הלילות מלאים משקאות..-חוויות

• פותח הנושא TMJK
  • פורסם בתאריך
גררת אותי לסיבוב ענקי בראשון לחפש

אוכל ולא מצאנו אפילו זכר לאיזשהו קיוסק!! מה אני יעשה אלוהים לא נענה לתפילותיי לשווארמה..

Black Ang£l

New member
חח יש מצב שזה אתה ששאל אותי

איפה יש קיוסק באיזור? חחחח כי היה אחד כזה

K i f

New member
אבל אבל... תתנחמי בעובדה שראינו

שלט של מעשה בחמישה בלונים
ושכלב רצחני כמעט זינק עלינו
ושילדון מוזר אמר לנו שיש קיוסק ועבד עלינו
וששני רוסים גדולים ניסו להפחיד אותנו
ושאת עקפת עץ בעיקוף גדול יותר במקום לקצר
ו... אוף, את תימניה וזה חמוד

K i f

New member
אה כן, אני קורא לזה רצח, לא שקמח...

אחרי שירדת.. להזכיר לך.. לקח לי זמן לסדר ת'נשימה שלי.... שמנה

היה פשוט בובום לפנים

הגעתי עם בייגלה ופגשנו את חברה שלה שיר החולת נפש הסטלנית אחרי זה הלכנו לכיוון ההופעה בזמן שאבייגיל צורחת כמו גמל בהרין "עידןןןןןןןןן" XD ואז ראיתי את דני וקרן ועידן ונמש וחזי ונכנסו כולם פנימה באיזשו שלב דודי הגיע ואחרי זה גם טובי ולווסי ואז בר וההופעה הייתה גארנית היו כ"כ הרבה קטעים(כמו אחד שיכנס לי לחתימה בקרוב) שייגעצ מגיעים לכל חור זהר שלא ידיעו לחור שלך....XD היה מוי משעשע פלייליסט: משקאות חריפים(אני עידן ודני מנסים לפתוח פוגו לא עוזר כולם סיסים) ערוץ הילדים (ממתי השיר הזה ניהיה שקט?!?!?!) אין לי כוח שחק את המשחק אינרטקום(יובל:"אמרתי תחת פעם אחת ומאז אבוד לי אני רואה) לא בא לה פרח נתתי לנורית(שוב פורום של סיסים אין פוגו) עושה ביד אבא עורך דין פקיד אפרורי מרלין מונרו(אני וחזי בניסיון נואש שישרו מושיק מכונת תופים) ניו יורק רפיח(וואייייי
) קיצר יש לי פורום של סיסים לא היו פוגואים טובי היא אלימה כמעט הורידה לי יד בהופעה, אחרי ההופעה אני רואה את אוסנת רצה אלי וזה הצטרפנו לכולם, הגעתי למסקנה שחזי יותר זייןשכל מזיין חוח ישבנו עשינו שטויות בר הרבציה לי כי אמרתי שגם לי יש סיפטיה לכבשים אבל בפיטה...חוח וסתם היה כזה מגניף חזי בניסיון נואש מחפש מישי שתעשה אותו...אז החלטנו שאנחנו לוקחים אותו ואומרים שהוא ילד ממשפחת ווראיטי והחלום שלו זה שיעשו אותו
וחוץ מזה היה כיף ומגניב...יש לי פורום סיסי אבל שקסון

פרקשון

New member
חחח בן...כמה שגיאות כתיב...לך לישון

ואתה סתם אומר שלא היה פוגו היית עם טובי אורטל חזי ואנה ואני לא זוכר מי עוד באמת ציפית שחבורת בנות ובלונדיני יעשו פוגו? היית בא לעזור לנו שם מאחור חטפתי מכות סוף סוף תודה לאל גם אתה היית צריך קצת בנצי

keeeren

New member
שכחת את את יפה../images/Emo3.gif

וחזי הוא באמת ילד וראייטי
..

וואו. ../images/Emo15.gif

החזי הזה נואש. ||: כל פעם מישי אחרת צריכה לעשותותו, בסוף אפחת לא עושה. |: אני שונאת אותכם. אם יש הופעה של שייגעצ בצפון אני רוצה לראות מישו שלא בא!!!

Hezi The One

New member
אממ,די התנזרתי בסופו של דבר

ואמ אפחת לא עושה אותי:O אני עושה><

keeeren

New member
יום אחד..

כשאני אהיה ממש ממש נואשת.. אני אעשה אותך... או שלא

למעלה