הלוואי והייתי עמוק כמו שאני יומרני
.

Applebite

New member
אני לא כל כך מבינה את זה

אנשים אמורים לא לכתוב את הדעות שלהם רק כי הם "נגד" טורי ולא בעדה? (כמובן שאף אחד לא נגד טורי, אם כן הם לא היו נמצאים כאן) אין לי מושג אם התכוונת גם אליי, אבל אני אישית כן משתדלת לכלול גם מחשבות חיוביות כשאני כותבת כאן הודעות, כי הן קיימות. לא הכול שחור. אבל מה לעשות שאנחנו מכירים טורי אחרת והיינו רוצים לקבל ממנה אות חיים, ו"כבר הרבה מאוד זמן" הוא לא חזק מספיק לדעת כמה ממשתתפי הפורום. אני מבינה שזה מפריע לך כי את לא מרגישה ככה, אבל האם זה אומר שאת חושבת שלא צריכים לבטא מחשבות "שליליות" על טורי למרות שהן קיימות? או שאת חושבת שאנשים מגזימים בכוונה כשהם טוענים שהם מאוכזבים? או שסתם כתבת את זה כדי לשתף אותנו?

עטר,

לא, לא התכוונתי אליך, אבל נראה לי שאם קראת חצי הודעה שלי את -מבינה- שאני לא בעד או נגד טורי ובטח האחרונה שתגיד משהו על לכתוב משהו נגד טורי כי גם אני עושה את זה כשאני מרגישה לנכון. זה הקטע השיטתי הזה שאני יודעת [...] שהבריח כמות אנשים בלתי מבוטלת מהפורום הזה.

Gremshnit

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אני בעד לעשות לרעות לינץ' ../images/Emo6.gif

סתם, נו, אנשים, יש דרך להתנסח, צריך להיות סובלניים ואסור לפסול דיעה של אחר. גם אם היא ממש נוגדת את זו שלכם. כפי שזו זכותי להביע את אהדתי לאלבום X, זכותה של רעות להביע ההפך. לא ראיתי כאן אף פעם זלזול ביצירה של טורי, ובטח שלא כלפיה. כל ה"טורי מתה", "היא זקנה", "הבוטוקס חדר לה למוח", "שטאש תמות" נאמר כמובן בציניות והומור שחור (שמאוד אופייני לפורום, חח) ואף אחד לא באמת מתכוון ברעתה של טורי. עובדה, רק שנה שעברה כולם מתו ביחד עם איתה, ועוד טורי עם הפיאה וסרבל הנצנצים. ועוד בנושא רעות, דווקא ממנה ראיתי המון סימפתיה כלפי האלבום והיא לבנתיים האדם היחידי שטרח לנתח שיר מהאלבום ולחלוק זאת עם שאר הפורום. ו-הלוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו, שאף אחד לא יפריד את נר ופרצוף כואס מהאובדנית הזאת~!@#$% בכל אופן, ריבוי דיעות הנו דבר מבורך. תראי איך הוא גורם לפורום לשגשג- הוא מקבץ סביבו אנשים בעלי דיעות כל כך מגוונות, מה שמוביל לשיח תרבותי, מעמיק ומעניין. אני חייב לציין שאלמלא ריבוי הדיעות, לא הייתי מקדיש יותר מדי מחשבה ל-BFP וכנראה זונח את האלבום הזה בצד, מעניק לו יחס של אלבום תמוה ומוזר (מה שהתברר בסופו של דבר כנכון, אך גאוני). ובכלל, לא נראה לי שהייתי נהיה כזה אוהד נלהב של טורי והיצירה שלה אלמלא הרבגוניות וריבוי הרבדים שבעשייתה. טורי איימוס מאז ומעולם הייתה שנויה במחלוקת, ולא נראה לי שקיים אמן עם כל כך הרבה "פלגים" בקרב עדת המעריצים שלו. אני רואה זאת כזכות ונקודה חיובית. אפשר ללמוד מזה, אפשר להסתייג מזה או אפילו לקחת חלק בזה. בסופו של דבר, שום נר ושום הודעה ממורמרת לא יצליחו להפחית את ההנאה שאני מפיק מההאזנה לביקיפר.

רעוּת

New member
כואס אה ../images/Emo3.gif

ואם תוותר על הסמי הזיות אולי זה יפחית מהנאתך מהביקיפר
.

Gremshnit

New member
../images/Emo7.gif אמג, מה את רוצה, תראי מה השעה,

מוחי כבר לא מתפקד בשעות שכאלה. ובטח שלא אחרי המבחן המזורגג הזה!

רעוּת

New member
יאללה יאללה ../images/Emo46.gif

כבר חודשים אחותי בוכה על הבגרות הדפוקה הזאת
מתמטיקה זה לא הכל בחיים
זה אפילו לא הרוב
זה אפילו לא קצת
ובעולם האמיתי (שהוא לא לימודי הנדסה בטכניון, אלא אם כן אתה מזוכיסט ובעל יכולות קוגניטיביות) בכלל לא משתמשים במתמטיקה
אני לא זוכרת מה זה פונקציה
בטח שלא איך היא נראית
סיימתי 4 יחידות, עם 90 ופוסט טראומה, והחיים שלי דבש, אז מה אם אני לא לומדת מקצוע אמיתי לעולם לא תהיה לי פרנסה
. (העיקר שהברזתי משיעור שלם על רגרסיה לינארית היום
ומחר לא אבריז משיעור שמלמדים בו על פרספקטיבה לינארית
, אמג, אני מרגישה בטכניון
)

Gremshnit

New member
זה שתתקעי מונחים הזויים לא הופך את הסבל שלך

לגדול משלי!
את לא מבינה, אפילו המורה שלי למתמטיקה לא הצליחה לפתור תרגילים מסויימים מהמבחן...

רעוּת

New member
חחחחחחח

באונ' המתרגלים לא יודעים לפתור את המבחנים שהם כותבים לנו, זה בסדר
. ושמעתי שהיתה טעות בבגרות
ל-5 יחידות, לפחות
אני זוכרת את הבגרות במתמטיקה כשכל ה-5 יחידות יצאו בוכים ואני הייתי שמחה כי לנו היתה בגרות לטיפשים
וזה שאני לומדת מקצוע שאמור להיות הומני אבל עבדו עלי וחצי ממנו זה רגרסיות לינאריות, מתאמי פירסון או סתם דפוס ירי של נוירונים במוח הופך את הסבל שלי לגדול משלך
אה כן, ואני גם משלמת על התענוג הזה ממיטב כספי
. מה נראה לך, שלא עשיתי את כל הבגרויות האלה
זאת רק ההתחלה
. אבל לפחות אני לא צריכה להתגייס לצה"ל בסיום הלימודים |MILK|

Sunflower Fairy

New member
רעות נראה לי ששברת את השיא של עצמך../images/Emo204.gif

במספר הפרצוף כואס בהודעה אחת.

noosh

New member
../images/Emo124.gif פיפל,

זה בסדר שמתפתח כאן דיון, כל עוד הוא סב סביב הנושא הכללי ולא סביב אנשים ספציפיים. אני יודעת שרעות זונת צומי, אבל אל תתנו לה להנות מזה יותר מדי :mad:. סתם נו. ברצינות. תדונו באנטי / לא-אנטי (בצורה בוגרת ובלה בלה
), אבל בלי לרדת לפסים אישיים, ובטח ובטח שבלי ניסיונות לפגוע, גם אם הם סרקסטיים וכביכול לא מכילים קללות (כולנו פה יודעים יפה מאוד לפגוע גם בלי להשתמש בקללות). לא בא לי למחוק הודעות, זה מה זה מעצבן
. עכישו תמשיכו, זה טוב לסטטיסטיקות.

rfranko

New member
את בהחלט מוזמנת להשתתף יותר ולהביע דעה חיובית

כי מתחיל להמאס לי להיות במיעוט שאשכרה מבסוט מטורי
ועכשיו ברצינות עד כמה שיכולים אנשים להיות פה מעצבנים (והם יכולים), מדובר באנשים שאשכרה כן אוהבים את טורי (וצינים מאד) מעבר לזה אם את חושבת שטורי לא מקבלת מספיק חיוביות בפורום הזה אז את באמת מוזמנת לכתוב פה כמה שהיא מדהימה וכו זה הרבה יותר כיף מאשר לכעוס על רעות בקיצור לעשות ברוכה הבאה

למעלה