הלוואי והייתי עמוק כמו שאני יומרני
.

רעוּת

New member
כמה זמן לא גרמתי לאף אחד להתחרש עם ה-

"בואהנה מידדדדדדדדדדדדדדדדדדדד"

avivs

New member
אין לנו סיבה סתם לזלזל

בביקיפר. חיכיתי כל כך הרבה לאלבום הזה, ספרתי את השניות. קניתי אותו, התיישבתי על המיטה, פתחתי את החוברת הפרחונית והתחלתי להאזין. זו הפעם הראשונה שלא שמעתי אלבום של טורי מהתחלה ועד הסוף בשמיעה הראשונה. אחרי בערך 10 שירים עשיתי הפסקה של שעה או שעתיים וחזרתי אליו. לא האמנתי שאין לי כוח להאזין לכולו. אבל זה היה המצב. עברתי שיר אחרי שיר, וכלום. סתם. פרווה. אז כן, יש שם כמה שירים מיוחדים, (כמו הברון שהוא פשוט טורי במיטבה), אבל כשאתה מנסה להסתכל על אלבום בתור יצירה שלמה, אני לא חושב שזה מתפקידי להתחיל לדוג את מה שטוב בין כל מה שסתמי. שהיא תעשה את זה, הפדלעה (איך כותבים את המילה הזו?
). בראיון שהיא נתנה לא מזמן, היא אמרה שהביקיפר לא היה ממש גמור. היא אמרה שהם לא היו מרוצים מכל השירים, ושחלק מהשירים הם הקליטו רק שלוש פעמים לפני ששמרו את ההקלטה. וואלה, באמת? תודה רבה שאת מספרת שחיפפת. לא יכולת להגיד את זה לפני ה88 ש"ח שהושקעו בך? בתוך הביקיפר מסתתר אלבום חביב, לא טוב, אבל חביב. לדעתי. אבל אני לא אמור לשבת ולהתאמץ למצוא אותו. זה לא מה שעשיתי בעבר ואין לי כוונה לעשות את זה בעתיד. גם בAATS יש אלבום חביב, אולי מעט חביב יותר מהביקיפר. אבל אפילו אחרי שקיצצתי אותו ל12 שירים, אני עדיין מרגיש שלא מדובר ביצירה שלמה, כי הוא כל כך פאקינג מבולגן. אם היא פשוט הייתה באה ואומרת, "הנה אני עושה מחווה לכל האלבומים האחרונים שלי," הייתי אומר סבבה, עובד איכשהו. אבל איך שהיא דיברה עליו... "שיאים חדשים של הפקה מבחינתה". "חקירה של מושג הSIN". היא בכלל האזינה מתישהו לאלבום הזה? באמת?

יש לה את הקטע הזה עם הבלאגן

לאחרונה... [מעניין אותי, איפה אתה מוצא סדר בדול פוסי? כי אני מאד לא...] לא יודעת, בע. אני מניחה שבגלל שציפיתי בערך לכלום, אני מופתעת לטובה. אולי זה יעבור לי. וכן, הקטע עם הביקיפר מבאס ת'תחת. אבל לא בטוח שאם הוא היה יותר ערוך הוא באמת היה ממש משתפר... כאילו, זה לא שהיא היתה יכולה לקצץ אותו ל12 שירים שכולם ספארק והיר אין מיי הד... מה שלא יהיה, הוא לא היה יוצא -כזה-. אבל כן, אולי אם היא היתה כותבת שיר יותר יפה ופחות מרדים על טאש, או היתה מקצצת את נגיד, 3 האחרונים ועוד כמה... הוא היה משתפר, אבל גם, עדיין, לא מגיע לגבהים [או שמא, נמכים.. או לפחות עמקים] של פעם... היה בו פשוט משהו שרק הלך סביב ולא הגיע ל- אם בכלל. מה שכן, אני נהנת להקשיב לו ברובו הגדול, מבחינה מוזיקלית, ואני מתחילה למצוא בו אפילו קצת עומק. יחי. אבל בהחלט יש בו משהו מרדים ושלא מצליח לתפוס אותך בביצים / צווארון / לא יודעת איפה - כמו שהיה בטורי קודם. אני לא יודעת, לא יודעת מה בדיוק אבד ממה שפעם עבד.

avivs

New member
לא טענתי שבADP

יש סדר. ההפך, הוא כנראה יותר מבולגן מכולם. אבל יש בו מספיק שירים טובים שמחזיקים אותו. בשני האחרים אין.

טוב, כנראה שזה באמת עניין של טעם...

אני לא מוצאת שADP כזההה טוב בכלל - אפילו לא בהשוואה לביקיפר...

Applebite

New member
החוויה הראשונה שלי מביקיפר הייתה

הקליפ של sleeps with butterflies, וזו הייתה מכה קשה. מכת קיטש קשה יות נכון. הכרתי אז רק את LE ועוד כמה שירים שלה מהתקופות המוקדמות ולא האזנתי לה באדיקות, אבל המחשבה הראשונה שלי הייתה "אוי, טורי איימוס, מה קרה לך??" כששמעתי את האלבום זה היה פרסול שנשמע לי כמו שיר דת כזה, קריסמס קרול או שיר חג נוצרי כזה (עדיין לא הצלחתי להסביר את זה אפילו לעצמי, אבל אני יודעת למה אני מתכוונת
) ואז סוויט דה סטינג שבאמת שבר אותי. קשה אחר כך להמשיך לשמוע ולצפות שיהיה שם משהו טוב. אז בדיוק כמו שאמרת, זו האזנה מייגעת שבה מקווים לשמוע איזה שביב תקווה ומתאמצים למצוא שירים טובים. ההתחלה של ADP גם הייתה כזאת בשבילי ושוב, אותה האזנה של חיפוש מחט בערימה של שחת. דווקא עם AATS זה לא קרה. אולי בגלל שאני קודם כול מקשיבה למוזיקה ולא קיבלתי מכת קיטש לפנים אלא מוזיקה מעניינת ומורכבת ואפלה/רוקיסטית כמו שאני אוהבת פחות או יותר. ידעתי שזו לא טורי של פעם אבל לפחות זה לא סוויט דה סטינג או ריבונס אנדאן או ביג וויל. הציפיות שלי היו נמוכות והדיסק עלה עליהן. עכשיו אני לאט לאט מגבשת דעה עליו כשהמוח שלי מעבד את השירים והם פתאום קופצים לי לראש ואני מתבייתת על מה שאני אוהבת בו. אני לא מרגישה שהוא מבולגן כמו ADP דווקא, אבל אולי באמת אחרי שאני אתרגל למוזיקה מה שיישאר זה המילים ואת זה אין שם, וגם רגש בחיבור בין השירה למוזיקה, וזה מה שחשוב אצל טורי.

Sunflower Fairy

New member
לפני שאני קוראת פה תגובות -../images/Emo204.gif

חחחחחחח הרגת אותי. "כמה ימים נמשכה מלחמת ששת הימים" והקטע עם 1000 אושנז. חחחח. אבל באמת, זה עצוב. ועצוב עוד יותר שכרגע אני בכלל לא מתכוונת לשמוע את האלבום הזה. אבל נו, יש לי עוד חומרים טובים של טורי להשלים לפני שאגיע להדרדרות המזעזעת הזו.
וכמו שאמרת, לפחות היא מודה באובססיה שלה לבוטוקס

Burning Witch

New member
אני חייבת לציין שאת מעצבנת אותי ברמות

ג'יזס את יכולה להיות יותר אנטי? אני נכנסת לפורום הזה פעם ב.. ואין שירשור אחד שאת לא מפיצה את הדיכדוך שלך בו. עם הנר זיכרון הזה והפרצוף הכועס שאת תוקעת בכל חור. תפתחי פורום שונאים את טורי איימוס ותסגרי עיניין. את אנטי ואת מושכת אנשים אחרים אחרי כמו כלום. די, זה מתסכל בטירוף.

noosh

New member
היי היי

בלי לרדת לפסים אישיים על גבי הפורום. ההודעה היא כמובן חצי הומוריסטית וכן, יש מקום להבעות דעה וניתוח שירים יכול להיות אישי. יש אנשים שהגישה שלהם היא אנטי, הם לא מחייבים את שאר הגולשים לחשוב כמוהם, ופי שתוכלי לראות, יש כאן גם גולשים שלא. לכולנו דעה אישית ואת היכולת להחליט בעצמנו מה אנחנו אוהבים ומה אנחנו לא אוהבים. מי שאוהב, מתחבר ורואה את הדברים אחרת, כמובן מוזמן לכתוב את דעתו, לפתוח שרשורי ניתוח ולהציג את הצד שלו. The more, the merrier. בכל מקרה, התנגחויות אישיות והודעות פוגעות שכאלה - בערוצים אחרים, אם בכלל.

טוב, מקוה שלא ישרפו אותי אבל

עם כמה שלא הייתי מתנסחת ככה גם לי [מאד] מפריע כל האנטי טורי הסדרתי שהולך פה כבר הרבה מאד זמן.

רעוּת

New member
אז תתעלמי ../images/Emo140.gif

או שתאירי את עיניי ותמצאי דברים טובים באלבום החדש שלה, אבל גם משהו שיהיה אמין. ומעבר לזה אני חושבת שזאת זכותי להגיד שאני מרגישה שהיא מזלזלת במעריצים שלה כשהיא מוציאה כאלה אלבומים, בהשוואה למה שאנחנו יודעים שהיא מסוגלת (או לפחות היתה מסוגלת) לעשות באלבומים קודמים. ה"אנטי-טורי" הזה לא ממש נובע משנאה או נאצה כלפיה בתור בנאדם או אמן, אלא מאכזבה, לפחות אצלי. וזה שעכשיו היא גרועה (לדעתי) לא מבטל את כל האלבומים הטובים שהיא הוציאה (לכמה אמנים יש עוד לפחות-5-אלבומים שאני יכולה להגיד שאני ממש אוהבת?), ואני לא חושבת שמישהו אי פעם אמר את זה פה. ומעבר לזה, קצת חוש הומור, גי'ז, צאו מזה כבר
. ואני לא מאמינה בהערצה עיוורת או משהו כזה, ומי שכן מוכן לסגוד לכל דבר שהיא עושה רק כי זאת טורי איימוס, אז שיהנה
.

avivs

New member
ממה שהבנתי האנטי טורי

מתרחש בכל הפורומים שלה ברחבי העולם. לפחות זה מה שאומרים בפורום הרשמי שלה. גם שם רצים המון בדיחות עליה, על הפאות ועל האיכות שהולכת ונעלמת. ככה זה. כולנו מעריצים גדולים של הזמרת הזו, ובמקום להגיד, "טוב, היא איבדה את זה. הלאה." אנחנו נשארים פה ומחכים ומחכים לעוד אלבום שידהים אותנו. אולי יום אחד. ובקשר לרעות יקירתי... תאמינו לי שכמו שאין לה בעיה לקטול את האלבומים שהיא לא אוהבת, היא תהיה הראשונה שתפרגן במקרה שיצא לטורי אלבום טוב. מה לעשות שזה לא קרה עם AATS.

Gremshnit

New member
אני לא כל כך אוהב את הניסוח "נשארים ומחכים"

כאילו, טורי היא לא לוטו. זה לא שיושבים מול הטלוויזיה ומתפללים שיצאו המספרים המנצחים. היא אמנית. אמנות-->פרשנות-->סובייקטיביות. אני לא חושב שטורי איבדה את זה, ואין לי צורך לחכות לשום "אלבום גואל" כלשהו, כי: א. זה מוזיקה. זה לא משהו שאני חייב לו דין וחשבון. ב. אני לא חושב שטורי הדרדרה, ואני אישית נהנה מסקארלט וביקיפר אולי אפילו יותר מכל אלבום אחר שהיא הוציאה, גם מכל אותם מאסטרפיסים שהיא שיחררה ברצף בשנות ה-90. אתה יכול להגיד שאישית אתה לא מוצא חיבור עם האלבומים שיצאו בשנים האחרונות לעומת האלבומים הראשונים שלה, אבל אין צורך לעשות הכללות של "אנחנו". אני אישית מאוד מרוצה מהכיוונים שטורי לוקחת בשלב זה בחייה. ובכלל, יש לי עוד כל כך הרבה מה להגיד בעניין הזה, אבל המוח שלי כבר לא מתפקד לאחר שעות על גבי שעות של תרגול במתמטיקה...

avivs

New member
שוב,

אני לא בעמדה לצאת בהכללות. "אנחנו" לא בהכרח מדבר אליך, אבל הוא כן מדבר למי שלא מרוצה במיוחד משלושת האלבומים האחרונים, וכאלה לא חסר. אנשים פה מחפשים בנרות להיפגע לאחרונה. טוב לכם עם האלבום? יופי, קבלו
. אבל לא צריך להיתפס לכל מילה שיוצאת מהמקלדת.

Applebite

New member
אתה זה שבוחר לקחת קשה ולא להפנים...

אף אחד לא נפגע, פשוט אנשים לא אוהבים שמכלילים אותם, זה הכול. אתה יכול להסביר שככה אתה מתנסח ולא חושב על זה כשאתה כותב הודעות או כל הסבר אחר שיניח את הדעת, אבל למה להיכנס למגננה וללעוג לאנשים שפשוט אומרים שצורת ההתנסחות שלך צורמת להם? לא עדיף לך שיהיה נחמד לקרוא את ההודעות שלך?

למעלה