הלהקות שאתם רוצים/ הלהקות שיבואו

Rose131

New member
^^

מי ה7 להקות שאתם רוצים שיבואו לפסטיבל הזה? -דה יוזד -HIM -MCR -FOB -TBS -30שניות -אוונסנס
לאדעת את השאר

BabyShambles

New member
לא משנה לי כלום, רק תביאו לי את פלסיבו

ואני אהיה אסירת תודה לנצח נצחים.

SainTonix

New member
אוו שאלות נחמדות.. לא חשבתי על זה

מי ה7 להקות שאתם רוצים שיבואו לפסטיבל הזה? Good Charlotte מן הסתם .. הייתי נותן הכל כדי שהם יבואו.. ואם איכשהו מסיבה כלשהי לא יצא לי ללכת או שההופעה שלהם תתבטל בארה"ב- אז הייתי רוצה שיבואו גם: MCR Taking Back Sunday Madina Lake Lostprophets (כי אני אוהב את ההופעות שלהם) P!nk כי היא תותחית לייב, ההופעות שלה פשוט מדהימות, מושקעות כל כך.. פשוט כמו מופע ענק כזה שמשולב עם הופעה של זמרת.. אני מת עליה.. Green Day - כי היה חסר 1 בשביל 7.. מי ה7 להקות שאתם חושבים שהמארגנים יביאו לפסטיבל הזה? The Killers Kaiser Chiefs Maxïmo Park Biffy Clyro The Automatic פראנץ פרדיננד אלה הלהקות שאני שומע שלדעתי יתאימו לפסטיבל הזה... מי אתם חושבים יבוא לORANGE DAY הזה? תנו 5 להקות מה זה בכלל?

SainTonix

New member
האמת שדיי קלושים... אבל תראה..

פול הבאסיסט אמר למעריצה ישראלית שהוא מקווה להיות במקומות שהם עוד לא היו בסיבוב ההופעות של האלבום הזה.. תמיד יש מצב, הבעיה העיקרית שאין להם עדיין מספיק הכרה, ז"א, אומנם KYHOMG וTR מוכרים להרבה אנשים, אבל לא מקבלים חשיפה ישראלית דרך הרדיו וכאלה אז זה קצת בעייתי לפעול ולנסות ליזום איזה משהו איתם.. (ומצד שני, אם הביאו להקה כמו אינקיובס |בלי לזלזל| אני בטוח שגוד שארלוט יוכלו למלא אולם כמוהם אם לא הרבה הרבה יותר מהם, ג"ש כבר מפורסמים מ2002, לפחות לקהל יותר בוגר...) לך תדע מה יהיה.. תמיד אפשר לקוות לטוב =]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מלא מכירים אותם!

אולי הרבה לא אוהבים אותם כאן אבל בטח שמכירים.. אפילו אהמ.. ילדים מהשכבה שלי ששומעים רק מזרחית/מוזיקה ים תיכונית מכירים לפחות שיר או שניים של גוד שארלוט! ואפילו מכירים את השם שלהם ^^ ומלא מכירים אותם.. ואני עוד מלפני הרבה זמן. [שנתיים וחצי P:]

Frankielover7

New member
האעה.

הם כאלו לא צפוים, אם הם פותחים הופעה לג'סטין טימברלייק[
] הכל אפשרי>>

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הם פותחים הופעה לג'סטין?!?!

XDDDDDDDDDDD מגניב!!! חחחחחחחח

SainTonix

New member
ואיך את הספקת לשמוע על זה? חחח

זה מאתמול.. בכל אופן, זה נכון, אחרי שג'ואל ובילי (הסולן, והגיטריסט) דיי התלהבו מהחומר האחרון של ג'סטין, ובגלל שהסגנונות העכשיווים של שניהם דיי דומים (אפקטים של דאנס, מוזיקה קצבית וכאלה) אז סיבוב הופעות משותף היה הדבר הכי טבעי שיכול להיות.. אפילו בקטעים הראשונים ששדרו בMTV מההכנה של KYHOMG הם הזכירו - כמו שג'סטין ידע לעשות את הסקסי בק, הם יעשו את הsweaty back שלהם.. (ואי אפשר להגיד שאין דמיון בין KYHOMG לשירי פופ/ראפ כי זה ממש שיר כזה)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif בימינו יש מייספיס.

נוו אני יודעת שלא שרשרת אלי אלא לדניאל. אבל גם אני קראתי את זה במייספיס שנייה אחרי שהיה כתוב פה XD

elknetld2kil

New member
הבחירה שלי

אלה לא "7 הלהקות שאני הכי רוצה שיבואו", אלה "7 הלהקות שאני הכי רוצה שיבואו ויש סיכוי כלשהו שהם באמת יבואו": פרל ג'אם RATM FFAF Alter Bridge (סיכוי קלוש שהם באמת יבואו...) Our Lady Peace 3 Doors Down Staind יכולתי להכניס עוד הרבה אבל אין סיכוי שיביאו אותם (או שמישהו בכלל מכיר אותם בישראל...)

elknetld2kil

New member
שייט, שכחתי את הכי חשוב

ת'ום יורק!!! אני אחכה לו מחוץ לפארק ושהוא יצא אני אחטוף אותו. אני אקשור אותו לכיסא, אצמיד סכין לגרון שלו ואצעק עליו: "מה לעזאזל הבחור אומר בקליפ של JUST???!!!"

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רציני מה הוא אומר שם?! זה כזה מסקרן
אוף.

Runt

New member
ניסו להבין

אומרים שeither זה ראביש מלא וזה אפילו אל הגיוני or חתכו את זה ככה בקליפ שלא ניתן להבין מקריאת שפתיים. אך אך JUST קליפ גאוני.

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifווהווהו.

מי ה7 להקות שאתם רוצים שיבואו לפסטיבל הזה?- Dream theater[למרות שאין שום סיכוי שבעולם]
Opeth[למרות שאין שום סיכוי שבעולם><]
30Seconds to mars
Porcupine tree
HIM The used Red hot chili peppers Smile empty soul [ששש. יש פה 7.]
מי ה7 להקות שאתם חושבים שהמארגנים יביאו לפסטיבל הזה?- My chemical romance Kaiser chiefs Red hot chili peppers 30Seconds to mars[הלוואיהלוואיהלוואי] Fall out boy><" The killers [ששש. יש פה 7.]

מותק1212

New member
יאא איזה שווה ../images/Emo13.gif

מי ה7 להקות שאתם רוצים שיבואו לפסטיבל הזה? מיי כמיקל רומנס-אם כן אז זה פשוט חלום הכי גדול שלי שיתגשם
דה קילרז-הלוואי אמן
מיוז-
אני פשוט אשמח לא יותר מידי. 30 סקנדז טו מארס- חמודים מאוד. בילי טאלנט
קייזר צ'יפס
נחמדים. רד הוט צ'ילי פפרס פאניק כנראה... מי ה7 להקות שאתם חושבים שהמארגנים יביאו לפסטיבל הזה? מיי כמיקל רומנס[יש! גאד אם זה נכון!]
מיוז פלאסיבו רד הוט דה יוזד קייזר צ'יפס קילרז

למעלה