המדינה הכי נהדרת בתולדות האנושות.

JimmyGee

New member
את בטוחה שאת מבינה אנגלית, דנה?

הבדיקה לקורונה היא לא חינם at the federal level. יש states (כמו NY) שנותנים אותה בחינם ויש שלא אבל ה Federal Government לא ממן אותה כרגע.

Waive Fees for Coronavirus Tests and Treatment, Health Experts
Urge

Health Experts Urge שימי ב google ותרגמי לעברית וזה אולי יעזור לך להפסיק לדבר שטויות.

הטיפול בטח שלא חינם. אז למה שבן אדם בלי ביטוח ילך להבדק?

danakama10

New member
שוב אתה משקר, הבדיקה שה- CDC נותנים היא חינם בפדרל לבל

This means if you go to the ER or urgent care for coronavirus treatment, you won't be charged for COVID-19 lab testing.

בינתיים הטיפול לא חינם אבל כאמור בכתבה, הם בודקים את הנושא.

שמאלנות זו מחלה קשה של שקרים.

vinney

Well-known member
את לא מבינה את המשפט שאת מצטטת

הCDC אכן לא גובה כסף על הבדיקות שהוא עורך, על זה אין וויכוח.
&nbsp
אבל זה לא מה שטענת, וזה לא מה שאת ממשיכה לטעון. הבדיקות הן לא בחינם, בכלל לא. הנבדקים לא הולכים למשרדי הCDC לבדיקה, אף אחד לא טס לאטלנטה. מישהו לוקח את הדגמיות, מכין את הערכות, שולח אותן לCDC, דואג לקבל תוצאות ולעדכן את הלקוחות - כל זה לא חינם.
&nbsp
אם את הולכת לER כדי להבדק, אכן לא תראי חיוב על ה״בדיקה״ בחשבון שתקבלי. אבל תקבלי חשבון, ועוד איך, על השירות שקיבלת מהאחות, מהרופא, על המיטה שישבת עליה, על הציוד שהשתמשו בו, ועל כל השירותים הנלווים שבאים עם הבדיקה הרפואית. זה לא חינם.
&nbsp
בנוסף, כמו שכתבתי, הCDC הוא לא הגורם היחיד, וכרגע גם לא העיקרי, שמבצע את הבדיקות האלה. הCDC הפיץ את הערכות למספר מעבדות במדינות השונות, והמעבדות האלה גם לא עובדות בחינם. על הבדיקות במעבדות האלה כן צריך לשלם.
&nbsp
וכן, אם הביטוח מכסה את זה - זה לא נחשב ל״חינם״, ובטח ובטח לא נחשב ל״מימון של הממשל״. גם אם הממשל מחייב את חברות הביטוח לשלם על זה. ואם זה היה תלוי בטראמפ כבר מזמן לא היה את הביטוח הזה ואת החוק הזה שאיפשר לממשל לחייב חברות ביטוח לשלם משהו, רק להזכיר לך את הנקודה הקטנה הזאת.

JimmyGee

New member
אני לא מבין למה את ממשיכה לשקר דנה

בדיקות הן לא בחינם, נקודה.
בן אדם בלי ביטוח (שדרך אגב Trump והרפובליקנים העלו את המספרים שלהם) שלא גר במדינה כמו NY לא יכול להבדק בחינם, נקודה.

מה הקשר ש Trump לא מחיב על ה beautiful test kit ? אני יכול להזמין בעצמי ערכה מה CDC ולבדוק את עצמי?

danakama10

New member
אתה מוזמן להמשיך להתדיין ולשקר לעצמך

אבל הבדיקה עצמה היא חינם ותמשיך להיות חינם גם אם תעמוד על הראש.
אתה מרכז רפואי? אם כן הזמן לך בדיקות
ועכשיו שמע אדון בזבזן זמן, יש גבול לסבלנות שלי אלייך ולשקרים שלך.
תמשיך לשקר לעצמך, מה איכפת לי

vinney

Well-known member
לא, דנה, היא לא תמשיך להיות בחינם

אני לא חושב שאת מבינה את מהות הטיעון שלך.
&nbsp
הCDC מבצע בדיקות ״בחינם״ (על חשבון משלם המסים), במסגרת תפקידו כמרכז חקירות רפואי. אבל בדיקות שהופכות להיות שגרתיות לא מתבצעות בCDC, והבדיקה הזאת הופכת להיות לשגרתית. הבדיקות הראשונות, אלו בינואר, פברואר וקצת בתחילת מרץ בוצעו עדיין בCDC, אבל זהו, לא עוד - מירב הנטל עובר למעבדות מקצועיות שמפוזרות בכל רחבי ארה״ב. הCDC לא בנוי ולא מיועד לבצע בדיקות סדרתיות לאוכלוסיה רחבה.
&nbsp
אז נכון שהבדיקה עצמה בCDC, עבור אלה ששם היא בוצעה, הייתה חינם. אבל את מתעלמת לחלוטין מהעובדה שא׳ - יש הרבה עלויות נלוות שאף אחד לא מכסה כדי שהערכה תגיע לCDC מלכתחילה, וב׳ - ככל שעובר הזמן הנטל של הבדיקות עובר מהCDC למעבדות אזוריות מסחריות שמשלם המסים לא מממן.
&nbsp
אז לא צריך לעמוד על הראש כדי שהטיעון שלך לא יתקיים יותר, גם אם נקח את הגרסה המצומצמת ש״הבדיקה עצמה היא חינם״. שלא לדבר על שאר העלויות הנלוות לעצם קיום הבדיקה, והטיפול באלה שחולים.

JimmyGee

New member
תגידי דנה את סובלת מפיגור שיכלי?

אין אפשרות לאזרח להיבדק בחינם. מה לא ברור?
אין אפשרות לאזרח להגיע לרופא או בית חולים ולהבדק בחינם.
הבית חולים או הרופא דורש כסף כדי לבצע בדיקה כזאת או מהביטוח או מהאזרח, אם אין לו ביטוח.
מה לא ברור?.

vinney

Well-known member
היא סובלת מחוסר יכולת להודות בטעות. זאת בעיה.

היא לא תרד מהעץ הזה לא משנה מה, כי זה מה שאמרו לה בFox News ולעזעזל עם המציאות.

למעלה