הם הפסידו במשימה השבועית! אתם קולטים?

Yaki J

New member
לא אני שואל בציניות. כנראה שנראה לך לגיטימי

להשמש במילה הומואים כמילת גנאי.

דבר נוסף...

שכחתם להזכיר את הקנסות שיהיו במידה ואנשים שם ישכחו לשים מיקרופון, או ידברו בלחש, אני מעריך שההפקה השבוע תתעלם כדי לא להוריד להם עוד מהתקציב שגם ככה נמוך. שבוע שעבר הם קיבלו 3400 אז הם הרשו לעצמם להוריד להם 400 השבוע זה לא יקרה.

mui mui

New member
חח אחרי המשימה בובליל יצא בלי המקרופון..

אז הודעו לו לשים מקרופון.. עינב אמרה לו "יופי אבא.." אין מה לעשות.. הרבה השבוע למאס לא יהיה וגם לא לפאן... . והסיכום בהימור המשימה היה..שאם זה נחשל זה על חשבון ההוצאות האישיות.. . ** אם יש להאשים מישהו זה את ההפקה שידעה שזה קשה.. ויכול להיות שאם בובליל לא היה במשימה הקבוצה הייתה בוחרת באדם אחר.. כמו איתי או לאון.. . לכו תדעו.. + כבר היה תקדים שמשימה כזו נחשלה גם בבריטניה.. עכשיו רק צריך להתמודד עם מחסור בניקוטין.. איי .. הרמקולים..

אחרי המשימה היום?

אז פחות 100 שקל? לא נראה לי, למרות שאני בעד. ככה נוכל לראות 2 תוכניות באחת, גם האח הגדול וגם הישרדות.

nikename

New member
הם הפסידו 50% ? ../images/Emo2.gif

אוי,כמה שזה משעשע, טוב די די לא יפה לצחוק על החלשים ממך

Lomsahne

New member
אתם מקשיבים לעצמכם ?

אני יודע שיש פה הרבה שמסכימים איתי אבל איך אתם יכולים לצאת נגד האנשים בוילה שאומרים שאין סגריות השבוע ? זה נראה לכם הגיוני שאנשים יעשנו סגריות בזמן שלא יהיה אוכל בבית ? מה הם אשמים שבגיל 16 17 הם התחילו לעשן בגלל לחץ חברתי ? הם צריכים לרעוב ? איך אתם בכלל יכולים לקבל את התפיסה הזאת ? זה סגריות היא לא מועילה לגוף משום בחינה להפך היא רק מזיקה לו, זה בכלל לא צורך שנכנס תחת איזשהי קטגוריה של המונח צורך קיומי.אני מאוד מאוד מקווה שלא יתנו להם לקנות סגריות אולי חפיסה לא יותר מזה,כל הלא מעשנים הזהירו את המעשנים שיבוא יום והם יפסידו אז רצוי מאוד שישמרו ויעשנו במידה כדי שיהיה להם לשעת צרה והם צפצפו על זה ועישנו כמו קטרים שישלמו על זה עכשיו הם לא צריכים לרעוב ושהבטן שלהם תקרקר בשביל שהם יעשנו את הסגריות שלהם,איפה נשמע דבר כזה.וואלה יופי.

כמה קל ללא מעשנים לנזוף בכולם.

ברור שאתה צודק בהכל, ברור שסיגריות זה לא בריא, זה פחות חשוב מאוכל וכו'. אבל זו התמכרות, נקודה, אני דרך להצדיק או לתרץ, אין דרך לשכנע או לגרום להבין - זו התמכרות. אני אישית יכולה חופשי לחיות על לחם עם מרגרינה ועגבניה ליום, כדי שיהיו לי סיגריות.

mui mui

New member
יש לי שאלה ..

אם במאסט יש 50% תומכים שהפעם לא קונים סגריות.. זה יהיה לכם מספיק פייר.. אם נקרא לסיפור בשמו.. החידים שלא חסכו ולא שמרו ומעשנים כמו קיטור הם עינב ויוסי !! כל השאר הביעו את היכולת שלהם להתמודד.. שמעתי את ונסה בשיחה עם עינב שאמרה שהיא שמרה לעצמה למקרים יותר קשים.. ושמעתי את רנין אומרת שגם היא שמרה לעצמה את שתיהן שמעתי בהזדמנויות קודמות אומרות את אותו הדבר.. . תאכלס.. יש שניים שבגללם כל הבית צריך לוותר על ה ,מאסט..? נשמע לכם הגיוני?? (אני לא מחשיבה את שפרה ואת איתי.. אם לא יהיה להם.. זה לא ימוטט אותם..) למה כל אלו שהזמינו שתייה ידעו גם לחסוך.. יש בעיה אם צורת השימוש וחוסר החשיבה של הבובלינים כלפי ה'מחר' - נקודה.. בשיחה שעינב אמרה לאשר..בבוקר שהוא עזב.. (בשיחה שהיא אמרה שהיא נהגה בשלילה למיונים של התוכנית.. שזה בכלל בזיון.. זה היה לפנות בוקר) היא אמרה שהיא נוהגת לבזבז על קניות יותר ממה שהיא יכולה להוציא (וזה תמצות השיחה..) ללמוד מהו מאסט (בהתחשב בגילה הצעיר) ומהו מותרות.. ומה עושים כשאין.. זאת ההזדמנות שלה.. .. בהצלחה בלימודים..

Lomsahne

New member
נכון חלקית,אבל זה לא יכול להתקיים בוילה ..

שחיים בו תשעה אנשים ? מה את רוצה שכל אחד יקח את התקציב השבועי שלו ויקנה דברים לעצמו ? נראה לך שזה אפשרי/הגיוני/עדיף ? אם נגיד א' יקח שלוש קופסאות סגריות ויקנה בכל השאר אוכל מה הוא יקנה פרוסה של גבינה צהובה ? רבע קוטג'? ואם הוא רעב ממש ויבקש מב' שלא מעשן אבל הוא לא יתנו לו ? את יודעת איך זה יצא ? שכאילו הוא החרא והזבל והקמצן שנותן לבנאדם לרעוב-יהיה פשוט תוהו ובוהו. את חייבת להבין שאפחד לא אמר להם לא לעשן,מההתחלה הלא מעשנים {שנוזפים בהם} אמרו להם תשמרו, תעשנו במידה, תעשנו בכמות מסוימת ותשמרו לשעת צרה והם לא הקשיבו עישנו כמה שבא להם מתי שבא להם ואיך שבא להם אז עכשיו בגלל שהם עשו מה שבא להם האחרים לא צריכים לסבול סליחה זה נראה לי פשוט לא הגיוני שבגלל התמכרות לא משנה כמה היא קשה וכמה היא כואבת אנשים לא יאכלו.תאמיני לי שכולם חכמים גדולים שאומרים אני אעשן ורק אוכל לחם ומרגרינה שבוע שלם זה לא מציאותי,ותאמיני לי גם שאם תקחי להם את הסגריות יהיה להם הרבה הרבה פחות קשה מאשר אם תקחי להם את האוכל.

mui mui

New member
Lomsahne האם התגובה שלך אלי??

כי אם כן.. אמרתי את אותם הדברים רק במילים שלי.. מסכימה שאם אנשים לא יודעים לחסוך לא יהיה להם למחר.. עובדה שיש מעשנים אחרים שדאגו למחר.. כלומר זה אפשרי.. וכולם ידעו שבאו לתוכנית שיהיו בה רגעים לא קלים.. שיצטרכו לעמוד בהם.. וזה המצב ממש עכשיו..

Lomsahne

New member
לא ממש לא אלייך...

התגובה הייתה לאנטיבס300 שלפי מיטב ידעתי אליה שירשרתי את התגובה.

bibaso

New member
המעשנים שדאגו למחר - פשוט מעשנים קלים

אנשים שמעשנים - מעשנים כמות קבועה של סיגריות מדי יום. אף אחד לא מעשן יותר ממה שהוא רגיל משום שיש לו יותר סיגריות. הוא יכול לעשן פחות אם יש לו פחות, אבל יסבול בשל כך. - אז להגיד "יכלו לחסוך" == להגיד יכלו לסבול פחות אבל במשך יותר זמן. מצד שני - אני לא יודע בקשר לעינב, אבל אני יודע בקשר ליוסי שהוא פינק את עצמו ב- 3 מרלבורו, שבמקומם היה יכול לקבל 5-6 חפיסות "נקסט" שהם מגעילות כמובן, אבל כשלא יהיו לו סיגריות בכלל הוא אולי יתחרט על כך. בכל מקרה שימו לב שגם אם במקרה הטוב יקבלו המעשנים קופסה לבן-אדם לשבוע, זו גמילה היסטרית למי שרגיל לקופסה ביום, כך שהם אכלו אותה בגדול - השאלה רק בכמה.

mui mui

New member
אל תכנס לתוכנית כזו אם אין לך אפשרות לעמוד

במצבים קיצונים לא קלים שקשורים בעיקר בכח רצון.. ואם בכל זאת העזת וראית כי קשה.. ואין באפשרותך לעמוד בזה -פרוש מהמשחק.. .

MineraL

New member
מפט לחיים

עדיף לסבול ברעש (צעקות) מאשר למות בשקט (סיגריות)

שאני אבין...אין בכללסיגריות????

אפילו לא קופסה אחת לשבוע לכל אדם שמעשן???????? וואי וואי וואי

mui mui

New member
צבר אמר לשי נקפיץ את העוף עוד שעה

אז או שזה לא היה העוף מה שבובליל אכל.. או שעוד כשעה יהיה מעניין..

למעלה