המון שמות חדשים בפורום המחודש

Sybh

New member
וזה הבן שלי, דניאל

שנולד בדיוק ביום ההולדת שלי ב-24 במרץ.

איציק הופמן

בן 35 גר בשפיים, רוכב כביש כמעט 30 שנים (בשנה הבאה חגיגות השלושים). כרגע לוחם סופ"ש, וגם זה במינון נמוך, בגלל יאיר (לא בן עמי).

אהבתי איציק../images/Emo6.gif

יאיר בן עמי. הכל בכרטיס האישי פסיכולוגים התייאשו. רוכב על אופניים, כותב על אופניים, מדבר על אופניים. אין לי כלום נגד אופני שטח- פשוט אין לי מקום יותר

LCX

New member
חדש פה..

אבל ותיק יותר בפורום אופניים ובתחום. אני לירן, בן 17..מפ"ת. רוכב כביש ושטח.

ciclista

New member
ciclista

מיקי, מאיזור מודיעין בן 48, 30+ שנים על הכביש עם הפסקה ארוכה ומיותרת אופניים: ג'קיל 1000 בשטח, שלדה קסטום ריינולדס 531 בת 25 שנה עם מכלולים אולטגרה בני שנתיים. אבל בדרך..... שלדת לייטספיד טוסקני עם תוספות (הובטח ל 20 לינואר... תמיר?) מאחוריכם רק בעליות...

קטן

New member
../images/Emo185.gifד"ש מהצפון

אני דן ברגשטיין בן 32 גר ב "מרום גולן" מי שרוצה לרכב פה, מוזמן/ת להתארח אצלי בכל עת, להתראות

zamirsh

New member
זמיר שמר

בן 50 וקצת, ראש העין לפני כחודשים קבלתי מהקניבל מתנת יום הולדת (תמורת תשלום סימלי לארז...) ומאז, מדוושות הרגליים מעצמן

orotem

New member
עומר רותם

בן 32, טריאתלט, בשנים האחרונות בתל אביב, במקור מקיבוץ בדרום. מכיוון שאני מהנדס, אני רוכב רק בצורות גיאומטריות מוגדרות: בסופ"ש ב"משולש" וסביבותיו באמצ"ש ב"מעגל" (הידוע גם כ"ראש ציפור"). פעם בחודש-חודשיים אני רוכב בדרום, כשאני מבקר בקיבוץ (כמו סופ"ש הזה, אם מישהו מעוניין להצטרף לרכיבה קלה (וכנראה רוויית אלכוהול) - מוזמן). רוכב על Specialized Pro (זברה).

Morder

New member
גם אני

בן 31 + נשוי + 1 רוכב בהפסקות גדולות מדי על כביש.... ועכשיו גם בשטח כרגע בכפר יונה

tzuktz

New member
טוב, אז גם אני.

יובל בן 38, רחובות, שטיחון וכבישון בו זמנית, על הכביש עוד משחר ימי "גלגלי העץ" העליזים (בגיל 16), ***בשנה הבאה בטור, אינשאללה***

כבישון מכור מאוד

עמנואל בן 32 וקצת, גר ביהוד, נשוי ואב לילד. רוכב כ-4 שנים, מתוכן שנתיים "ברצינות", תחרותי מאמצע 2003. אלוף ישראל בכביש,מאסטרס א'- לשנת 2004. אסיים בברכת "שבתות יבשות ועתירות שמש לכולם"!!!

דןk2

New member
מה המצב עמנואל???

זה דן אנחנו נפגשים בדרך כלל בנשר בימי שבת עם ערן כספי אני רוכב על ה- giant הצהובות עם חולצה של אתגרים בדרך כלל..

Ricky SB

New member
כבישונית מתחילה...

שטיחונית ותיקה, מתחילה להתיידד עם הכביש. ריקי, בת 34 ממושב לכיש.

odedbc

New member
עודד בן חיים. חולה כביש. זה גנטי.

גם אבא שלי ז"ל היה חולה כביש. עוד מעט בן 70, ורק משתפר מיום ליום. אה, כן, מהרצליה.

wmoti

New member
גם אני ....

מוטי מראשל"צ , בן 29 בסופש"ים מתחיל מנחשון .... ולפעמים גם באמצע השבוע

מצטרף לרשימה המכובדת

בן 51, מכור לאופני כביש וחובב טיולים מושבע. מחפש פרטנרים נוספים לטיולים עם נפח גבוה.

Gad86

New member
אהלן לכולם

שמי גד גרטל בן 31 אב לתאומים בני שנתיים וחצי, מחבלים מהחיזבאללה ,אישה מקסימה. מתל אביב אוהב לרכוב - מחזיר אותי לילדות בכל פעם... איזה כיף להיות בכושר שיהיה לכם רק טוב לא יותר... נתראה

למעלה