הלוואי והייתי עמוק כמו שאני יומרני
.

רעוּת

New member
אמג, טלפתיה ../images/Emo46.gif

הייתי אומרת great minds think alike, אבל לא, רק אני |מגלומן|

חחח SOMETHING

זו את שאמרת לי על הסיפור אהבה שהיה שם ואיך היא עברה מידו של זה לידו של ההוא, נכון? אבל בכל אופן ובלי שום קשר- לא הייתי מקבילה אהבה לאושר, גם כשמרגישים כאילו היא שם ולנצח - זה רגש חזק מדי בשביל להיות נטו טוב אפילו כשהוא כביכול כן. אבל זה כבר להכנס לדיון אחר... שגם הוא מסתכם בזה שכותבים טוב כשמאוהבים או כשרע
אבל לגבי האיכות והאין-תירוץ, ברור שאני מסכימה. וכן, הבעיה היא כנראה שיש שם פחות קרביים - וכאן נכנס ה"טוב לה" למשוואה. טוב, אני ממש הולכת לכתוב פה מעורבב ולהתאמץ לנסח את עצמי כי זה הרבה מעבר למה שאני יכולה לסדר בהודעה - יכול להיות שיש שלב בחיים שפחות מתאים לשפוך ופחות בצורה כזאת. סטייה לרגע מהנושא - אני מכירה כמה אנשים שכתבו בצורה הרבה פחות ציבורית וויידספרד מטורי וכיום גרועים הרבה יותר אם לא גרועים נקודה, כי הם לא רק פחות נותנים לעצמם להוציא במודע, אלא פחות רוצים להתחבר למקומות האלה אצל עצמם, כי הם פוחדים ממה שזה עלול לעשות. שזו וריאציה אחת... והשניה היא אולי פשוט, צורת חיים אחרת מול הרגש עם השנים - זה מאד מאד קשה לשבת כל היום ולהתחבר למקומות הכי עמוקים וקשים שלך. אולי כבר פחות נוח לטורי לעשות את זה ולכן... וזה הכי לגיטימי בעיניי. מה שכן - לפרוש בשיא זה אחלה דבר, אני בהחלט חושבת ככה, וכן, אף אחד לא מכריח אותה לפרסם. אי אפשר לדעת מה עובר לה בראש כרגע. אני פשוט לא רוצה למהר לשים
על דברים...

noosh

New member
כשג'ורג' האריסון כתב את סאמת'ינג

הוא ופטי בויד חיו באושר ועושר. קלפטון והבגידה עוד לא נכנסו לתמונה. (כן, זו הייתי אני). אני לא באה לטורי בטענות על זה שטוב לה. או שלא נוח לה להתחבר למקומות האלה, או וואטאבר. אני לא מתיימרת, אני לא שופטת ואני בכלל לא במצב שלה. אני באה מנקודה של קהל, שמקבל את היצירה שלה. שמתמודד עם היצירה עצמה, שסופג פנימה, שנותן לה את המקום. אותי לא אמור לעניין אם לטורי לא נוח יותר לחפור עמוק ולגרד כאב מהורידים, זה מעניין אותי כי טורי מעניינת אותי, אבל אם אני לא מקבלת יצירה שנוגעת בי ושכתובה ברמה גבוהה, שאני מרגישה בה את היוצרת, שאני מצליחה להתחבר אליה, אז מבחינתי היצירה לא טובה. ואני לא אצרוך אותה ולא אשתמש בה, כי היא לא תעניין אותי. אני לא מחפשת את "למה לטורי אין יצירות טובות כמו LE", אני מחפשת את היצירות הטובות, שהן לא LE. ואת זה אני לא מוצאת.

רעוּת

New member
בוא נקים קבוצת תמיכה ../images/Emo16.gif

או סתם פורום נאצה לטורי
או פורום לזכרה

avivs

New member
זורם.

אבל בואו נעשה אותו באנגלית כדי שנוכל לשלוח קישור לטורי. היא צריכה להיות שם.

avivs

New member
נאצה, נאצה.

שתפקח את עיניה קצת. אם היא רוצה לתמוך בנו היא פשוט מאוד צריכה לבנות מכונת זמן ולהוציא אלבום אחר אחרי סקרלט.

avivs

New member
נצל"ש קטן - פלסיבו.

יוצא להם אלבום חדש בקרוב, ולא כמו אתם יודעים מי, נראה לי שהוא דווקא הולך להיות מעולה. (הקודם שלהם היה נפלא.) http://www.youtube.com/watch?v=um5lZWUtYEQ חוץ מזה אני מחכה גם לחדש של דולורס, שיוצא רק באוגוסט. אולי הקיץ הזה לא יהיו אסון מוזיקלי

S m e l l y Cat

New member
מה פתאום אסון מוזיקלי

חדש לבאוורבירדס/סאנסט ראבדאון/רג'ינה/סיינט וינסנט/פטריק וולף/פטריק ווטסון קיץ מקסים...

S m e l l y Cat

New member
את st.vincent כדאי לך להכיר מהר

השאר לא יודעת אם יקלעו לטעמך תשאיר את זה לאחר כך. אולי פטריק ווטסון גם.?

וואי סחטיש שיש לה חדש,

היא לגמרי מעניינת ועוד לא יצא לי להתעמק בה, הוף, ניתן לרכוש אותה גם בארצנו הקטנטונת או סתם בדרכים עקלקלות?

Mr Bing 17

New member
רק עקלקלות. למרות שהחדש הרבה פחות טוב מהראשון

הכל בו נשמע אותו דבר, והרוב נשמע כמו רעש.

S m e l l y Cat

New member
חח אתה מפגר אבל??

היי תשמעי את סטריינג'רז ואקטור אאוט אוף וורק. תהני ואל תשכחי להודות לי בסוף ימי חייך!

למעלה