המון שמות חדשים בפורום המחודש

mazursky

New member
ואחרון חביב

אני עומר מירושלים בן 15 ואני לא יכול יום אחד בלי לרכב שעתיים ויותר ואיך אפשר בלעדיכם פורום האופניים הטוב במדינה!!!....

מפלצות

New member
גם אני....

עמרי בשור 15+ להבים טריאתלט פרופיל ימני פרופיל שמאלי ועכשיו למצלמה יופי עכשיו טביעות אצבעות ואתה נכנס לתא......

Yarnin

New member
כבישון שרוף

שם: ירנין בן 36 מקבוץ בארי - כן אני חלק מבור בארי אבל רק אחרי רכיבת כביש....

אני

למרות שתכלס עוד לא התחלתי:) אני ליאור, 21, הר אדר טס עוד מעט לנ"ז ומתכנן כבר כמה חודשים להיכנס לתחום כשאני אחזור.

Gal isr

New member
נעים מאוד

אני גל, בן 16 ממודיעין, ואני מכור לאופני כביש

madcohen

New member
שלום!

אני נעם וקוראים לי כהן המשוגע! בן 14 וחצי, רוכב ברוכבי תל אביב - רוזן ומינץ.

tal daniel

New member
שלום לכולם

היי לכולם!!! שמי כמובן טל בן 27 מנתניה. שיהיה לכולם הנאה, כיף ואחווה בין כל משתתפי הפורום.

levinerez

New member
טוב נו אז מתבקש - ארז לוין אוטוטו

35 רמת-גן שיכון ותיקים (ליד ראש ציפור) המגרש הביתי שלי מכרתי חברת הי-טק עם 100 עובדים לטובת פיתוח ענף הכביש בישראל דרך הגדלת שוק אופני הכביש. מחזיק מספר תוארי אלוף ישראל מאסטרס 30-39 כביש ונגד שעון, לשעבר חברת סגל נבחרת ישראל לאליפות העולם, לשעבר רוכב טוב
היום רק שרוף, מחוק, דפוק, על אופני כביש. ואבא לשתי בנות (למה לרוכבי אופניים יש רק בנות???) ולאישה מדליקה
(שעושה לי פנצרים בשבת בבוקר בכדי שלא אצא לרכב) כמה מחוק: 3 שנים של 35,000 קמ בשנה מספיק? בשבוע הבא אני מקבל את הזוג ה- 25 שלי ובסה"כ יש לי אישית כרגע 8 זוגות כביש שלי בזמן נתון זה! איך נכנסתי לאופני כביש: אחיה של אישתי מכר לי טרק 5500 עם סדק - ואחות עם שריטה
זהו ארז

ארז זרוק לי איזה זוג אחד..

נו בשביל מה אתה צריך כל כך הרבה!?!!! יאללה סיכמנו. כל זוג מתוך ה8 שלך תמורת הschwinn fastback sport "המדהימות" שלי...

shay jim

New member
ואני.....

שלום לכולם שי כהן 37 רמת גן רוכב בתחילת דרכו ( ממש בהתחלה )

natyh

New member
אני בסוף הדרך

מוכר את אופני הכביש ועובר לחד אופן גבוה 6 מטר פלוס מפחד הצונאמי וברצינות : מתאמן באופני כביש לפתרון בעיות רפואיות כגון אסטמה , ועוד למרבה הפלא משפר פלאים : או אחרת לא הייתי מתאושש עד היום מניתןח בקע ( קילה ) לולא אימוני הכביש וודאי שלא יכלתי לרכב מספר דו ספרתי של ק"מ על חד אופן . גיל ושם מלא ראו בכרטיס הכל נכון . נתי

princessR

New member
גם בחורה וגם מעל גיל 30

הייתי חייבת לשפר קצת את מאזן המינים ... וגם להעלות את הגיל הממוצע. רותי 32 תל אביב ולא לשכוח קסדה :eek:) בזכותה אני אגיע לגיל 33 (אולי)

כל הכבוד לכולם- מלא עונים ואף אחד

חוץ מאחד לא מדבר על הציוד רק על האנשים, כל הכבוד לכולם רוכב כביש טוב צריך זוג ביצים (גם רוכבת) ורגליים חזקות כל השאר לא משנה... האמת, צריך גם ראש טוב כי בלעדיו השניים הראשונים לא שווים כלום. המכונה? למי זה איכפת? אני מיקי לר רוכב כביש בזמן האחרון למה? כי חורף......

מנטרה

New member
מתן ברוכין בן 23 רוכב כביש בעברי

כיום אני חניך בקורס מדריכי אופניים בבית יש לי 2 זוגות כביש טרק 2500 הרים פיול 90

למעלה