הם הפסידו במשימה השבועית! אתם קולטים?

Ping Poong

New member
איך 2000 ש"ח?!

לכל אחד 32 ש"ח ליום. 32 כפול 7 ימים בשבוע זה 224 ש"ח לכל אחד לשבוע. 224 ש"ח כפול 8 אנשים זה 1800 ש"ח 1800 ש"ח חלקי 2 (הם הימרו על 50%) = 900 ש"ח.

סליחה,טעות שלי...

שפרה אמרה שאם הם היו מהמרים על 70% מהתקציב הם היו אוכלים רק לחם...

droriko

New member
אין סיגריות !?

אין יוסי בובליל בלי הסיגרית הולך להתהפך שם על אנשים בלי סוף . הלוואי שהקהל ישנא אותו כעוס וירצה להעיף אותו , הלוואי!!

ליאורי13

New member
אם יוסי ועינב יתהפכו עליהם בגלל מחסור

בסגריות? אז כל החבורה תהייה בהיי משמחה הם ירדו עליהם חופשי

droriko

New member
מרגיש כמו הרקולס, מתנהג כמו המובטל בטיטו

אני לא מבין איך הגימיק הזה שנקרא יוסי בובליל עוד לא מיצה את עצמו בציבור , יכול ליהות שישראלים עד כדי כך דפרים?

נו בוודאי..../images/Emo185.gif

תבוא לרוב החברים/משפחה שלך ותשאל אותם אם הם רואים "האח הגדול" ישר יקפוץ יוסי בובליל. אני אומר שאם יקרה הנס והוא יעוף לפני חצי הגמר, הרייטינג של התכנית יצנח ב5-10 אחוז לפחות...הגימיק הזה לא ממצה את עצמו ולא ימצה את עצמו כל עוד הוא ימשיך לעשות הרקולס וימשיך להתקע בזכוכיות

ממש לא ציני ../images/Emo185.gif

למה חשבת כך? בסוף יוסי כן עשה את המשימה השבועית או ששוב פעם הוא קיבל פטור? כי הוא היה עם התלבושת אבל ראיתי אחרי זה שהוא דיבר עם צבר וצבר כאילו הסביר לו מה היה, כאילו יוסי לא עשה.

droriko

New member
לא יודע

פשוט להגיד "התרומה של יוסי זה שהוא עושה הרקולס או נתקע בחלון" לא נשמע לי רציני , אתה שוכח שזה משחק חברתי , ויוסי לא לוקח חלק ,לא במשחק ולא בחברה , ובנוסף גם הורס את המתח לגבי מי יזכה . לדעתי הוא זה שמסרס את המשחק .

נו אז אנחנו באותה דעה! ../images/Emo185.gif

חח אז כן היית ציני, כנראה לא ניסחתי ת'עצמי נכון כי לא התכוונתי להיות ציני. אני ממש לא אוהב את יוסי ואני אומר שהעובדה שהתרומה של יוסי זה שהוא עושה הרקולס או נתקע בחלון מתאימה לרוב הישראלים, שרואים את התכנית רק בגללו ואותם ישראלים יהיו אלה שישאירו אותו במשחק כל הזמן ובסופו של דבר אלה שילוו אותו בשקט בשקט כל הדרך למיליון. שוב אני שואל-האם יוסי עשה את משימת החשמל? אם לא, ממש בזיון. יש כאן תמונות שלו עם החליפה אבל מקודם ראיתי שצבר הסביר לו בפרטי פרטים מה היה צריך לעשות, כאילו יוסי לא עשה את זה בעצמו.

droriko

New member
נראה לי שהוא דווקא כן עשה את המשימה

פשוט הבן אדם כל כך סתום שצריך להסביר לו מה פשר המשימה גם אחרי שהוא עשה אותה רונן לובט כתב עליו בבלוג "ולחשוב שהבן אדם הזה הוא זה שבנה את הבניין שאתה גר בו"

"האדם הזה שבנה את הבניין" הוא כנראה

הדוד של רנין אם הוא מדבר ככה וחוץ מזה אם יש מישהו שהייתי נותנת לו לבנות לא רק ביניין אלה איצטדיונים זה בטוח היה יוסי, הוא נראה ונשמע אחלה בן אדם שיעבוד מכל הלב והנשמה..

cookies10

New member
יוסי לא יכול שם אלוקרודות מבחינה בריאותית

אתה לא רואה שהוא עבר ניתוח יש לו תפרים בחזה וכמה שאתה מזלזל ביוסי, נראה אותך בגיל 56 עובר חצי ממה שיוסי עבר,כל הכבוד לו, מה שרואים מפה לא רואים משם.... לשבת עם חברה הצעירים ולשמוע אותם, זה מצ''עמם אותו לסבול את כל הצעקות של ונסה החרמנית וליאון הצעקן, ולהיות במקום סגור קרוב ל50 ימים, ולעשן סיגריות שהוא לא אוהב מי יכול ככה לשרוד אפילו לחברה בוילה קשה מאד גם אשר שהיה חברו היחיד שם שתמיד ישבו בבקר לעשן כבר לא נימצא איתו, הוא עשה לו בית ספר ודפק את עצמו בסוף.... אז למה שלא יהייה פופולרי מכוולם שם בוילה הוא תורם הכי הרבה רייטינג, וכסף להפקה עם כל SMS שכל אשקלון על הרגליים שהוא והבת שלו עינב בהדחה... ההפקה עושה עליו יופי של קופה..הם מקבלים הכי הרבה ממנו הוא מספק להם את הסחורה,,,,מה אתה מבין...

droriko

New member
אנחנו לא בתחרות של קייטנה

אתה לא מקבל מדליה על השתתפות ורצון טוב

בדיוק! ../images/Emo185.gif

גם את משימת הבנג'י הוא לא יכל לעשות בגלל בעיות בראיותיות. חס וחלילה מזלזל במה שעבר, באירועים המוחיים ואלוהים יודע מה-חס וחלילה! אבל תסכים איתי שחבל מאוד שהוא תופס מקום על פראש בוילה /= לוילה הזאת לא אמורים להביא אנשים בגילו, שבקושי יוכלו לעשות משימות. הוא לא תורם לקבוצה מבחינת המשימות אבל תראו שבסוף הוא ייקח. ומה שאתה כתבת (לא אתה דוריקו, זה מעלייך) זאת בדיוק הסיבה: "ההפקה עושה עליו יופי של קופה" ובדיוק בגלל זה נראה בובליל וונאבי בעונות הבאות, ובדיוק בגלל זה נראה את בובליל זוכה בעונה הזו-שמה שהוא עושה בוילה מסתכם בשטיפת כלים מדי פעם ושאר היום-עישון בחוץ ופוזות למצלמה.

droriko

New member
בהודעה שלי לא התכוונתי למשימות

התכוונתי לחוסר השייכות המוחלט למרקם החברתי ולמשחק עצמו (משימות זה כבר קטע פיזי ואני מבין את זה שנותנים לו פטור)

למעלה