הם הפסידו במשימה השבועית! אתם קולטים?

אנימלך

New member
בואנה גולש, מה אתה רציני?

"בדיוק בגלל זה נראה את בובליל גם בעונה הבאה" "תופס מקום על פארש בווילה" אתה אולי מאוכזב מזה שיוסי נמצא בווילה אבל על כל אחד כמוך אני מביא לך 1000 שמפסיקים לראות ברגע שהוא עוזב.

אנימלך

New member
גבר גבר. מישהו חשב שאתה מעניין?

אתה לא תתגעגע אבל ההפקה תתגעגע ועוד איך. ומה לעשות שאתה לא קובע לבד את הרייטינג?

Mark Girland

New member
ומה התרומה של האנשים האחרים !?!?!

מה התרומה של ההומו העציץ? או של צבר העציץ? או של כל אחד אחר ?!?! כולם משעממים, יוסי הכי פחות.

droriko

New member
ליאון הוא עציץ??

הבן אדם משכיב אותם מצחוק כל הערב , הוא מסמר הערב ! ושי שהוא היחיד שיוצר ריבים ומחנות גם עציץ?

droriko

New member
יוסי לא רק שהוא לא יוצר מחנות

הוא גם לא שייך לשום מחנה , כי אף אחד לא רוצה אותו שם!

Mark Girland

New member
שי אני מסכים אבל

לאון - סתם ליצן לא מצחיק. שר ללא הפסקה (די!) ובאופן כללי לא סותם ומעצבן. אני לא זוכר מתי הוא "השכיב" אותם מצחוק בפעם האחרונה. ואני רואה די קבוע בערבים.

MEYTAL 14

New member
אני מנסה לשכנע את עצמי לאהוב את לאון

פעם ממש אהבתי אותו היום הרבה פחות. הבחור התחיל להיות רכלן ולהדבק לשיי כמו לא יודעת מה.

Mark Girland

New member
מה יש לאהוב אותו ?

בגלל שהוא הומו?? והומו זה טרנדי ?!?!? כבנאדם הוא לדעתי חלול וכלום, מעצבן. כהומו הוא ממש סטריאוטייפ של הומו נשי ומגעיל.

ומתחיל המנדרג'....

קבוצת "הרעים" ובראשם שיפרה לא מוכנים שיהיו סיגריות בתקציב. היא אומרת שהיא חייבת את כל הדברים ולא ישאר כסף בתקציב. התחילה להגיד על כל הדברים שהם מאסט, על מנת שלא ישארו כסף לסיגריות היא ממש ממש רעה. שי מוסיף שגם אם הם ירצו סיגריות, יעשו הצבעה וקבוצת הלא מעשנים גדולה, ולכן הם יתנגדו לסיגריות.

KroKodil1

New member
מי צריך סיגריות?

למה מי שלא מעשן צריך לסבול בגלל המעשנים הכפייתים? כל שבוע הם צריכים לוותר לטובתם ולאכול פחות? למה?

אור2221

New member
כי זה הגיוני לא לאכול בשביל סיגריות?

אני מעשנת, ואין מצב שהייתי נשארת רעבה שבוע בשביל סיגריות, שלא לדבר על בחורה שלא מעשנת. למה ששפרה לא תוכל לאכול אוכל נורמלי כדי שעינב תוכל לעשן את עצמה למוות? הם כל הזמן מאוד התחשבו בהם, אבל מה לעשות?

droriko

New member
ועוד לבובליל יש את המשפט על הראש

אז עוד עם השבוע בלי סיגריות הוא יקרוס לגמרי , הלוואי שזה מה שיגרום לו לעזוב.

eli7r

New member
הם יותר מעשניםמאשר לא מעשנים

איתי ונסה רנין יוסי עינב נעשנים זה כבר 5, צבר ושי ככל שידוע לי לא מעשנים שפרה אם אני כמעט בטוחה שכן וליאון אין לי מושג. בכל מקרה לדעתי צריך למצוא דרך ביניים.

למעלה