המון שמות חדשים בפורום המחודש

Gspin

New member
על עצמי

גיא, סטודנט למשפטים ומנהע"ס, בן 25, מת"א. מאמן חד"כ ומדריך ספינינג מזה שנתיים. כבישון דנדש על אנגלירו 2004, ולא סוחב בעליות (95 ק"ג).

miko1810

New member
מיקו

שרבים אוהבים לשנוא מכיוון שאני לא מפרגן ללאנס ארמסטרונג. שטרסבורג, צרפת יליד 1950 (תעשו חשבון לבד).

gsprukt

New member
גיא

39 נשוי לסיגל, אבא לנעם בת 8 ואיתי בן 4. רעננה. אוהב עליות שיש בסופן בית קפה קטן עם נוף.

צפרגול

New member
יורם אבירם

בן 38.5, נשוי +2, גר במודיעין, עוסק בהשקעות. התחלתי לרכוב בנערותי, וחזרתי לפני כ- 4 שנים לאחר הפסקה של כמעט 20 שנה.

RavkatRafi

New member
איציק אמר

שזה כבר מתחיל להיות מסוכן העניין הזה של הג'יפים. רובנו נהיינו בורגנים, משפחות, אחריות, 30+...צריך משהו יותר רגוע. "פגשתי איזה רוכב אופניים" הוא אמר, "וזה נראה אחלה ספורט". אז בשישי בצהריים לקחתי מאמא את האופניים האדומות עם הסל והפעמון ודיוושנו לכיוון חולות הרצליה. עודד וערן חיכו לנו שם : איזה חייזרים, איזה בגדים מוזרים... רכבנו קצת על הדיונות ונדלקנו. בשבת בערב רובי "מחסנים" התקשר "שמע מצאתי אופניים יפהפיות - הן עולות 1500 ש"ח ברוזן ומינץ אבל מצאתי איזו חנות בפ"ת שאם נקנה 2 הוא יעשה לנו אותן ב 1750 כל זוג... אז קנינו. מרידה פיירבול - 15 ק"ג של יופי :) לאחר שנה בשטח ושידרוג האופניים בדרך, יריב גרר אותי לכביש. "יש איזה קבוצה של טריאתלטים" הוא אמר "הם יתנו לך לנסות אופני כביש חדשות". אז הגעתי לנשר ועליתי על אופני כביש. נסענו ונסענו ונסענו. הגענו לנס-הרים. "קובו" צעקתי למוביל קשוח המבט "קפה וסיגריה ?" "חבר'ה, דקה מילאתם בקבוקים וממשיכים..." הוא ענה. חזרתי עייף אך רצוץ.. התאהבתי. וזה גם התחבר לי לדרך חיים שמשתדלת להיות הוליסטית - אני רוכב בעיקר על כביש עכשיו אבל לחלוטין לא מזניח את השטח - כל מוסיקה והקסמים שלה, כל מסעדה והמאכלים שלה, כל רכיבה והייחוד שלה :). מדיטציה וכדורסל, רכיבת כביש ושטח... מאז כבר התחלתי לרוץ וגם לשחות אבל זה כבר סיפור אחר. רפי 37 השבוע הרצליה. שנה בטוחה וכיפית לכולנו בדרכים.

ירון שגיא

בן 47 גר ביבנה רוכב כביש ושטח ונהנה מהאויר הצלול הראות המשתנקות וכל האוירה מסביב לרכיבה חובב מושבע של קננונדיל ( Saeco team replica SIX13 & Prophet 2000)

George39

New member
ג'ורג' (הצ'כי)

בן 18 גר בקרית שמונה רוכב על מרידה מגנזיום 909 שנת 2003 פלאפון 0544394939 רמת כושר גבוהה, בתחילת העונה מתחיל להתחרות.

רובן Z

New member
הנה, אתה לא לבד

רובן Zמיר 40 יוקנעם כביש+הרים - חצי\חצי לא בכושר הרבה בעודף משקל אבל משתדל לרכב 3 פעמים בשבוע, לפחות שעה כל פעם

arieleco

New member
../images/Emo113.gif

אריאל כהן, 32 ירושלים מת על עליות ושונא את לאנס [מה לעשות?]

צורחה

New member
נכנע ללחץ החברתי

שם פרטי: צור. שם משפחה: חלמיש. אח שלי קרא לי צורחה אז לא היתה ברירה ונהייתי צורחה. עכשיו גם הוא נדפק וקוראים לו גיאחה. אני על גלגלים בכלל בגלל אישתי. כשהיינו חברים היה לה הרדטייל ריג'יד אז הצטרפתי לסיבוב. היא מצטערת על הרגע. הסטייל שלי זה לנסות ספורט, לראות שאני בינוני ולעבור לספורט הבא. בסדר כרונולוגי: שחיה - אופני הרים - אופני כביש - תריאטלון. בטח בהמשך זה יהיה ריצה...

אמיר פז

New member
גם אני...

אמיר פז בן 38 צור הדסה, בירת העליות של ישראל. פעם רצתי וגם קצת אופניים. אחרי שעברתי לצור הדסה, לפני מספר שנים, חזרתי לרכב. שנה הרים ומאז כביש, כביש, כביש. לאחרונה גם רץ, נראה מה יהיה...

yoramiko

New member
יורם רוזנשטיין.....

בן 54,רוכב שטח,ולאחרונה נדלקתי על אופציית הכביש,יופי של שילוב,משלים אחד את השני....

רגע רגע רגע!!!

אתה מצור הדסה, רוכב כביש, ואני לא ידעתי על קיומך?!??!!?!!!! סוף סוף מישהו שרוכב מצור הדסה!!!
נ.ב - כן, אני גם רץ (וגם שוחה) המשך במסרים!

talctalc

New member
טל ../images/Emo13.gif

דנדש על הכביש, שנה וחצי בשבילים, מתכוון להמשיך ולהנות גםבכביש וגם בשטח אוטוטו בן 28 ממכמורת רוכב בעיקר בסופ"ש ומשתדל להנות מכל רגע

למעלה