המדור לאיתור קרובים

אביעד ק

New member
המדור לאיתור קרובים

בכל הבלאגן שמתחולל מסביב, ישנם אנשים אשר עדיין לא יצרו קשר עם הקרובים שלהם שעדיין נעדרים. נא לרכז את כל החיפושים בשרשור הזה

DiscoCat

New member
רובי פסטרנק

מישהו שמכיר/שמע/ראה פרטים בקשר אליו? הוא צריך להמצא באיזור נואיבה. אפשר גם בסלולר (מופיע בחתימה) בכל שעה, תודה, ניר

משהו קטן כדי לתת פרופורציות

חזרתי לא מזמן (לפני כשלוש שעות) מסיני. הייתי באזור נואיבה, וצריך להבין שיש ישראלים רבים שנשארו שם. גם אני לא מהרתי לברוח החוצה (והיו רבים כמוני), כך שלא צריך לחשוב ישר שכל מי שעוד לא חזר הוא בבחינת נעדר. היום בצהריים ניגש אלי ישראלי, מסטול עד אימה, ואמר לנו "תשארו גם, אל תבאסו...." וסיפר לנו שהוא רוצה לעשות מסיבה של ישראלים היום בחוף, כדי לא להרגיש לבד ועצוב. אין לי מושג איך קוראים לו
אבל אני מקווה שהצלחתי להרגיע כמה דאגות. ועוד דבר (שהדאיג מאוד קרובים אלי) בטעות התפרסם (ועדיין מתפרסם) שהפיגוע השני היה אחרי 23:00, הוא היה ב-10:10 ולכן כל מי שיצר קשר אם המשפחה אחרי 10:10 שרד את שני הפיגועים. שלא נדע
לילה של בשורות טובות לכולנו.

משאז

New member
רועי גבאי....

רועי בן 22 אם אתה שומע, קורא, אם מישהו ראה אותו או פגש אותו נא לפרסם זאת הוא חבר שלנו משם ואנחנו דואגים לו.....

משאז

New member
רועי גבאי

רועי בן 22 אם אתה שומע, קורא, אם מישהו ראה אותו או פגש אותו נא לפרסם זאת בפורום משא"ז, הוא חבר שלנו משם ואנחנו דואגים לו..... ירד עם משפחתו לסיני לסוף השבוע....

royssister

New member
רועי גבאי בסדר

הי, דיברתי עם רועי אתמול (אחרי שקרה הפיגוע) והכל בסדר איתו ועם משפחתו.תודה. אחותו.

Titush Black

New member
ווואו

זה בטח הקלה לכולכם אני נורא שמחה בשבילכם שהוא בסדר
תודה לאל

בוזיקית

New member
רגע רגע

רועי גבאי זה לא "שוטר82 חזר"? זה שכותב בכל הפורומים של תמיכה ובלוג טי וי חברתי? אם זה הוא ומישהו מדבר איתו תמסרו לו את דאגתי ואני שמחה שלא קרה לו שום דבר!!!

33emily33

New member
מזל........

יוווווו ישר ששמעתי שזה במצרים חשבתי על רועי...כי קראתי בפורום (גוד שארלוט) שהוא נוסע למצרים...... ומזה דאגתי!

למעלה