224../images/Emo58.gif דרמה דרמה דרמה...
וואו, פשוט וואו...לפני חצי שעה סיימתי לראות ואני פשוט בהלם מאיפה להתחיל בכלל ???? סת'
אז סוף סוף אנחנו רואים את סת' בסצנות דרמטיות, ואני חשבתי שהוא יותר טוב בקטע הקומי, אבל ממש הופתעתי לטובה מאדם בפרק הזה, איזה עצוב שהוא לא רצה שאמא שלו תלך, ושהוא רב עם סנדי ואז סנדי בא אליו לחדר ומחבק אותו (Awwww). ההלויה
-כמה אירוני אבל גאוני לערוך את ההלויה באותו מקום שבו בדיוק לפני שנה כיילב וג'ולי נישאו. הסצנה של ההלויה היתה ממש קצרה, אבל מרגשת, קירסטין בברור שבורה ממותו של כיילב,ראיין סת' וסנדי משמשים כנושאי הארון,סנדי מספיד את כיילב (ולא שוכח אפילו בהלויה להזכיר שהוא היה מחותן איום...אולי הקטע המצחיק היחיד בכל הפרק הזה). קירסטין
וואו, כמה כוסות ודקה קירסטין חיסלה במהלך ההלויה,זה היה קצת מוגזם,זה נראה כמו שהיא שותה מים (טוב זה בטח היה מים בצילומים...אבל זה פשוט נראה קצת מוגזם..לא אמיתי) הקטע של ה"אינטרונשין" היה קצת עצוב, חשבתי שקירסטין תהיה רעה אל כולם ותגיד דברים שהיא תצטער עליהם, אבל היא היתה בסך הכול בסדר, אהבתי שראיין אמר לה שהוא לא רוצה לאבד שוב מישהוא שהוא אוהב. אבל השיא מבחינתי היה שסת' עמד שם, עם פנים לגמרי לא אופיניות לסת' כהן ואמר לה שהיא חייבת לעשות את זה, ואז הקטע שהיא בוכה וכולם חיבקו אותה... אני מודה שכמעט הזלתי דמעה. ג'ולי וג'ימי
משהו שחרוט לי בזכרון,זה משפט שסת' אמר לראיין בפרק 219 שהוא מנסה לשכנע אותו להשלים עם טריי וללכת ליום ההולדת שלו, הוא אומר לו: "לפעמים רק יום הולדת או הלוויה מאחדת משפחה" בזמנו חשבתי שזה דרכו של ג'וש שוורץ לרמוז לנו על מותו הקרוב של קיילב ושההלויה שלו תאחד את הכוהנים אחרי הכמעט רומן של קירסטין עם קרטר, אבל הופתעתי מאוד לגלות בפרק הזה, שההלויה באמת איחדה משפחה אבל את
משפחת קופר.... כמה חכם מצידו של ג'וש...למרות שלדעתי בעונה השלישית הקופרים לא יעברו תקופה קלה, לדעתי ג'ולי תואשם ברצח של כיילב ומריסה בטח תהיה מתוסבכת מכל הסיפור עם טריי. למרות ההרגשה הרעה שלי לגבי החזרה של ג'ולי וג'ימי, אני חייבת להגיד שאני אוהבת אותם ביחד, אומנם ג'ימי דיי אדיוט שהוא חוזר לג'ולי כאשר היא לא היססה לעזוב אותו שהוא פשט את הרגל... אבל משום מה הם נראים טוב ביחד, אהבתי את העובדה שמריסה סוף סוף נחמדה אל אמא שלה והיה לנו גם חיבוק...כמה נחמד... סת'/ראיין/מריסה/סאמר
כל כך אהבתי שהם שיחזרו את הסצנה שראיין וסת' בבריכה, כי זה כל כך מתאים,בפעם האחרונה שראיין וסת' היו בבריכה, זה היה בפרק השני בעונה הראשונה מייד אחרי שאמא של ריאן נוטשת אותו. ועכשיו שקירסטין עוזבת וסת' מרגיש קצת נטוש... כמה מתאים שראיין מנחם אותו בברכה ושוב כמו בסצנה מ-102 הוא לא יודע איך לנחם אותו אז הוא מציע לו ללכת לראות סרט על כרישים בבית הקולנוע. לדעתי סת' לא היה צריך לספר לראיין על טריי ומריסה,אבל אני דיי מבינה אותו שהוא סיפר, כי רק לפני כמה סצנות הוא בא בטענות כלפי סנדי שהוא לא סיפר לו על קירסטין, אבל הפרצוף של ראיין שסת' מספר לו את זה
וואו זה
באמת היה קטע עצוב, עוד פעם המשפחה שלו איכזבה אותו ופגעה בו... ואז הוא אומר את המשפט הזה (בערך) : " כל השנה ניסתי להיות בן אדם אחר- אני לא יכול לעשות את זה יותר" ברגע שהוא אמר את זה כבר ידעתי שזה הולך להסתיים רע ( דרך אגב את המשפט- "אני לא יכול/ה לעשות את זה יותר" אומרות גם מריסה וגם אמא של ראיין בעונה הראשונה, לפני שהן עוזבות אותו...חחח אבל מה אני קשורה בכלל ??). הדבר הממש מוזר היה לשמוע את ראיין אומר לטריי "זה לא היה רעיון שלי לגנוב את המכונית הזו"...למה זה קשור בכלל (כאילו, אני יודעת שהוא מתכוונן למכונית שהוא וטריי גנבו בפיילוט, אבל מה זה קשור למה שקרה בין טרי למריסה) ואם כבר מדברים על הנושא, אני באופן אישי הייתי מאוד רוצה לדעת למה בכלל ראיין וטריי גנבו בזמנו את המכונית (אולי בעונה שלישית נדע). הסצנה הסופית
וואו, בהחלט דרמטית, ראיין מתנפל על טריי, טריי שולף אקדח...ואווו ראיין היה ממש ממש עצבני,(חחח נסיגה חדה חכיוון צ'ינו עבור ראיין). ואז שמריסה נכנסת, והיא יורה בטריי והדם שלו נשפך על ראיין (שרק כמה סצנות לפני טריי אומר לו-"אנחנו אחים...אנחנו דם") כמה עצוב
....איך הם יכולים להשאיר אותנו ככה עכשיו במשך חצי שנה ??????? אני אתחרפן !!!!! הרבה שאלות נשארו פתוחות: האם טריי מת או שהוא רק נפצע ?, מריסה ירתה לו בגב אולי הוא ישאר נכה ? איך כל הארוע ישפיע על מריסה או על ראיין, או על ראיין ומריסה ? מי ינהל עכשיו את החברה שקיקי לא נמצאת ? מה יהיה עם ג'ימי וג'ולי? האם ראיין יפסיק להיות חנון ויחזור להיות מהורהר כמו שאני אוהבת ? עוד הערה-
ידעתי שאוליבר לא יחזור, זה היה פוילר ברור... אבל עצם העובדה שהזכירו אותו בפרק מעורר בי מחשבה שאולי הוא יחזור לעונה שלישית (מקווה שלא). ועוד דבר-
שמתם לב שתמיד לסאמר לא קורה כלום, כלומר שום דבר דרמטי וגדול לא קורה לה...תמיד ראיין חוטף אותה בגדול (טוב הוא הכוכב אז אני מניחה שזה במקום...) אבל לסאמר כלום...אולי בעונה הבאה נראה קצת דרמה עם סאמר. והערה אחרונה בהחלט (כן אני יודעת שגזמתי קצת הפעם עם האורך): זוכרים שב-216 שסת' מנסה להחזיר את ראיין ומריסה וסאמר מתנגדת, והיא אומרת לסת': " Do not meddle with Ryan an Marissa their like combustible" עכשיו שראיתי את הפרק.... וואו...כמה נכון !!!