הלילה הפרק האחרון לעונה !!

dht160

New member
../images/Emo58.gif איזה סיום מדהים !!

לפני כמה דקות סיימתי לראות תפרק ועד עכשיו אינ רועד כולי ! פרק שעוסק בכל כך הרבה דברים ולכן כל נושא היה קצר וטוב ! מלא קטעים מרגשים היו בפרק. בעיקר הקטע של איחוד משפחת קופר והסצנה שהם סיפרו למריסה רגע לפני הדרמה של הסוף והקטע של קריסטן במבטבח עם המשפחה. שתי הסצנות האלה גרמו לי לפרוץ בבכי ורגשי שלא היה מזה הרבה זמן והוא הגיע לשיאו כאשר היא הסתובבה וראתה את ס'ת. זה לדעתי רגע העונה!! אני עד עכשיו בהלם מכל מה שהלך שם. אני לא מאמין שמריסה ירתה בו ! זה אחד מפרקי הפינאלה הטובים ביותר שראיתי בכל הזמנים ! פר שמציל את העונה כולה. מה נאי יעשה עד נובמבר עכשיו? תגידו לי מה ! גיא

f10

New member
אני יודע מה תעשה עד נובמבר

תגיד לאביעד שיתחדש על הרשיון

f10

New member
../images/Emo58.gif 224

אני לא מאמין על הסיום הזה. היו 3 סצינות חזקות מאוד (לדעתי) בפרק האחרון 1. הסצנה שקירסטין והיילי חזרו מהספא, והמשפחה שכנעו אותה ללכת לגמילה, ואז שקירסטין הסתובבה בסירוב היא ראתה את סת' וגם הוא אמר לה שהיא חייבת לעשות את זה. 2. הסצנה שמריסה חיבקה את אמא שלה 3. הסצנה שריאן וטריי רבו, ומריסה נכנסה באמצע ובסוף ירתה בטריי, וטריי הסתובב כזה עם מבט של "מצטער. זה הגיע לי".

LemonLimeLilach

New member
אומייגאד ../images/Emo58.gif

וואו וואו וואו נפער לי הפה לאיזה שעה ולא יכולתי להפסיק לבהות במסך בהלם. החצי הראשון של הפרק היה לא משהו בכלל וכבר התחלתי להתאכזב, אבל מהקטע במטבח עם כל המשפחה... רק דמעות. מזרקה. קלי רואן שחקנית מ-ד-ה-י-מ-ה. אוסקר. איזה מזל שריאן הזכיר את אמא שלו. איזה מזל שהיילי וג'ימי חזרו. איזה מזל שסת' וסאמר לא נפרדו עוד פעם. איזה מרגש החצי השני של הפרק היה, למות. זה אומר שטייט נשאר גם לעונה ה 3? כי אני אמות מאושרת. והסוף? Jesus fucking Christ. כבר נובמבר?!

למעלה