הלוואי והייתי עמוק כמו שאני יומרני
.

רעוּת

New member
הלוואי והייתי עמוק כמו שאני יומרני ../images/Emo16.gif.

שמעתי את האלבום עם הליריקס (כאילו, את רובו
). אני לא מוצאת שם רגשות. או אמירה כלשהי. או קשר בין השירים. או קשר למשהו בכלל. או פואנטה. אם מישהו מוצא, נא להאיר את עיניי
. ובהמשך לביקורת הבונה שלי על הבנאליות של "give"- You must pick a side ?Will you choose fear ?Will you choose love אני אבחר בפחות קלישאות, תודה
So let's be, be strong you and me The night is o-opening Our angels are falling and they will warm they'll warm us זה עושה לי 1000 אושנז |מגלגלעיניים| Neil is thrilled he can claim he's mammalian "But the bad news," he said, "Girl, you're a dandelion." הופעותיו הקודמות של ניל היו מוצלחות יותר, אני חייבת לציין
music, good friends I'm not Dyin' Today I may be 6 feet under full of thunder I'm not Dyin' Today חבל, היתה צריכה למות אחרי סקארלט
. Police yourself Police me Perhaps the answer to the question Lies in the question כאילו, התשובה בגוף השאלה? כמו "כמה ימים נמשכה מלחמת ששת הימים" וכאלה? Is she even mannerly when she's out in society? "She even bakes" She even bakes? "These odd brownies" Mary Jane Mary Jane Mary Jane Who? זה גורם לי להתגעגע כבר למרי ג'יין של אלאניס. שלא לדבר על בייקר בייקר
. That guy at night makes me scream And smashes the best possibilities (זה כבר לא- so you can make me cum that doesn't make you jesus
) Do we make up to break up Do we break up then wake up To cuts instead of kisses כן, טוב, וואטאבר. Mary magdalene in bikini And Sister Ernestine was dancing on the cube She was drunk half naked (זה אפילו יותר גרוע מהפוטנציאל של "God" שלא מומש כראוי ב-UTP. אם כבר שיר שקוראים לו abnormally attracted to sin, אז שיצדיק את זה
). I'm attracted to the botox That makes me sexy and sexy again And to all my surgeons staff לפחות היא מודה בזה
נראה לי שזה הכי קרוב לאמירה אישית ואמיתית שיש באלבום הזה
He walked 300 miles Just to bring me bread אחרי שהיא חצתה 1000 אושנז בשבילו, זה מתבקש |סנוב|. Girl you got to find you the man who can smoke this out, Good Medicine would say (??girl you've gotta know when it's time to turn the page) ומי ששורד את כל אלו, מקבל בתור פרס ניחומים את אופליה והגברת בכחול. הם חביבים, אבל זה עדיין לא מצדיק את הסבל שצריך לעבור עד אז. התייאשתי
פיזית, מטאפורית, נפשית, ובעיקר מטורי
.

רעוּת

New member
המוזיקה שלו מגניבה, הוא עדיין מפגר ../images/Emo46.gif

ולהזכיר את החדש של רונה באותו שרשור עם החדש של טורי זה חילול הקודש
.

רעוּת

New member
אמג, הכל ../images/Emo16.gif.

אבל בוא נראה, לפי הסדר: מלנשום בספירה לאחור- 10 שניות, הקול שקורא לי, מיהו המילל ברוח, גלויה, מבול, סיפור מגירה, טיול בהיר, לחיות נכון, מי מפחד מהזריחה, wait, waltz (השמטתי שיר או שניים
) עיניים זרות- נס (זה השני!!! דילגתי על "בתוך אגם קפוא", הוא לא כזה מדהים, אבל הוא כן לוקח את כל השירים בחדש של טורי
), עיניים זרות, במערכת הדם, my prison by the sea, הפעם האחרונה, שינה ישנה, המעיין הזוהר, בוקר חדש שירים ליואל- הכל. וברצף! ואז למות
. ויש עוד שירים שהם לא באלבומים, להמשיך?

noosh

New member
אני לא אוהבת את המעיין הזוהר

הוא די מעצבן אותי. והמילים שם לא כלכך טובות לדעתי.

רעוּת

New member
גם אני לא כזה התחברתי אליו בהתחלה,

אז התרגלתי כזה. חוצמזה שאת חושבת שבאלבום החדש שלה אין רגש, אז דעתך לא נחשבת יותר |סנוב|

noosh

New member
לא אמרתי שאין רגש

אמרתי שלא התחברתי אליו עדיין (או בכלל, לא יודעת, הקשבתי לו פעם אחת).

רעוּת

New member
הספיקה לי פעם אחת בשביל שזה יצלק את נפשי ../images/Emo16.gif

ואני אמורה להיות הדד אינסייד פה

figure it out

New member
../images/Emo7.gif

זה אפילו לא עצוב. זה פשוט מגוחך... I'm attracted to the botox" That makes me sexy and sexy again And to all my surgeons staff" בעע... והיא גם כתבה דברים כמו מאת'ר ופרשס ובלאד רוזס וג'ופיטר ו... הו, השמות האלו לא ראויים להימצא אפילו באותו שרשור עם המילים הטיפשיות הנ"ל...

רעוּת

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo45.gif

אני שוב מצטרפת לתאוריית "היא מתה ולא אמרו לנו על זה" או משו כזה, של עננים
או אולי חטפו אותה חייזרים והשתילו לה במוח משהו שמונע ממנה לכתוב שירים יפים
חייב להיות לזה הסבר כלשהו

figure it out

New member
../images/Emo6.gif באמת? או...../images/Emo12.gif

אוקיי. אבל גם השאר דיי גרוע
כבר הייתי בטווארקורדס וראיתי אותו, אבל אמרתי... 'לא. לא עכשיו'. אין לי כח גם להתבאס (בהנחה ש"אופיליה" ו"ליידי אין בלו" הם בערך ההיי-לייטס של האלבום) וגם להוציא על זה כסף.. Tori can wait

S m e l l y Cat

New member
טוב אני אהבתי את ההודעה הזו

היא הצחיקה אותי תודה!!!! חח הכי; 'חדשות רעוֹת ילדה, את דנדיליון' אמא איזו אוטיסטית

רעוּת

New member
לא לא, לפי גוגל זה-

ניל נפעם הוא יכול לטעון שהוא mammalian "אבל את החדשות הרעות", הוא אמר, "ילדה, אתה שינן."

S m e l l y Cat

New member
אמא הגוגל הזה השתפר

בקרוב הוא יכתוב לטורי אלבומי קונספט;[ זה יהיה עדיף אבל

Applebite

New member
כמה מצחיק ואירוני

הייתי אצל ההורים שלי ופתאום התנגן לי בראש Flavor, כשהגעתי הביתה הייתי חייבת לשמוע אותו. זה הביא אות להאזנה לדיסק כולו (אני באמצע) ולמחשבה שאני מתחילה להתרגל אליו ושאולי אני בעצם אוהבת את האלבום. אפילו רציתי לפתוח שרשור של "דברים חיוביים שיש לנו לומר על האלבום"... ואז אני קוראת את השרשור שלך!!
החיים לא נראים ורודים כל כך עכשיו
אבל אני יותר אוהבת אותו מ-ADP וזו כבר התקדמות ענקית. דרך אגב, לא אמרת תמיד שהיא הייתה צריכה למות או להפסיק אחרי FTCH? מה קרה שעברנו לסקרלט? המצב העגום גורם לונוס וסקרלט להיראות הרבה יותר טוב פתאום, אה?

למעלה