(בהתאם לשיטת השידור של העונה השניה של The OC), ובמחשב אין. מצד שני, אני אוהב לראות סדרות כאלו בלי תרגום, בגלל שיש לי נטיה לקרוא את הכתוביות בשבריר השניה בו הן עולות על המסך, וכשמדובר בדיבור שוטף, רמת החוויה מהצפיה יורדת (קמתי היום פלספן. לא לדאוג, אני אחזור לעצמי..)
בשבוע שעבר שיווקו HOT שידורי נסיון של ערוץ אירופאי בשם HD1, בעל תכנים מוגבלים. כדי לצפות באיכות של טכנולוגית HDTV עלינו להיות בעלי טלויזיה התומכת בטכנולוגיה, ובממיר מיוחד של HOT. http://nrg.co.il/online/10/ART/935/025.html (כמובן שבארה"ב נהנים מהטכנולוגיה הזו שנים, ומפיצים לשאר העולם את הסדרות באיכות HDTV. אהמ.. לא אמרתי כלום
בנוגע להורדה המהירה של הפרק/ים? בתזמון מצוין עם הפרק האחרון, קיבלתי את המחשב שלי מתיקון אחרי כמה שבועות (הלך ההארדיסק, ואיתו כל הפרקים שסיימתי להוריד של The OC ועוד כמה סדרות :'() ואחרי הספוילרים שנכתבו בפורום אני מת להשלים את הפרקים האחרונים במהירות... תודה מראש
"All year i've been trying to be a different person, but i can't do that anymore." הפרק היה טובבבב לא היה כזה מפתיע חוץ מהירייה בסוף (וגם הרסו לי לפני זה שטריי ימות!!! אוף!) אחרי הירייה היה שיר כזה לא ברור... נשמע כזה שיר לא קשור אבל לא יכלתי לשים לב למילים שלו מרוב הלם! אשכרה הייתה לי צמרמורת... ובעסה שטריי מת איזה חרא!!! לא יודע מה עוד להגיד... חות מזה שהיה לי את הפרק על המחשב כבר מ11 בבוקר... ושכחתי שאני צריך לראות חח
ועוד משו! כיילב מת והאנשים חוגגים להם! חחחחח מריסה וסת' הולכים עם ראיין וסאמר למועדון בערב ההלוייה של הסבא/אבא חורג שלהם! ממש הפעילות המתאימה! ג'ולי חוזרת לבעלה הקודם! יופי, סוף סוף המליונר המניאק מת ועכשיו כל ההון עובר אליי! מוהאהאהא.. והיילי וקירסטן מבלות להן בספא חלומי! איזה יופי... כמה נחמד... כנראה שממש ממש לא אהבו אותו!