הלילה הפרק האחרון לעונה !!

dht160

New member
הלילה הפרק האחרון לעונה !!

אי אפשר לחכות ! הטיזירים של פוקס משגעים אותי. הם רצים לי במוח כל היום ואני רואה אותם בחלומות ! לא מאמין שנגמרה העונה.
גיא

גם אותי הטיזרים של פוקס משתגעים

אני מתההההההה לדעת עם מה הם ישאירו אותנו בצפיה לעונה הבאה.... אני בטח אהרוס לעצמי וביום שישי בבוקר אני אקרא ב"פאן פורום" מה היה בפרק... אני ג'אנקי
של ספוילרים

dht160

New member
אני יהורג את מי שיסה רק לנסות

לעצור לי את ה...אתם יודיעם. גיא

Aviad1987

New member
נצל"ש למישהו יש את השירים מ223??

במיוחד את השיר האחרון

Angelus

New member
כן הא ../images/Emo13.gif

בטיפשותי, הורדתי את השיר רק לפני כמה ימים (עם כל הסאונדטראק של סמולוויל)

חחח גם אני הכרתי אותו עם הפסקול

של סמולוויל.. אבל הורדתי לפני איזה חודש בערך אבל מישהי שאני מכירה דיברה עליו לפני זה.

Aviad1987

New member
*קניתי* אותו לפני שנה ומשהו ../images/Emo13.gif

אה אה ניצחתי.. סתם.

Tinty

New member
בFanForum ובTVTome

אומרים שהפרק הזה "התעלה על עונה מחורבנת" (בתרגום חופשי). "Oh....my....GOD! This episode was by far the best O.C. episode ever!!! "The ending was absolutely unbelievable.

Tinty

New member
ולינק לדיון בTVTome בנוגע לעליית

העונה השלישית (כרגע אין שם ספוילרים בנוגע לפרקים האחרונים): http://tvtome.com/tvtome/servlet/ShowForumPage/showid-16960/threadid-225177/ "they are starting the season over i'm sure, it will probally end up leading into the baseball playoffs then after that season three will start, this is a great idea by fox try to build the fan base up, it also shows that fox is really pushing for this show to do good i think the oc will be around for a long time, partly because it will get fox good ratings in the thursday lineup, they know they could put it in the wedsneday slot and get better ratings but they put it up there with all the competition. i'm glad there re running the season knowing the ending i like to see how things all fold out."

Aviad1987

New member
ראיתי ../images/Emo58.gif (כנסו רק אם ראיתם)

אני לא מאמין שנצטרך לחכות כמה חודשים טובים שהם יחזרו. היה פרק פשוט ענננננננננננננננננק ומפתיע. אהבתי שסת' וריאן היו בבריכה והיה צלצול בדלת אז סת' עושה - "עם איך שהדברים הולכים בזמן האחרון זה בטח אוליבר". היה עצוב מאאאוד
לא מאמין שנגמר. ואני לא מאמין שראיתי את כל העונה הזאת בפחות משבועיים.

Aviad1987

New member
בעצם לא ספיילרתי כמעט כלום LOL

אני אחכה שתראו ואז נדון

למעלה