הלילה הפרק האחרון לעונה !!

מה ?? אז איך זה שאני על מהירות של

בקושי 15, באותה תוכנה ???? בא לך לשתף אותנו בסודות ?? (אם אי אפשר פה, אז אולי במסר)

Aviad1987

New member
קודם כל

יש לי 2 מגה באינטרנט אולי זה גם חלק מזה. השאר במסר

Tinkerbell3

New member
איזה עצוב...

בגלל זה אני החלטתי לחכות לעונה שתבוא ביס וויקנד ולא ליראות האינטרנט כי גם איכות גרועה וזה גם ניגמר יותר מהר!!!!

Tinty

New member
HDTV = איכות יותר טובה מבארץ!

השאר תלוי באיכות המסך, הכרטיס הגרפי וכרטיס הקול. אצלי הם יודעים לעשות את העבודה

Aviad1987

New member
האיכות מצויינת

וזה עוד בפורמט מסך רחב
הבעיה היחידה זה עם התרגום לדברים שהם אומרים מדי פעם (וסת' רוב הזמן) בגלל זה אני רואה גם את השידורים בוויקאנד להשלים פערים חח.

Tinty

New member
בגלל שבטלויזיה יש לי מסך רחב

(בהתאם לשיטת השידור של העונה השניה של The OC), ובמחשב אין. מצד שני, אני אוהב לראות סדרות כאלו בלי תרגום, בגלל שיש לי נטיה לקרוא את הכתוביות בשבריר השניה בו הן עולות על המסך, וכשמדובר בדיבור שוטף, רמת החוויה מהצפיה יורדת (קמתי היום פלספן. לא לדאוג, אני אחזור לעצמי..)

The anomaly

New member
איכות גרועה?!?!

איכות יותר טובה מבארץ... HDTV... היינו מתים שיהיה לנו את זה בארץ... (בקרוב יהיה)

Tinty

New member
לא לצופי The OC (בטלויזיה)

בשבוע שעבר שיווקו HOT שידורי נסיון של ערוץ אירופאי בשם HD1, בעל תכנים מוגבלים. כדי לצפות באיכות של טכנולוגית HDTV עלינו להיות בעלי טלויזיה התומכת בטכנולוגיה, ובממיר מיוחד של HOT. http://nrg.co.il/online/10/ART/935/025.html (כמובן שבארה"ב נהנים מהטכנולוגיה הזו שנים, ומפיצים לשאר העולם את הסדרות באיכות HDTV. אהמ.. לא אמרתי כלום
)

Tinkerbell3

New member
רוצה לדעת מה הבנתי מימה שאמרת

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה חחחח...סורי אבל אני לא מבינה בדברים האלה

Tinty

New member
אביעד, תוכל לשלוח גם לי מסר

בנוגע להורדה המהירה של הפרק/ים? בתזמון מצוין עם הפרק האחרון, קיבלתי את המחשב שלי מתיקון אחרי כמה שבועות (הלך ההארדיסק, ואיתו כל הפרקים שסיימתי להוריד של The OC ועוד כמה סדרות :'() ואחרי הספוילרים שנכתבו בפורום אני מת להשלים את הפרקים האחרונים במהירות... תודה מראש

The anomaly

New member
פאקקקקקקקקקקקק איזה פרקקקקק../images/Emo58.gif

"All year i've been trying to be a different person, but i can't do that anymore." הפרק היה טובבבב לא היה כזה מפתיע חוץ מהירייה בסוף (וגם הרסו לי לפני זה שטריי ימות!!! אוף!) אחרי הירייה היה שיר כזה לא ברור... נשמע כזה שיר לא קשור אבל לא יכלתי לשים לב למילים שלו מרוב הלם! אשכרה הייתה לי צמרמורת... ובעסה שטריי מת איזה חרא!!! לא יודע מה עוד להגיד... חות מזה שהיה לי את הפרק על המחשב כבר מ11 בבוקר... ושכחתי שאני צריך לראות חח

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif

הסוף היה מפתיע מאוד אבל כל הפרק עצמו היה מרגש בטירוף. בעיקר הקטע במטבח עם קירסטין ואז שסת' הופיע פתאום מאחוריה...

The anomaly

New member
כן נכון.. זה ממש היה יפה כש../images/Emo58.gif

סת' היה מאחוריה... חח זה גם היה כזה אמריקאי....
ועוד משו! כיילב מת והאנשים חוגגים להם! חחחחח מריסה וסת' הולכים עם ראיין וסאמר למועדון בערב ההלוייה של הסבא/אבא חורג שלהם! ממש הפעילות המתאימה! ג'ולי חוזרת לבעלה הקודם! יופי, סוף סוף המליונר המניאק מת ועכשיו כל ההון עובר אליי! מוהאהאהא.. והיילי וקירסטן מבלות להן בספא חלומי! איזה יופי... כמה נחמד... כנראה שממש ממש לא אהבו אותו!

למעלה