הלילות מלאים משקאות..-חוויות

• פותח הנושא TMJK
  • פורסם בתאריך

Vampires desire

New member
../images/Emo6.gif

אתה מתנזר?
זה משעשע לא צחקתי ככה מאז שאמרו לי שאני נראית תמימה

BeTuSh225

New member
גמני הייתי בהופעה

ואני ד"א בכלל מפ"ת אז ממש התאמצתי להגיע...חעח הכי הרג אותי שהוא איחל מזל"ט לקלרין ואמר:"קנינו לך קלרינט" חעחעחעחע איזה מותק... אחרי ההופעה נשארתי שם עם חברים שלי כדי להשיג דברים שהיו ל הבמה והשגתי את הבקבוק בירה ששיקו(ההורס) שתה ממנו וגם לחיבוק משיקו ואבי... בת דודה שלי השיגה את הplaylist וגם שיקו וגם יובל חתמו לה עליה, היא גם קיבלה חיבוק משיקו ואבי, את המפרט של שיקו (!!!!!) ואח"כ אני והיא הלכנו לראיין את שיקו ושאלנו אותו בן כמה הוא והוא אמר 26(ואנחנו היינו בטוחות שהוא בכלל בן 40..חעחע) ושאלנו אותו בן כמה יובל כי היינו בטוחות שהוא בן 19 ולא עשה צבע אז כל ההופעה צעקנו לו:"יובל משתמט" והוא אמר לנו שיובן בן 23 ושהוא כן עשה צבא....(לא ממש האמנו) קיצר שאלנו אותו עוד כלמיני שאלות כמו מתי הוא נולד והאם חברי הלהקה משתמשים בסמים וכאלו....ובוף הלכנו הבייתה מתות מאושר..חח זאת הייתה ההופעה הכי טובה שלהם שהייתי בה!! אפילו יותר מניצנים!!! עצבנו אותי רק כל הצוציקים האלה בני 10 שלא ידעו אפילו מי הם שייגעצ ובאו רק כי זה בחינם...חחח אני חדשה פה בפורום ד"א...!!

פרקשון

New member
ברוכה הבאה

ושיקו שיקר לך הוא חגג 27 במאי משחק (שחק שחק) אותה צעיר ובאיזה עוד הופעות היית? כי אמרת שזאת הכי טובה היא היתה טובה אבל הקהל יחסית לא היה משהו...אף אחד לא שר עם שיקו!! חצופים

BeTuSh225

New member
מה?????

איזה שקרן!! חעחע אז הוא בטח גם שיקר לי בקשר לזה שיובל עשה צבא!! אז הוא כן משטמת!! בקשר לזה שאפחד לא שר עם שיקו....אפחד לא ממש ידע את המילים... חוצמזה כל המקורבים, אלה עם הפרוטקציות שישבו אחרי הגדר קרוב לבמה לא ידעו מילה אחת מהשירים שלהם!!! הם סתם ישבו שמה כמו איזה חבורת סתומים שלא מבינים מה רוצים מהם.... אז סה"כ הייתה הופעה טובה...למרות שאין על ההופעה ברוק עצמאות!

גוטשה

New member
האמת

לגבי יובל הוא לא שיקר. חוץ מזה אנחנו צרחנו את המילים של שחק את המשחק D:

פרקשון

New member
חחחח נכון

יובל עשה צבא ומסתובבת שמועה שבמחסן הג'ובניקים שלו הוא כתב כמה שירים ממשקאות חריפים חחחח וואי שחק את המשחק היה גדול הסתכלו עליי כאילו נפלתי מאיפשהו כי קפצתי וצעקתי נו זה שיקו ויש לו רק שיר אחד (בינתיים!) הייתי חייב

פרקשון

New member
שיקו תפוס

יש לו חברה וחוצמזה הוא שלי אז תתנחלי על התחת של יובל או משהו!

keeeren

New member
יובלללללל../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יובל תעשה אותיייי....

BeTuSh225

New member
אממממ...

מאיפה לך שהוא עשה צבא? מה היית איתו שם? וחוצמזה חשבתי על זה...מה הוא יכול לעשות בצבא? להקה צבאית? (חעח סתם סתם)אני די מאמינה בזה שהוא משתמט.. ובקשר לשיר אולי אתם צרחתם את המילים אבל אני אישית והחברים שהיו איתי לא ידענו ממש את המילים..חח פאדיחה.. ד"א אנחנו היינו אלה מקדימה שצרחו שהם מפ"ת.ואלו שהביאו את החולצה לשיקו....=]

גוטשה

New member
תאמיני לי

הוא עשה צבע, גם אם הייתי שם וגם אם לא. פחח. את אומרת שאף אחד לא שר ולא שרת בעצמך?

Sheygets16

New member
מישהו לא כ"כ חכם אמר פעם.

"עצבנו אותי רק כל הצוציקים האלה בני 10 שלא ידעו אפילו מי הם שייגעצ ובאו רק כי זה בחינם".

פרקשון

New member
חחחח כמה שאת צודקת

וזאתי החדשה ממקודם betush נראה לי.... הקיצר יובל עשה צבא זוכרת שהיה לו שיער קצר? ככה זה כשמתגייסים וחוצמזה יש פה הרבה אנשים בפורום שממש נמצאים במעקב מתמיד אחרי הלהקה ובהופעות תמיד מדברים איתם

מצטרפת לאימרה על הילדים בני 10../images/Emo6.gif

שמגיעים רק כי זה בחינם.. היו שם יותר מידי כאלה אתמול.. חחחח, הופעה הכי טובה שהיא היתה? מותק, את לא יודעת מה זו הופעה טובה אם את חושבת שזו הכי טובה
ויובל עשה צבא, כמו גדול עשה צבא
סמכי עליי

BeTuSh225

New member
טוב שיהיה

זה עדיין לא מוכיח כלום..חוצמזה בגלל שאמרתי את דעתי כולם עושים עלי לינץ' עכשיו? סה"כ אמרתי מה אני חושבת..תרגיעו... עשה צבא או לא עשה..זה לא ממש משנה כי אני עדיין מעריצה אותו וחושבת שהוא בנאדם מוכשר בטירוףף

למעלה