הלילות מלאים משקאות..-חוויות

• פותח הנושא TMJK
  • פורסם בתאריך

פרקשון

New member
ישנן*

אבל תחשבי איזה חבר זבל זה אם הייתי מטייל והיה יורד לי דם לא הייתי רוצה שככה ינחמו אותי אני רוצה נשיקה על הפצע ופלסטר

Sheygets16

New member
אני אתן לך ../images/Emo25.gif ופלסטר.

סבבה? יופי, קבענו. עכשיו רק צריך שתיפול. ותודה על התיקון, בד"כ אני מדברת עברית תקנית, כנראה שלא שמתי לב.

עכשיו התעוררתי

ישנתי נראה לי 3 שעות. לא מסוגלת עוד לישון. היה נחמד, ההופעה היתה קצרה מידי לוסי אני אוהבת אותך חזי גם אותך וקרןןןןןןןןן הבטחת לי נשיקה ולא קיבלתי :( פעם הבאה אל תשכחי וזהו נראה לי.. אה, אסנת, סיון, כפיר, דודי ולוסי, היה ממש כיף בלילה, אני לא ממש זוכרת מה היה אבל אסנת את ילדה שרוטה חולה עליייייך

כוסאמק

>.< כערדגכלמצךדגלכצמדךתכגלעצרףךדשעגדש עכדגךעצכתךדגצעךדכתגעצךכלדגעצךלכדגעצדךגעצתךףכעצתכףךגעצתדכג עידגכיגיחכגליצךלחערגךלדחעארןךעכגשצך כעדגכעכגדעדגכעגדככעכדגעכדגעגכ [פריקת עצבים] [שניה הלכתי לשבור משהו]

keeeren

New member
לא הספקתי..

פעם הבאה תהיי בטוחה שאני לא אשכח... אולי נצרף את יובל כהבנאדם השלישי?
*מותר לי לחלום*

גוטשה

New member
בולבול!

בולבול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 היה כל כך כיף. האהאהאהא נהניתי. המון. פגשתי המון אנשים שלא היה מושג שהם באים [מיכל!!!!!11], והיה נורא נחמד. מי שככככככן פגשתי, עם הידע הקודם שהוא מגיע, זה את שירדע הנבלה [אין לי אחות!!!!!11], ואת ליל אהובתי [שרלילה!], ואת בתאל שסוף סוף יצא לי להיות איתה, וליאור שהיא ממש אני נדהמת כל פעם כמה היא יפה, ואת עידן, ודני, וטובי, ומישקקקקקה [נבלה. גם הפעם לא מספיק ;;] ודנהלהההה. חחחחחח היא יש לה פרוטקציות! וצמיד ורוד. וגם רשימת שירים, והיא תגיד לנו בדיוק מה היה, דודי, חזי, נמש, כפיייר [בולבול :)], אוסנת, אורטלללללללי המון תודה על המים! אני כמעט מתתי שם. בולבול]. זהו, לא זוכרת עוד. ב"לא בא לה" רק אנחנו זכרנו בערך את המילים. מרנין! אחרי זה הייתי שם עד אחת בערך. והיה טוב, המון. חחחחחחחחחח עידן, עכשיו אתה לא יכול להתחמק מזה!!!!!111 אתה תדע הכללללללל על רם. מוחעחעחעחע. יום טוב.

פרקשון

New member
חחחחח ואת אמרת

שהתכוונת לבלובלו ולא לבולבול! אני רואה שמצאת את הדרך הנכונה עכשיו וכנראה כשאני אחזור הביתה אני אקרא בשירותים או משהו נו את המשחק בפלאפון כבר סיימתי 10000 פעם ואין לי עצבים לקחת איתי דיסקמן

פרקשון

New member
עדיף!

את יכולה להוריד לי הסבר על בולבול כמו שהורדת לי הסברים על רם אוריון?

פרקשון

New member
רק בלי תמונות!

תחסכי את הדיו ואם בא לך ציורים אז למה לא (כמו התחת עם האש זה היה טוב
)

למעלה