את צודקת 20% זה מספר
ענק ולא יעלה על הדעת. זה אומר ש 80% מההרוגים רצו להרוג אותי ואותך והצבא הספיק להרוג אותם קודם. יאללה איזה מזל! 20% מפריע לך? זה לא אומר שאת לא צריכה להתגייס ולסייע במניעת מקרי המוות האחרים ,של יהודים חפים מפשע, שינבעו משאר ה 80%. כפי שכבר ציינתי בעבר,(שמתי
שאת לא אוהבת חזרות....
) יש דרכים מקובלות וחוקיות לשנות דברים. אני נשואה לשמאלני יפה נפש, שהיה לוחם ביחידה מובחרת והוא האדם הכי הומני שאני מכירה והוא נשאר כך גם בצבא, התווכח עם המפקדים כשהרגיש צורך, וביצע את המוטל עליו בצורה הכי הומנית שישנה. ולא פעם, בזכותו, אנשים שישבו ביית קפה/נסעו באוטובוס גם הגיעו הביתה. אני,כמובן, לא ישנתי לילות שלמים. אני מצפה מכל אחד לעשות את אותו הדבר, ובמקביל לפעול ולשאוף להומניות, אפשר גם לשנות דברים מבפנים. לא חייבים לעבור על החוק. לא חייבים להמשיך לחיות על גבו של מישהו אחר. לילה טוב לכם (פורשת לישון)
ענק ולא יעלה על הדעת. זה אומר ש 80% מההרוגים רצו להרוג אותי ואותך והצבא הספיק להרוג אותם קודם. יאללה איזה מזל! 20% מפריע לך? זה לא אומר שאת לא צריכה להתגייס ולסייע במניעת מקרי המוות האחרים ,של יהודים חפים מפשע, שינבעו משאר ה 80%. כפי שכבר ציינתי בעבר,(שמתי