בידור לא נורמלי
אבל למה אתה מתאמץ ללכת 9 שנים או יותר אחורה?
מהימים האחרונים יש לך אין סוף מטעמים כל פעם שביידן פותח את הפה (זו אחותי! לא, זו אשתי! ומיד - and I'm Joe's husband,
, you know... the thing, שמן (לתומך), lying dog-faced pony soldier (לתומכת), אני רץ לסנאט, הבן שלי היה attorney general של ארה"ב, super Thursday, רוצה למנות לראשונה אשה שחורה לסנאט, וכמובן אינסוף מקרים שהוא לא יודע היכן הוא נמצא ועם מי הוא מדבר.
זה כמובן רק מהימים האחרונים, אם נניח הייתי הולכת קצת אחורה היינו מקבלים את הסיפור המדהים הבא שהוא סיפר על עבודתו כמציל בבריכה של שחורים-
“I got a lot of — I got hairy legs that turn … blonde in the sun,” Biden said. “And the kids used to come up and reach in the pool and rub my leg down so it was straight and then watch the hair come back up again. They’d look at it.”
עוד הוא מפליא לספר מה הוא למד מהעבודה כמציל בשכונה שחורה -
“So I learned about roaches. I learned about kids jumping on my lap,” he said. “And I’ve loved kids jumping on my lap. And I tell you what, the men are now all men. The guys I worked with down here, and they’re all guys at the time, they’re all good men.”
ויש כמובן עוד, בלי סוף.
כך שאם אתה רוצה להתבדר, לא צריך ללכת כל כך הרבה שנים אחורה. הבידור הכי טוב שהקשיש הסניל הזה הוא התשובה הדמוקרטית לסאנדרס, הקשיש הקומוניסט שעבר לאחרונה התקף לב. פעם ראשונה שהמועמד לסגן הנשיא יותר חשוב מהמועמד לנשיאות כי יש לו יותר סיכוי להנהיג. וטראמפ, שהיה האדם הזקן ביותר להבחר לנשיאות, נראה כנער צעיר לעומתם.