברתי לכיתה בלי ילדים מהכיתה ולא נשארתי בקשר עם אף אחד מהכיתה הקודמת חוץ מ-2 בערך. עדיין מציקים לי אבל פעם בשלושה חודשים בערך ! עכשיו אני בח' אז בכלל לא מציקים לי כי הכרתי את כל החרות החדשות. בנים ? לא ממש העסק שלי. יש לי, כמה ? 5 ידידים .. אלי קצת יותר, לא הרבה. אבל אני בסדר. ויש ימים שבאלי להתאבד, פשוט להתאבד. וכמה שאני מזכירה לעצמי שאף אחד לא מושלם, לא עוזר. אני לא אוהבת את החיים שלי אבל אני ממתחילה לאט לאט לאהוב אותם D= פשוט צריך להתרגל, לשנות נושאים, להתעלם, להיפתח לדרכים אחרות! מקווה שעזרתי למישהו אם הוא היה צריך עזרה, ואם לא ? סתם חפרתי על עצמי ..

butbut

New member
לא אוהבת את החיים?את רק בכיתה ח'=] תאמיני לי

שאת עוד רק בתחילת הדרך[מדבר אחת שהיא בת 16..ממש עברתי הרבה ><כן,בטח]..כמוני. ואני חייבת לומר לך שיש דברים נפלאים שאת תוכלי להפסיד אם תיתני לאנשים אחרים לפגוע בך. מעולם לא נתתי,ומעולם לא גרמו לי להיפגע בצורה ממש ממש ממש ממ שממ שדרסטית. =]

שוליטה

New member
חמדתי! מה את משקשת לך פה?!

אוקיי קודם כל את כל העניין של ההתאבדות אני התחלתי (כן כן ילדה תמימה כמוני) וחוץ מזה אני לא יודעת מה עבר עלייך בכיתה ו' אבל אני יודעת שבז' וח' אף אחד לא צחק עלייך! אם כבר צחקו עליי (ועל הפוני שלי)... אם כבר החיים של מישו בזבל זה שלי אני עושה עכשיו השוואה (לפי מה שאני יודעת) בין החיים שלך לשלי כדי לעודד את מצב רוחך: את: יש לך 5 ידידים ואין לך עיניין בבנים אני: אין לי ידידים בכלל ויש לי עניין בבנים את:משבחים אותך בחוג שלך ואוהבים אותך שם אני: אותי בכלל לא אוהבים ואני גרועה בכל מה שאני עושה את: טובה במתמטיקה אני: טובה במתמטיקה כמו שאווה אנורקסית (אווה=המחנכת שלנו לשעבר דבה כמו שלא פגשתם) ויש עוד אבל אין לי כח לכתוב אז חמודלה אל תתלונני ותהני מהחיים!!!!! אני יודעת שזה קשה (ותאמיני לי שאני יודעת) אבל את מסוגלת לעמוד בזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה!!!! אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד מאוד עלמה (שהולכת לישון עכשיו כי כואבת לה הבטן [גזים-לא נעים] והיא עייפה מאוד מאוד והמסנג'ר שלה לא בסדר)

יעליקק

New member
שוליטה !

1. יש המון דברים אבל המון דברים שאת לא יודעת. זה שלא ראית שצחקו עליי כי את לא איתי 24 שעות ביממה, זאת בעיה שלך, אבל אני כן ראיתי [כי זה עליי משום מה.] 2. פשוט תפסיקי לומר שכל הזמן משבחים אותי ושאני טובה וגם במתמטיקה וכל השטויות כי לא תמיד יוצא לי ולדעתי אני לא רוקדת יפה ואני לא כזאת טובה במתמטיקה. 3. חצי מהחיים שלי זה באסה אחת גדולה את פשוט לא יודעת, אבל אני מצליחה לחיות- בגלל זה גם את צריכה. 4. איך שהו ? זה מוזר ? אבל כרגע גרמת לי לבכות [WTF!?] זהו, אוהבת אותך 3>

חצמבוש

New member
../images/Emo207.gifבדיקת חתימהD:

שלום כולם כאן יובל [YU VI] מלמדת את חצמבה לשרשר
סתם שאלה. מישי פה הייתה בטיול סליחות בירושלים?

kelly7i

New member
שמעו את מי פגשתי!XD

ח אני הייתי עם חברה בעזריאלי, היינו בפול אנד בר, ופתאום דניאלה[דני האלה] זיהתה אותי וקראה ליXD חח איזה מגניב לראות ככה אנשים באמצע העזריאלי!XDD
אגב, תתתחדשי על מה שקנית חחח
חח ובלי קשר, חזרתי מעזריאלי עם נעלי ספורט, ספורטיביות, לא משו של יופי של להתלהב מהם[
] ועם מכנס שחור קצת אחרי הברך כזה, וגרר אני רציתי מכנסי בניםםםם!#%^& אני חיבת למצאו ולדעת איפה לחפש ומאיפה מביאים את השווים והכל[חח אור אמורה לבוא איתי.. חהחהP: ] וראיתי בחנות של הבילבונגים כובע כוסון כזה חמודילה, שעלה 100 שקל='[ גרררררר אני צריכה בגדים זה לא ייתכן אני צריכה נעליים, מכנסים, ג'ינסים, חולצות אעעע!

kelly7i

New member
דונט וורי, כמובן שאני יארגן[שוב../images/Emo6.gif] אחד../images/Emo3.gif

חחח איזה קטע זה היה XD

אממ.. וואי שנים לא כתבתי פה *האמשבועהאמ* אה ותודה :] תתחדשי גמאת ^_^

T h a t G i r l

New member
../images/Emo207.gifנוטשת..

אני נוטשת לחג,אני טסה לאילת
אז נאחלל לכולםם חג שמחח,שנה טובהה! אוהבתת

למעלה