המדור לאיתור קרובים

כמה פעם הזהירו אותם לא לנסוע!!!

אנשים פשוט לא מקשיבים הולכים לבית מלון חושות ב10$ מחפשים מקומות זולים.. הרי משרד החוץ הזהיר אותם למה הם נסעו ... שלא נדע מצרות... משתתף בצער המשפחות... אנשים בבקשה לא לנסוע לסיני!!!! זה מסוכןןןןן שיהיה אחלה יום אמןן

girl111

New member
אנחנו עם כזה

מזהירים אותנו ואנחנו הולכים
אין טעם להגיד את זה עכשיו. אני עדיין בשוק

The Cat Woman

New member
בכל מקום מסוכן

אז לא ניסע? בטח שניסע... אנשים לא חושבים על זה, אנשים רוצים לבלות...

33emily33

New member
יאאאאא לא הבנתי למה אמילי...

קוראים לי אמילי..... מקווה שאמילי תיהיה בסדר......

ידידה שלי אביטל הייתה שם..

ועוד לא תפסנו אותה בטלפון.. אבל אני לא זוכר את השם משפחה שלה.. אבל היא מירושלים מקרית משה..

orianye

New member
מי ראה בראס אל שטן את גבי

מי ראה או דיבר עם גבי יסוד בחור שעבד במסעדה שם מבוגר בגובה 1.70 ס"מ בערך קצת שמן

שדחם10

New member
הם רוצחים ואנו מדליקים...נרות

ימשיכו לרצוח כי זה בדמם , בדתם,ברוחם ואנו נמשיך לנסוע אל מדבריות המארה, להיטבח ,ליילל, ו....לשכוח

ailag

New member
../images/Emo31.gifכל כך לא במקום.

לך לפורום אקטואליה, תקשקש שם. הם רגילים לשכמותך. איך היית מגיב להכללה כזו על יהודים?

desertm

New member
עוד לא שמענו מהבת שלנו

היא יצאה עם קבוצה של 6 חבר'ה לטייל באיזור סנטה קטרינה. אין לנו מושג איפה הם, מה מצבם. בטח מקפצים בג'בלאות ולא יודעים דבר וחצי דבר על מה שקרה.

סולושקה

New member
מי יודע לגבי המלון החדש שליד קאסה ד

הי חברותי יצרו קשר עם הוריהן אתמול בערב והן מתאכסנות במלון החדש לי קאסה דל מארה. אין לי מושג מה שמו, אך האם מישהו יודע האם הפיגועים בראס היו לידו? ומה קורה איתם שם? כי מאז הן לא יצרו קשר. האם הכבישים סגורים? או שפשוט אין מספיק מוניות לכולם? אודה לכם על תשובותיכם המהירות על מנת להרגיע את משפחותיהן... שנדע רק טוב.

fishfish2

New member
לדעתי אין מקום לדאגה

קסה דל מרה הנמאת הנואיבה מרחק 15 דקות מראס השטן. המקום מבודד יחסית ולכן בוודאי קשה להן למצוא תחבורה. שנשמע רק טובות!

מחפשת את יחיאל אבא של איתי

איתי בסדר ויצר איתי קשר דרך רותי. בבקשה צור עימי קשר 050-5426197. נעמי (אחות של רותי)

idofeld

New member
ערן פלדמן - היה בדיונה הקטנה

אם מישהו יודע משהו, בבקשה תענו בפורום או אם אפשר לנייד 053-357405. המון תודה

למעלה