אופיר גל, בן 23 מהדרום...
F FaithNoMore New member 8/10/04 #51 אני מודאגת משהו אולי אתם יכולים לעזור. ידידה שלי איילת דונייבסקי, לא ראיתי אותה כחודש וכשבאתי לבקר אותה בעבודה ביום שלישי אמרו לי שהיא בסיני... השם מוכר לכם? היא תל-אביבית.
אני מודאגת משהו אולי אתם יכולים לעזור. ידידה שלי איילת דונייבסקי, לא ראיתי אותה כחודש וכשבאתי לבקר אותה בעבודה ביום שלישי אמרו לי שהיא בסיני... השם מוכר לכם? היא תל-אביבית.
י יובל נחמקין New member 8/10/04 #55 מחפשת את ההורים של עירד מתל אביב נא ליצור קשר - נעמי - 050-546197 (אחות של רותי - השותפה לדירה).
S stonmiki New member 8/10/04 #56 |עזרחן וינשטוק מישהו ראה...בנואיבה? קבוצה של 6 ישראלים יצרו קשר אתמול מקומקום 3 או משהו כזה מי שיכול למסור פרטים יבורך...המשפחה המודאגת
|עזרחן וינשטוק מישהו ראה...בנואיבה? קבוצה של 6 ישראלים יצרו קשר אתמול מקומקום 3 או משהו כזה מי שיכול למסור פרטים יבורך...המשפחה המודאגת
M miShigeNe cOw New member 8/10/04 #58 ענבר גולדברג ידידה של חברים... בררנו כמה פעמים ביוספטל, לא הגיעה. מישהו יודע?
מ מנשה שליטה New member 8/10/04 #59 משפחת פדן!!!! האבא ניר פדן האמא מירה פדן הילדים: עומר גיא אם מישהו שמע ראה? הם ירדו לסיני וכרגע אין איתם קר תודה לעוזרים
משפחת פדן!!!! האבא ניר פדן האמא מירה פדן הילדים: עומר גיא אם מישהו שמע ראה? הם ירדו לסיני וכרגע אין איתם קר תודה לעוזרים
מ מורוש87 New member 8/10/04 #61 עצוב...../images/Emo10.gif אני מאחלת בשביל כולם שתמצאו את המשפחה והחברים שלכם
ל לוחמנצוק New member 8/10/04 #62 דואגים לרונן חלימה ולענבל חברתו אם מישהו ראה/שמע/יודע תנו אות חיים!
N niki268 New member 8/10/04 #64 מחפשת אחר אמיר טובים שלא יצר קשר עדיין עם אף אחד,חבר'ה מי יודע או פגש אותו בבקשה תודיעו לי .
M M A R K I New member 9/10/04 #74 היי סקובי. . . אני שמעתי כמה שמועות שעוברות. . . אם אתה מעוניין תכתוב לי מסר. . . (אני ממשגב)
U Unaffected New member 10/10/04 #76 ../images/Emo4.gif http://news.walla.co.il/?w=//609671 מצטערת בשבילך אם הכרת אותה
ע עופיש New member 8/10/04 #67 מישהו ראה בחורה בשם עינת נאור בראס א-שטן. בלונדינית גבוהה ורזה. מישהו יודע משהו על זהות ההרוגים בראס-א-שטן?
מישהו ראה בחורה בשם עינת נאור בראס א-שטן. בלונדינית גבוהה ורזה. מישהו יודע משהו על זהות ההרוגים בראס-א-שטן?
צ צימעס New member 9/10/04 #70 מחפשים זוג מירושלים, מיכל ונדב http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?מחפשים_זוג_שנפש_בסיני