זה כואב...
ו ופו היה אומר New member 21/12/03 #64 משהו מהימים של פעם.. בלילה ההוא נשקף מעיניך המוות שהתפשט בכל איבריך החולים - הייתה זו הפעם הראשונה בה היית כממלכה שנפלה, כמעצמה מתמוטטת.
משהו מהימים של פעם.. בלילה ההוא נשקף מעיניך המוות שהתפשט בכל איבריך החולים - הייתה זו הפעם הראשונה בה היית כממלכה שנפלה, כמעצמה מתמוטטת.
פ פרח תרבותי New member 21/12/03 #67 פו, מזכיר לי פו, יש שיר נפלא של צסלב מילוש עם ממלכה שנפלה. אני אחפש אותו.
ק קסנדרה* New member 21/12/03 #79 פו , קריסת מערכות כאב, סבל, בנות לא כאב לכן מעולם ??? כאב, כמו סכין נעוצה , סכין משוננת ומסתובבת לכם בלב, בראות בנשמה
פו , קריסת מערכות כאב, סבל, בנות לא כאב לכן מעולם ??? כאב, כמו סכין נעוצה , סכין משוננת ומסתובבת לכם בלב, בראות בנשמה
ס סנדרלין מונרו New member 21/12/03 #86 אוי וביום מקולל בזעקות של אישה הקורעת ללדת אני מסרבת לשכוח ויולדת אותך מחדש
ס סנדרלין מונרו New member 21/12/03 #95 כבר אמרתי יש לי אישור מניצן../images/Emo6.gif אני במילא לא אזכור חחחחח בעלי תמיד עוזר לי עם שגיאות הכתיב אבל בקשר לשורות הללו התכוונתי ליום זיכרון כי כל פעם היא יולדת את כאב הזכרון שלו מחדש יו זה בטח לא מובן
כבר אמרתי יש לי אישור מניצן../images/Emo6.gif אני במילא לא אזכור חחחחח בעלי תמיד עוזר לי עם שגיאות הכתיב אבל בקשר לשורות הללו התכוונתי ליום זיכרון כי כל פעם היא יולדת את כאב הזכרון שלו מחדש יו זה בטח לא מובן