אוייי מזל משמיים ! *נרגע* תמסרי לי שאנחנו נורא דאגנו לו, פורום מ.ק.22.
M mominman New member 8/10/04 #34 אוייי מזל משמיים ! ../images/Emo2.gif *נרגע* תמסרי לי שאנחנו נורא דאגנו לו, פורום מ.ק.22.
O OrtalK New member 8/10/04 #5 ../images/Emo4.gif למה סתם....? למי שנמצא בסיני אין איך ליצור קשר כי קוי הטלפון קרסו ואין אינטרנט באיזור, מה יעזור לי שאני אכתוב בפורום שאני מחפשת את דוד שלי? מישהו יגיד לי איפה הוא נמצא עכשיו?
../images/Emo4.gif למה סתם....? למי שנמצא בסיני אין איך ליצור קשר כי קוי הטלפון קרסו ואין אינטרנט באיזור, מה יעזור לי שאני אכתוב בפורום שאני מחפשת את דוד שלי? מישהו יגיד לי איפה הוא נמצא עכשיו?
N NewName New member 8/10/04 #10 ערוץ 10 שימו לב שבערוץ 10 יש שורה רצה בתחתית המס עם דיווחים של אנשים שחזרו לישראל.
T Titush Black New member 8/10/04 #14 הוא בסדר כתבו שדיברו איתו והוא והשפחה שלו בסדר גמור,ואוו הוא ממש חשוב לכם שזה יפה
D dana6665 New member 8/10/04 #15 כן.. לא שמתי לב.. אני בקושי מכירה אותו.. רק פה ושם כזה מהפורום של יצפאן.. איך דאגתי..
ש שבויה בנדודי שינה New member 8/10/04 #21 תמסרו לרועי דרישת שלום חמה גם ממני לא ידעתי אפילו שהוא שם אבל טוב לדעת שהוא בסדר
W winged girl New member 8/10/04 #22 מישהו יודע במקרה... אם המלון דומינה נמצא באיזור הפיצוצים בסיני? כל המשפחה שלי שם ואני נורא נורא דואגת...
מישהו יודע במקרה... אם המלון דומינה נמצא באיזור הפיצוצים בסיני? כל המשפחה שלי שם ואני נורא נורא דואגת...